Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 dni w tygodniu spędzam w kabinie.Obecnie mam 96kg,przy 183wzrostu,nie tyję ani nie chudnę,jednak motoryka organizmu spada. Zastanawiam się czy można coś robić w kabinie...:kwasny:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 dni w tygodniu spędzam w kabinie.Obecnie mam 96kg,przy 183wzrostu,nie tyję ani nie chudnę,jednak motoryka organizmu spada. Zastanawiam się czy można coś robić w kabinie...:kwasny:[/quote

czyli praktycznie masz wolne tylko od piątku do niedzieli ...

Opublikowano
5 dni w tygodniu spędzam w kabinie.Obecnie mam 96kg,przy 183wzrostu,nie tyję ani nie chudnę,jednak motoryka organizmu spada. Zastanawiam się czy można coś robić w kabinie...:kwasny:

Używaj kabla od CB jako expandera:decayed:.Lub sabotaż wspomagania kierownicy,będziesz miał łapy jak "old scool'wi" kierowcy z czasów tatry i kamaza:grin:.

O klasyce mowa:

Opublikowano

Panowie kto z was ćwiczy HIT? Tylko, że chodzi mi tutaj o normalne ćwiczenia a nie tylko aeroby. Podobno przy chęci budowania suchej masy mięśniowej, ale bardziej w stylu fit look a nie kulturystyki, jest to jedno z lepszych rozwiązań.

Głównie chodzi o to, żeby robić obwody po parę ćwiczeń ale na każdą grupę mięśniową robi się jedno główne ćwiczenie i koniec. Np widziałem gdzieś ostatnio taki trening i było mniej więcej coś takiego:

1. Wyciskanie sztangi

2. Wyciskanie hantli siedząco

3. Przysiady ze sztangą

4. Wiosłowanie

5. Uginanie ramion ze sztangą

6. Wyciskanie francuskie

Wszystko po jednej serii, przerwy pomiędzy ćwiczeniami 30 sekund. I 3-4 takie rundki.

I podobno nieźle to wchodzi.

Opublikowano
Panowie kto z was ćwiczy HIT? Tylko, że chodzi mi tutaj o normalne ćwiczenia a nie tylko aeroby. Podobno przy chęci budowania suchej masy mięśniowej, ale bardziej w stylu fit look a nie kulturystyki, jest to jedno z lepszych rozwiązań.

Głównie chodzi o to, żeby robić obwody po parę ćwiczeń ale na każdą grupę mięśniową robi się jedno główne ćwiczenie i koniec. Np widziałem gdzieś ostatnio taki trening i było mniej więcej coś takiego:

1. Wyciskanie sztangi

3. Przysiady ze sztangą

4. Wiosłowanie

6. Wyciskanie francuskie

Wszystko po jednej serii, przerwy pomiędzy ćwiczeniami 30 sekund. I 3-4 takie rundki.

To nie takie łatwe jak się wydaje aby były efekty trening wymaga perfekcyjnie opanowanej techniki wykonywania cwiczen, a jego sekret nie polega na dzwiganiu duzych obciazen ale na zmuszaniu miesni do wykonywania maksymalnej pracy. Powtórzenia należy wykonywać bardzo wolno i dokładnie.Pięć głownych zasad tgo treningu:

1. Ciezszy trening to lepszy trening (czyli staramy sie trenowac jak najwiecej grup miesniowych razem).

2. Trenujemy rzadko - czasami nawet raz w tygodniu i szybko - treningi sa krotkie ale bardzo intensywne.

3. Intensywnie - czyli wkladamy w trening maksimum wysilku - dzieki czemu wystarczaja 1,2 rzadziej 3 serie (praktyka pokazuje, ze przy 8-10 powtorzeniach wystarczy 1 seria), przy zaawansowaniu trenujacego dochodza dodatkowe techniki przeciazania miesni - wymuszone, negatywne, superslow itp.

4. PROGRESJA przeciazenia - z treningu na trening miesien musi pracowac ciezej.

5. Opieramy sie na podstawowych, wielostawowych cwiczeniach rozwijajacych cale cialo.

Jak chcesz plan wal na PW.

Opublikowano

1. Wyciskanie sztangi

3. Przysiady ze sztangą

4. Wiosłowanie

6. Wyciskanie francuskie

To nie takie łatwe jak się wydaje aby były efekty trening wymaga perfekcyjnie opanowanej techniki wykonywania cwiczen, a jego sekret nie polega na dzwiganiu duzych obciazen ale na zmuszaniu miesni do wykonywania maksymalnej pracy. Powtórzenia należy wykonywać bardzo wolno i dokładnie.Pięć głownych zasad tgo treningu:

1. Ciezszy trening to lepszy trening (czyli staramy sie trenowac jak najwiecej grup miesniowych razem).

2. Trenujemy rzadko - czasami nawet raz w tygodniu i szybko - treningi sa krotkie ale bardzo intensywne.

3. Intensywnie - czyli wkladamy w trening maksimum wysilku - dzieki czemu wystarczaja 1,2 rzadziej 3 serie (praktyka pokazuje, ze przy 8-10 powtorzeniach wystarczy 1 seria), przy zaawansowaniu trenujacego dochodza dodatkowe techniki przeciazania miesni - wymuszone, negatywne, superslow itp.

4. PROGRESJA przeciazenia - z treningu na trening miesien musi pracowac ciezej.

5. Opieramy sie na podstawowych, wielostawowych cwiczeniach rozwijajacych cale cialo.

Jak chcesz plan wal na PW.

Poszła wiadomość :wink:

Opublikowano

Odkryłem jedną fajną zaletę BCAA.. kac po chlaniu jest znikomy :banan:

Opublikowano

Na kaca,w spożywczym się glukoze za 2zł kupuje i pije z wodą,im więcej tym lepiej:wink:

Opublikowano

Witam wszystkich w tym nowym roku proszę o pomoc znowu problemy z ścięgnami więc odpuszczam ten drugi cykl za duży przyrost pieczenie barków i klatki piersiowej więc nie ma co ciągnąć czas na regeneracje więc poszukuje coś na ścięgna porostu podczas treningu przeskakują i co sądzicie żeby zakupić witaminy animala...

a jeśli chodzi o picie to się nie pije i tyle...

Opublikowano
Witam wszystkich w tym nowym roku proszę o pomoc znowu problemy z ścięgnami więc odpuszczam ten drugi cykl za duży przyrost pieczenie barków i klatki piersiowej więc nie ma co ciągnąć czas na regeneracje więc poszukuje coś na ścięgna porostu podczas treningu przeskakują i co sądzicie żeby zakupić witaminy animala...

Kup Animal Flex'a ludzie chwalą sobie .

Opublikowano

słuchaj a co sądzisz o tym ze stawiku Universal Animal Pak 44 + Animal Flex 44 sasz USA (2906037915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

słuchaj a co sądzisz o tym ze stawiku Universal Animal Pak 44 + Animal Flex 44 sasz USA (2906037915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Animal to animal ,jedna z lepszych marek :)

Opublikowano

słuchaj a co sądzisz o tym ze stawiku Universal Animal Pak 44 + Animal Flex 44 sasz USA (2906037915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Oj jest dużo lepszych firm od Animala:wink:

a po drugie kazdy organizm inaczej reaguje

Opublikowano

Ja sie rozsypalem z jakims przeziembieniem. Kaszle masakrycznie, bylem u lekarza to dala mi wziewy i jakis rozkurczowy na oskrzela, Guzik mi to pomoglo i wzielo sie na migdaly, wiec znowu do lekarza, przepisala antybiotyk, na migdaly pomogl ale jak kaszle tak dalej kaszle, moze ciut mniej i nie wiem co z tym fantem zrobic. Najgorsze jest to ze na silowni bylem 2 tygodnie temu i nie wiem czy walic to i isc cwiczyc ( skonczylem antybiotyk ) czy isc znowu do lekarza, ogolnie nie pieszcze sie ze zdrowiem, ale wiem ze im szybciej wyzdrowie tym bede mial wieksza sile i wytrzymalosc. Jakies rady ? Kaszel rano mokry a pozniej caly dzien suchy az do takiego stopnia ze na wieczor miewam chrype. Syropy, miody,maliny,czosnek, i inne domowe sposoby probowalem i nic.. :facepalm:

Ciutke stracilem na masie bo z 2 kilo i juz widze jak mi fat sie robi i chce juz wrocic do cwiczen :eusathink:

Opublikowano

To chętnie posłuchamy ile jest tych lepszych firm :wink:

Opublikowano

olimp!!!!:polew: i ich masacraaaaaaa :grin:

Opublikowano

Toż to vibovit mocniej klepie :grin::polew:

:decayed:

Opublikowano

To chętnie posłuchamy ile jest tych lepszych firm :wink:

Jak dla mnie np BSN MHP FA GASPARI:wink:

Opublikowano

ja mam wymyślone na stawy coś takiego bo słabo z kasa jestem wy tym miechu przez 2 tyg lub 3 tyg żelatyna wy dni treningowe 2 razy a raz jako pitny jajka na twardo biorę kroje wy plastry i zalewam żylantynom to 2 razy i dwa razy wy tyg kisiel ...

Opublikowano
ja mam wymyślone na stawy coś takiego bo słabo z kasa jestem wy tym miechu przez 2 tyg lub 3 tyg żelatyna wy dni treningowe 2 razy a raz jako pitny jajka na twardo biorę kroje wy plastry i zalewam żylantynom to 2 razy i dwa razy wy tyg kisiel ...

na bol stawow polecam GHRP-6 dziala w 100%:naughty: