Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Halo Panowie żyje tu ktoś cisza jak przed burzą :cool1: robimy jakiegoś SPOTA w weekend?? [br]Dopisany: Sierpień 03, 2011, 08:38:12 _________________________________________________Panowie jest tu kto??

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też się tak przyglądam,cisza tu jak makiem zasiał,chyba powyjeżdżali wszyscy. :gwizdanie: Panowie będę na łikend w Polsce 9go września możemy zrobić spota. :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witajcie

jak coś to ja sie pisze na jakiegos spocika :good:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 09:13_________________________________________________ale tu cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

jak makiem zasiał :D

Opublikowano
  • Autor

a to racja cisza jak nie wiem

Opublikowano

wszyscy chyba do szkoły się szykują :polew: :polew: :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

panowie jakiego mechanika w Koszalinie możecie polecić do A4 B6 3.0 Q

mam dwie sprawy

zacinający sie zacisk od ręcznego

i problem z katalizatorem

z góry dzięki za info :hi:

Opublikowano

Panowie jak już to odrazu jakiegoś szpeca od szyb szukam kogoś kto mi wytnie szybki małe trójkąciki i wklei później w normalnych pieniadzach! montuje ori chromy a nie chce sam się za to zabierać a w darłowie jakoś szpeców brakuje :confused4:

Opublikowano

panowie jakiego mechanika w Koszalinie możecie polecić do A4 B6 3.0 Q

mam dwie sprawy

zacinający sie zacisk od ręcznego

i problem z katalizatorem

z góry dzięki za info :hi:

Lechicka 70 :good:

Opublikowano
  • Autor

a ja kogos konkretnego kto mi sprawdzi turbo bo cos zaczoł mi zamulac znacie kogos w koszalinie??

Opublikowano

Panowie jak już to odrazu jakiegoś szpeca od szyb szukam kogoś kto mi wytnie szybki małe trójkąciki i wklei później w normalnych pieniadzach! montuje ori chromy a nie chce sam się za to zabierać a w darłowie jakoś szpeców brakuje :confused4:

witam chętnie pomogę koledze za frii a gdybyś umiał robić logi to by było git

Opublikowano

Niestety w diagnostykę się nie bawię :(

Ogarniasz temat z szybką ? Jesteś ze Sławna ? :wink4:

Opublikowano

A po co logi do wyjęcia szyby :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ja ponawiam zapytanie potrzebuje speca od turbin i tych wszystkich komponentów co sa od turbo bo moje turbo ŚWIECI po każdej jeździe. Spec z Koszalina lub okolic i to szybko.

A ha dodam ze benzyna 1.8 T

Opublikowano

A po co logi do wyjęcia szyby :mysli:

Kolega po prostu do siebie potrzebuj speca od logów :tongue4: Ja tak to rozumiem..

Opublikowano

ja ponawiam zapytanie potrzebuje speca od turbin i tych wszystkich komponentów co sa od turbo bo moje turbo ŚWIECI po każdej jeździe. Spec z Koszalina lub okolic i to szybko.

A ha dodam ze benzyna 1.8 T

A Tomasz na Topolowej w Koszałkowie,byłeś u niego?Jak chcesz mogę podesłać Ci jego numer na PW.

Opublikowano
  • Autor

dawaj nr bo nie bylem

Opublikowano

Hej żyjecie czy już sen zimowy dopadł :mysli:

Opublikowano

Ja żyję ;) Kupiłeś tą gałkę? ...Jak będziesz mieć dostęp do szarej pikowanej do S-line - daj znać ....;) marzy mi się też taka :))) Pozdro

Opublikowano

Ja żyję ;) Kupiłeś tą gałkę? ...Jak będziesz mieć dostęp do szarej pikowanej do S-line - daj znać ....;) marzy mi się też taka :))) Pozdro

Jeszcze nie,czekam na wieści od SIEMIANA nadal szukamy on forum ja allegro.Czarnych jest mnogo ale z szarą jest problem.