Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

etam, na kilka minuty byś wpadł :naughty:

nie ma mnie na miejscu trzymać się tam maniacy :a4fan: :a4fan: :a4fan:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Już 16, mnie nie będzie. Czekam na relacje i foty :naughty:.

Opublikowano

dużo autek fajnie było się spotkać, tylko jeszcze mogło by byc widno no ale zima :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

No duuużo autek było, chyba z 10 :decayed: panowie, a może by tak w zimę robić spoty gdzieś na parkingach podziemnych? Np w forum :tongue4: tam ciepło, widno, fajne foty można porobić :naughty:

a propos fotek: czekamy aż dziewczyna Murdziego coś wrzuci, bo widziałem że z aparacikiem biegała :wink4:

Opublikowano
  • Autor

wkoncu konkretny SPOCIK BYŁ !!! aby było takich więcej :hi:

Opublikowano

No dokładnie, wkoncu się udalo i do tego udalo nam się pobić liczebnoscia golfiarzy:))

Opublikowano

No dokładnie, wkoncu się udalo i do tego udalo nam się pobić liczebnoscia golfiarzy:))

W sensie, że mieliście przyjemność się z nimi na parkingu też spotkać?

Opublikowano

W sensie, że mieliście przyjemność się z nimi na parkingu też spotkać?

Dokładnie na parkingu mieli spota, dzięki panowie za spotkanie, w końcu mam namiary na kogoś kto ogarnie szybki do chromów mam nadzieje że w końcu założę :naughty:

Opublikowano

Dawid, podziel się informacją o szybkach albo tu albo PW :)

Nie było tam przypadkiem czerwonego Golfa III i srebrnego takiego z 2 Fast 2 Furious??

Opublikowano

A teoretycznie golfiarzy powinno być znacznie więcej, bo przecież tych 2-jek i 3-jek jeździ po koszalinie cała masa :gwizdanie:

Opublikowano

Fajnie było ;) Następnym razem też jestem za parkingiem np w Forum ale to musiałoby być w tygodniu a nie w week. bo pełno tam ludzi.

Jak śnieg napada to pod amfiteatrem czy na giełdzie spoko ;) można sie pobawić, może jakieś pachołki sie zorganizuje ... ;p;p :mysli: przyjemne z pożytecznym ;)

Opublikowano

taaa, pachołki chcesz bo masz quattro :polew: :polew: a my z napędem na przód to możemy jedynie popatrzeć :decayed:

Opublikowano

Czekamy na fotki :naughty:

Opublikowano

OJ tam oj tam wszyscy sie pobawią ;) Przejedziesz się i quattro jak będziesz chciał ;) :>

Opublikowano

najpierw to muszę mieć czym jeździć, muszę porządek z tym silnikiem zrobić :hi: dzwoniłem już do gościa, jutro się dowiem jakie koszta wymiany tłoków :tongue4:

Opublikowano

OJ tam oj tam wszyscy sie pobawią ;) Przejedziesz się i quattro jak będziesz chciał ;) :>

Przyznam Ci że środek masz zacny :good:

Opublikowano

Przyznam Ci że środek masz zacny :good:

poczekaj aż ja swój skończę :naughty: może kupię to białą skórę co masz gość na forum na sprzedaż, potem jeszcze biały carbon i będzie totalny ogień, dupaki będą szybami wskakiwały hahaha :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dobra Panowie, fotki już ogarnięte. A tymczasem, ja bym zastanowił się poważnie nad pomysłem kolegi, żeby spoty robić gdzieś w podziemiach, żeby ciutkę cieplej było (tylko oprócz Kosmosu i Forum nic innego mi do głowy nie przychodzi... :mysli:). I przede wszystkim więcej widać, bo na dobrą sprawę to dzisiaj niewiele się naoglądaliśmy :decayed: Poza tym, ja ze swojej strony mogę brać na spoty kabel i VAGa/Polskiego Vaga, więc gdyby ktoś potrzebował, to nie ma problemu ;) Dzisiaj się parę usterek udało wykasować, a to zawsze parę złotych w kieszeni. A co do Golfiarzy - lekko zaskoczeni byli, jak się pojawiliśmy z davidoati na początku :polew: Ale trzeba przyznać, że ta Czwóreczka na białych felgach z frontem od Bory elegancko wyglądała :gwizdanie: Aha, co do tych wlepek - jak będę miał chwilę, to się tym zajmę, teraz trochę roboty niestety mam na uczelni :wallbash:

I dla kolegi, który pytał się o moje Helle na froncie --> http://allegro.pl/a4-audi-swiatla-do-jazdy-dziennej-hella-halogeny-i1947878355.html --> od nich brałem, ogólnie polecam :wink4:

Fotki:

DSC-0217.jpg

DSC-0235.jpg

DSC-0245.jpg

DSC-0242.jpg

Każdy marudził, że autko uje#$ne, dlatego fotki ściemnione :polew: Jak kogoś nie ma, to nadrobimy następnym razem :) Apropo, kiedy kolejny spot?

Opublikowano

za***iste :good:

Opublikowano

E tam, to takie z marszu :D za***iste to by wyszły, jakby każdy stał równo ustawiony i byłaby chwila na zrobienie tych fotek. A tak trochę w biegu dzisiaj robiła moja Natka :confused4: