Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a teraz dokupiłem vag tacho i to jest juz kabelek wszystko co potrzebne jest.

To jak bym chciał skasować inspekcję można się do Ciebie podłączyć ? :lol1: U mnie przyciskami nie można.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ten kabelek co wrzuciles za 20 zl bez problemu daje rade w naszych audi. nie trzeba nic dokupywac.

Opublikowano
  • Autor

nie ma problemu mirek

Powiem tak jak chcesz tylko odczytywac błędy i robienie logów to sie nada a jak coś więcej to juz lipa ja kupiłemznik i potrzbny był mi kabel co potrafi prawie wszystko bo w nowym liczniku musze ustawic kilometry swoje ustawic wyswietlacz zgrac imo i takie tam a takim kablem za 20 zł to mozesz tylko podłaczyc szczytac błedy io skasowac inspekcje.

Opublikowano

Paweł, ten co wrzuciłem później już się nada?? On droższy jest i chyba lepszy...

Opublikowano
  • Autor

wiesz co kup sobie ten drugi co pokazałeś albo od kolesia z kołobrzegu

Opublikowano

180K przebiegu :kox: Jak na jedno koło podawał to się zgadza na pewno :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: własnie miałem to skomentować :mysli:

Opublikowano

na wstecznym

Opublikowano

Ej zobaczcie jak się coś ciekawego wżuci do tematu ile osób odpisuje,a jeżeli chodzi o spota to milczą o co kaman-my nie gryziemy.

Opublikowano

Ej zobsczcie jak się coś ciekawego wżuci do tematu ile osób odpisuje,a jeżeli chodzi o spota to milczą o co kaman-my nie gryziemy.

Ja na spota chętnie bym się wybrał, ale mi wasze terminy nie pasowały :thumbdown:

Długo pracuje i taka jest lipa :disgust:

Opublikowano

Stoi pod komfortem. też ją oglądałem i ogólnie tragedia. Pierwsze pytanie przez telefon jaki stan? Odp: Panie bdb wszystko git. Drugie pytanie: czemu malowane błotniki i chyba o maske spytałem tez? Odp: a to mi nic nie wiadomo, ale był tylko robiony lewy bok, a listwy tot ylko ozdoba. Ogólnie auto całe malowane i nie wiem czemu któryś z elementów przy syzbie na tylnych lewych drzwiach czy na słupku bocznym był jakby nadpalony tj. bąble od bardzo wys. temp.[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 22:39_________________________________________________Jak najbardziej jestem za ..... Spotem ;):hi:

Opublikowano

teraz stoi w Biesiekierzu na placu. Szyby chyba tylko dwie się zgadzają.Brak rolety , emblematów z tyłu no i ten przebieg :polew: :polew: :polew:

Na spota to i ja się piszę tylko wyzdrowieje bo jakieś przeziębienie się podczepiło :sick3: :sick3:

Opublikowano
  • Autor

ale wiecie co ja troche obronie kolesia bo ze szyby ma inne to nic szczególnego nie znaczy a ze przebieg jak na diesla to faktycznie smieszny. Ale powiem wam ze ja w swojej mam 150 tys i wiem ze jest orginalny bo kupiłem auto od niemca który jezdził nim na zakupy hehe

Opublikowano

Ale powiem wam ze ja w swojej mam 150 tys i wiem ze jest orginalny bo kupiłem auto od niemca który jezdził nim na zakupy hehe

Teraz kupno auta od niemca nie gwarantuje,że licznik nie był cofany.Jakiś miesiąc temu oglądałem program w TV o sprowadzanych autach z DE i teraz niemiaszki się bardzo wycwanili żeby szybciej sprzedać auto cofają liczniki,bo stwierdzili,że Polacy tylko na stan licznika patrzą a nie na wyposażenie.To takie moje OT trochę prawdy w tym jest :gwizdanie:

Opublikowano

Niby nie ma gwarancji, ale jeszcze się takie okazje trafiają dość często. Za kilka lat, pewnie ze 2 do 3 takie sytuacje będą należeć do rzadkości, jak nie wcześniej. Teraz i Niemiec chce zarobić, więc wtedy pozostanie tylko kupno autka od familii w Dojczlandi o ile ktoś ma :) A jak nie to kupuje okazje igiełki na allegro :polew:

Opublikowano
  • Autor

daniel_sen4 masz racje ale auto które kupiłem to od kolegi wujka i on miał je od nowości i wszystko mialem wbite w książkę serwisowa a po za tym powiedzial mi co bylo robione i dlaczego. Ale to prawda juz bardzo ciężko znaleść auto pożadne. Jest to loteria albo bedzie ok albo bedzie problem.

Opublikowano

Ale ja nie podważałem przebiegu w Twoim aucie tylko dałem taki przykład,to super,że wiesz na 100% jaki był przebieg auta chodziło mi o to,że teraz coraz mniej pewnych aut.Może jakieś unijne derektywy to zmienią. :hi: