Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nex - dobra sylwetka

jak możesz to napisz jaki wzrost, waga, ile w pasie i bicepsie

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Aktualne wymiary, mierzone dziś na czczo:

Wzrost: 183

Waga: 89

Pas: 87

Barki: 133

Klatka: 115

Biceps: 40

Przedramie na prostej ręce: 33,5

Nadgarstek: 19

Łydka: 42

Udo: 62

Opublikowano

to ja też coś wrzucę :decayed:

niedawno zacząłem redukcję więc brzuch jeszcze lichy

400420ab642d3.jpg

Opublikowano

no no, góra elegancka, a jak z nogami??

Opublikowano

kiedyś było 65 w udzie i 43 w łydce, ale 2 lata temu złamałem poważnie obie nogi...

no i od tamtej pory przysiady robię jedynie tak dla picu bez obciążenia więc teraz udo 60 i łydka 41

ale myślę czy nie zacząć coś śmigać na rowerze to zawsze coś się nogi poćwiczy :naughty:

Opublikowano

probowal ktos z was to ??

125 PLN

Nex fajne spodenki :decayed:

Opublikowano

Masato gratuluje genetyki

Opublikowano
Masato gratuluje genetyki

Dzięki, ale nie ma czego gratulować foto po treningu to trochę mnie spompowało :decayed:

w sumie to już będzie 8 lat zapieprzania na siłowni (nie licząc pół rocznej przerwy po wypadku)

w ręce z rana 41cm na foto pewnie z 42 na pompie więc jak na ten staż to raczej śmieszny wynik :banan:

wzrost: 177cm

waga: 84kg, a planuję zbić do 80kg ciekawe ile ze mnie zostanie :grin:

niektórzy wyglądają lepiej po roku ćwiczeń... :wink:

Opublikowano

ja mam 42 kiedys mialem 44-45 i to nie bylo fajne bo ciezko sie ruszac :decayed:

Opublikowano

Witam mam 2 tyg przerwy ....i chce zasilić zapasy co sadzicie o tej aukcji Napalm + Detonator + ANIMAL + prezenty za 79zł (2410823373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

na ile czasu mi to starczy i jak dawkować chciałbym do tego dorzucić Gainera . Jakie Gainery polecacie .....Proszę o rady.....

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ----------

Superodzywki Odżywki i suplementy spalacze kreatyna spalacze kulturystyka - SCITEC ATTACK 320 + HOT BLOOD 300

Superodzywki Odżywki i suplementy spalacze kreatyna spalacze kulturystyka - Scitec Jumbo Professional 3240gram

Opublikowano

a jak myslicie tego noxpump'a zaczac brac 2 saszetki, czy raczej 1 tak jak zalecaja..?

Opublikowano

ja bym bral scitec fajnie daje czadu :D oczywiscie dietaaaa wegle bialko gainer tylko mutantmass PVL pozdr

Opublikowano

Nie,ale jest to moje marzenie.Po pierwsze miejsce na zabawki,na filmie dużo fajnych patentów.Po drugie to zmiana pracy,bo aktualnie mam coś w podobie do tego treningu na codzień przez 8 godzin,więc energii po pracy brak.

Trza dużym być i sprawnym,jak ten koleś.Sam się zawsze nabijam z betonowych szreków;))

Opublikowano

ten trening wykonuja zawodnicy mma w celu przygotowania sprawnosciowego

spojrzcie na trening przygotowawczy mma do ufc rosjanina i jaka chlop ma silownie :grin:

ja nie wiem w rosji jest wszystko dziwne ale silka nie do wiary

Under Armour - MMA Hard Workout Motivation - YouTube

:polew:

---------- Post dopisany at 16:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:23 ----------

zapraszam na

http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/sporty-walki-k1-thai-boxing-bjj-239610/

Opublikowano

spojrzcie na trening przygotowawczy mma do ufc rosjanina i jaka chlop ma silownie :grin:

---------- Post dopisany at 16:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:23 ----------

zapraszam na

http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/sporty-walki-k1-thai-boxing-bjj-239610/

To raczej publiczna siłownia na świerzym powietrzu.Ta jest w dodatku duuuuża w h*j.Wcześniej widywałem na youtubie takie same,ale praktycznie wszystkiego było po 1 sztuce i wogóle mniej,a tu jest las ławeczek.Widzieliście coś takiego kiedykolwiek w polsce lub gdzie indziej,bo ja nie.Sprzęt ma pewnie z 50 lat.Zapuszczone to fakt,ale pomysł sam w sobie jast zajebiaszczy.W Amsterdamskim parku niedawno postawili kilka tego typu bajerów,oczywiście mniej profesjonalnych,a więcej dla przeciętnych ludzi,ale pomysł świetny.W Polsce mogło by coś takiego stać w każdej większej mieścinie,nawet po kilka mniejszych po osiedlach.Nie wszyscy mają kase na karneciki,szczególnie za młodu,kiedy właśnie trzeba zaczynać zapierd*lać na siłowni .I jest grono ludzi,którzy bardziej cenią świerze powietrze niż piękne siłownie w których ciągle brak tlenu.Ilu z was ćwiczyło po piwnicach,na ławkach samoróbkach,talerzami z trakcji PKP,na drążkach w futrynie.A na tym filmie są zabawki od A do Z o jakich nie jeden kiedyś marzył.

Opublikowano

zapraszam na

To raczej publiczna siłownia na świerzym powietrzu.Ta jest w dodatku duuuuża w h*j.Wcześniej widywałem na youtubie takie same,ale praktycznie wszystkiego było po 1 sztuce i wogóle mniej,a tu jest las ławeczek.Widzieliście coś takiego kiedykolwiek w polsce lub gdzie indziej,bo ja nie.Sprzęt ma pewnie z 50 lat.Zapuszczone to fakt,ale pomysł sam w sobie jast zajebiaszczy.W Amsterdamskim parku niedawno postawili kilka tego typu bajerów,oczywiście mniej profesjonalnych,a więcej dla przeciętnych ludzi,ale pomysł świetny.W Polsce mogło by coś takiego stać w każdej większej mieścinie,nawet po kilka mniejszych po osiedlach.Nie wszyscy mają kase na karneciki,szczególnie za młodu,kiedy właśnie trzeba zaczynać zapierd*lać na siłowni .I jest grono ludzi,którzy bardziej cenią świerze powietrze niż piękne siłownie w których ciągle brak tlenu.Ilu z was ćwiczyło po piwnicach,na ławkach samoróbkach,talerzami z trakcji PKP,na drążkach w futrynie.A na tym filmie są zabawki od A do Z o jakich nie jeden kiedyś marzył.

dzwic sie pozniej ze ruskie sa takie silne :wink:

Opublikowano

zapraszam na

ale w ogóle sam pomysł, żeby wykorzystać rzeczy ze starych fabryk, stoczni, itp. jest mega ciekawy :banan: bo taki sprzęt mimo, że bardziej spartański to niczym się nie różni od lśniących maszynek na siłowniach, a poza tym fajnie musi się ćwiczyć na takich dużych zabawkach :kox:

Opublikowano

No praktycznie w każdym pudle są siłownie.W wojsku było tak że to co już zepsute było dla żołnierzy,a to co nowe,dla kadry-więc nieużywane;) A czemu dla zwyczajnych ludzi,młodzieży obok boiska nie miałoby stać coś takiego.Z praktyki wiem,że najdrożej wychodzą prototypy.Dlatego wykożystywanie złomu w tym celu na skalę np.krajową to by była pomyłka.Taniej i praktyczniej by było zrobić jeden wzór,lub kupić linie produkcyjną od rusków i heja.W każdej mieścinie jednakowe zabawki,które mogliby spawać panowie w zakładach karnych,lub poprostu bezrobotni.Złom z przetopów też jest niedrogi.

Wtedy zamiast głodnych kawałków w wiadomościach sportowych ,słyszelibyśmy więcej o polakach medalistach.Może zamiast ćpania po kątach,małolaty woleliby poćwiczyć.Bo mieliby gdzie!!

Opublikowano

To jest silownia w kijowskim Hydroparku, miesci sie ona na 10 tys. m2. Powstawala w czasach ZSRR.