Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co sadzicie o radiach Peiying?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie"Co sadzicie o radiach Peiying?" zaciekawila mnie ta firma bo widac ze zajela sie troszke strefa audio :wink4: mam zamiar zmienic radio u siebie w aucie i nie wiem co wybrac :wink4: wiadomo ze firmy takie jak Alpine czy Sony,JVC to bardzo dobre firmy ale jako ze nie stac mnie na nie wiadomo jakie sumy na radio chcialbym poznac wasze opinie :good:

Opublikowano

Ja bym wolał kupić używane dobrej firmy niż nowe a badziewie.

Opublikowano

Lepiej najniższy model ale markowy.

Broń kupować chinole bo wiecej będą w serwisie.

Opublikowano

Ja mam tanie radio Peying, będą cię wkurzały różne oznaki 'chinowości' ale ogólnie nie jest najgorzej :naughty:

Chodzi rok i jeszcze naprawiane nie było :gwizdanie:

Opublikowano

ja mam cos podobnego do peinga i nawet nie narzekam.odtwarza kazdy rodzaj muzyki filmów teledyskow.prawie wszystko.czyta plyty cd.dvd,karty sd ,usb.i-phone,a nawet telewizje.trudno opisac czego ono nie ma.a jakies firmowe radio nie bedzie czytalo wszystkiego.i mam go juz ponad 2 lata.

Opublikowano

Miałem przyjemność użytkować PY-9128T

http://www.peiying.pl/radio_samochodowe/py_9128t

Plusy:

- gra całkiem ładnie i głośno, dużo funkcji(m.in. tuner TV).

- tanie

Minusy:

- duże - większe niż standardowe radio, ciężko wpasować w miejsce na radio.

- Fatalny interfejs użytkownika - obsługa tego radia to porażka :) bardzo nieintuicyjne w obsłudze.

- podswietlenie nie pasuje do Audi :)

Osobiście wolę w obsłudze i bardziej pasuje do samochodu zwykly Sony CDX.

Opublikowano

sprzedawałem 2 lata te radia i nie było żadnych problemów

Opublikowano
  • Autor

konkretnie szukam dobrego na 2 din lub 1din :good: koniecznie z dvd :good: zeby miala dobra jakosc dzwieku i nie padlo po 4 miesiacach uzytkowania

Opublikowano

Moim zdaniem jak kupić to tylko doświadczonych producentów. Radyjko to nie głośnik czy kawałek kabla. Ale z drugiej strony kumpel ma jednego z nowszych peingów (juz ponad rok czasu) i nie narzeka.. Oczywiście kupując takie radyjko nie bierzesz pod uwagę tego, że będziesz chciał coś więcej modzić w audio :chytry:

Opublikowano

W życiu bym nie montował takiego czegoś w aucie. Nawet gdyby mi tego szrota pociskali za darmo.

Jak koledzy pisali wyżej zdecydowanie lepiej kupić używkę uznanego producenta CA.

Opublikowano

W życiu bym nie montował takiego czegoś w aucie. Nawet gdyby mi tego szrota pociskali za darmo.

Jak koledzy pisali wyżej zdecydowanie lepiej kupić używkę uznanego producenta CA.

nic dodać, nic ująć :good:

konkretnie szukam dobrego na 2 din lub 1din :good: koniecznie z dvd :good: zeby miala dobra jakosc dzwieku i nie padlo po 4 miesiacach uzytkowania

2 din lub 1 din to nie jest konkretne określenie :rolleyes:

chcesz dobrą jakość dźwięku, a uderzasz w taką firmę :wallbash:

ile w ogóle chcesz wydać na ten odtwarzacz ??

jakość nie idzie w parze z niską ceną, chcesz dobry sprzęt musisz trochę wydać, nie stać Cię poszukaj coś w używkach, a jeżeli ma tylko grać i bajerancko świecić bierz tego co pokazałeś na pewno będziesz zadowolony

Opublikowano
  • Autor

chlopaki spoko bez ciśnienia ja tylko chce wiedziec co sadzicie o tych radiach :wink4: narazie sie rozgladam nie powiedzialem ze juz jutro chce kupic :)

Opublikowano

chlopaki spoko bez ciśnienia ja tylko chce wiedziec co sadzicie o tych radiach :wink4: narazie sie rozgladam nie powiedzialem ze juz jutro chce kupic :)

nikt się nie ciśnie bardziej niż Ty na to radio

Opublikowano

Mój znajomy kupił głosniki tej firmy i po zamontowaniu pierwsze co powiedział to cyt: " o k....a ale kicha".

Opublikowano

co do marki, to fakt może nie jest tak popularna jak Sony, JVC, Pioneer itp. ale też sobie radzi. Jeżeli ktoś nie jest melomanem i nie ma zamiaru wydać kilku tysięcy na nagłośnienie to myślę że to dobry wybór. Biorąc pod uwagę że dobry sprzęt markowy kosztuje 2- 3 razy więcej i że technika idzie dość szybko do przodu, można przyjąć, że radio można wymienić po 2-3 latach.

http://www.peiying.pl/prasa_o_nas

zobaczcie co tu na ten temat piszą!

p.s. bez obrazy, ale większość na tym forum zawsze proponuje produkty tylko z najwyższej półki cenowej,

Opublikowano

Tego typu sprzęt ma za zadanie czytać wszystko, natomiast jakość dźwięku jest bardzo przeciętna;/ Zwykle świecą na niebiesko, wiec trzeba by podświetlenie zmienić. Gdy kolega uparł się na podobne radio i chciał, żebym mu je założył, to po tym fakcie radio wyleciało jeszcze szybciej, niż się tam znalazło;/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, ja się właśnie zastanawiam nad GPS tej firmy. Trochę w tym siedzę i jest to Polska firma a nie jak ktoś napisał chińskie dziadostwo.

No właśnie czy dziadostwo?? Może ta firma jest godna polecenia, czy miał ktoś sprzęt tej firmy i miał z nim problemy??

Opublikowano

ja styczności z tym nie miałem, ale po pierwsze primo, faktycznie jest to polska firma, chociaż same radia faktycznie są produkowane w Chinach. Warto tez zauważyć, że np w Passkach były one montowane jako fabryczne navi. To musi świadczyć o jakości, chociaż wiadomo, doświadczenia osobistego nic nie zastąpi...

Opublikowano

Co masz na myśli

To musi świadczyć o jakości

Twoim zdaniem passat jest dobrze wykonany czy źle?? Lub inaczej raczej na plus czy na minus jest ta firma w Twoich oczach??[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:58_________________________________________________Teraz to wszytko robią w Chinach, ale to nie znaczy że jest to bubel.[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:58_________________________________________________Widzę że do Toyoty i Skody też wsadzają te radia. Może nie jest to jakieś kiepskie.