Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem coś o tym, też allegro wertowałem ...kiery i gałki szukając w szarości ....;) niestety z marnym skutkiem ;)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pany kiedy jakieś spotkanko :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

MOŻNA COŚ Z KLECIĆ :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

no to co z tym spotem :zyzol: :zyzol: :zyzol:

Opublikowano

Ja mogę w tygodniu podjechać na jakiegoś spota po południu :)

Opublikowano

Dziś miałem okazję przejechać się Audi a4 z takim samym silnikiem jak mój - 1.8 125km.

Byłem bardzo zaskoczony, bo auto miało zupełnie inne osiągi. Było bardziej dynamiczne, przyspieszenie było bardzo elastyczne,

praktycznie z każdych obrotów szło lepiej niż moje. Nie wiem w czym tkwi problem, bo z autem nie mam żadnych problemów, a teraz widze, że coś mu tam leży.

Dziś wyjeżdżam, ale po powrocie wyrezam kata, mam nadzieje, że coś to pomoże. Czy ktoś wie o co tu może chodzić ?

Opublikowano

Może przepływka po prostu przekłamuje i auto nie jeździ jak trzeba :)

Opublikowano

ja tez stawiam na przeplywomierz.

Opublikowano
  • Autor

a ja nie sprawdz czy z rury wydechowej idzie goracy dym czy normalny ale przygazuj go tak pozadniej.

Ja sie borykam caly czas ze swoja audi i juz mnie wkuza w Koszalinie nie ma fachowcow od audi SMIEM TWIERDZIC jeżdzę juz 2 tydzien po mechanikach i nikt nie wie co mojej Audi jest.

Opublikowano

juz mnie wkuza w Koszalinie nie ma fachowcow od audi

Ja jak niedaję rady zrobic samemu to jadę na Lechicką 70 albo do magika, który działa przy ZORD (chyba to jest Przemysłowa albo Mieszka I )

Opublikowano
  • Autor

jestem umowiony na wtorek do tego kolezia w ZORDZIE zobaczymy czy naprawi mi autko widzialem ze on tylko robi audi vw seat moze cos poradzi zobaczymy.

Opublikowano

I co chłopaki, kiedy coś się dzieje? Chętnie dowiedziałbym się co za :a4fan: są w Koszalinie :)[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 20:49_________________________________________________Ej no ludzie, żyjcie, nikt na spocika nie chce? Tak to każdy chce spota, a teraz brak motywacji do działania :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Ja chetnie podjade w sobote lub niedziele moje audi jest naprawione po 3 dniach stania umechaniora i teraz za....pier.... jak kiedys :good:

Opublikowano

Ja za miesiąc będę w kraju z miłą chęcią podjadę do Koszałkowa na spotkanko,trochę w autku się zmieniło :kox:

Opublikowano

Panowie też bym poznał jakie A4 mamy w okolicach K-lina. Jak będzie jakiś spot to się piszę ;)

Opublikowano

To może w sobote o 18:30 czy 19 np. pod amfiteatrem, chyba nic w weekend tam się nie dzieje więc miejsce by było. Co Wy na to? Piszcie swoje propozycje :)

Opublikowano

Ja jestem za ;)

Opublikowano

jak żonka wróci do tej pory z pracy to tez jestem :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

to i ja postaram sie podjechac tak na 18 30

Opublikowano

Wczoraj jechałem młyńską ok. 16 a tu na wysok. ratusza na środek drogi na awaryjnych zjeżdża czerwone a4 b-5 wyskakuje koleś i ze złością napier.drzwiami :wallbash:, podnosi maskę :mysli:... Pewnie bym się zatrzymał ale jechałem akurat z rodziną w przeciwnym kierunku. To był ktoś z Was ? :)