Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena z allegro. Ale blisko mam do sklepu z odżywkami to jak patrzyłem mają cenowo podobnie, tylko zamiast proszku mają kapsy, a proszek lepiej klepie. :cheesy: Nitro jeszcze nie brałem, więc liczę na dobry efekt. O tej pompie słyszałem właśnie, że konkretna.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Co myślicie o Nitrobolonie II od Trec'a ? Bo zamierzam z tym od stycznia poeksperymentować? Na allegro 219zł puszka 1100g - 55 porcji w proszku. Szukam opinii i jakby ktoś brał to miło by było jakby się podzielił wrażeniami. :decayed:

Witaj - swego czasu skonsumowałem 3 puchy (tylko jeden cykl pełny).

Pompa na treningu była, siła wzrosła (wówczas pamiętam że na cyklu zaczynałem z klatką 70kg na serię, a po miesiącu przy lepszym dniu machałem 80kg x12. Po treningu mięśnie się w miarę utrzymują. Smaki dobre, rozpuszczalność w wodzie też... Masa skoczyła sporo.

Jednak po zakończeniu cyklu mega spadek (zostało może z 15% tego co było w najlepszym czasie cyklu). Wg. mnie fajne na czerwiec, aby w wakacje wyglądać lepiej... ;)

Chyba lepiej dieta, dobry trening.

I sprawdź tą cene - ja płaciłem chyba 65zł za puszkę 550g.

Opublikowano

No właśnie teraz zależałoby mi, żeby suchej masy nabrać. Myślę, że nitro + dieta powinny dać dobry efekt. Czytałem też, żeby utrzymać dłużej efekt po nitro i żeby nie było takich spadków można wziąć HMB bo to w końcu antykatabol i pomaga utrzymać efekty.

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ----------

Takie oderwanie od tematu :D

Trenuj z OMEN'em !

:grin::grin::grin:

Opublikowano

dwa tygodnie miałem lenia, wczoraj coś poćwiczyłem i dzisiaj mam zakwasy :decayed:

Opublikowano

Co ile zmieniacie swoje treningi?

Opublikowano
No właśnie teraz zależałoby mi, żeby suchej masy nabrać. Myślę, że nitro + dieta powinny dać dobry efekt. Czytałem też, żeby utrzymać dłużej efekt po nitro i żeby nie było takich spadków można wziąć HMB bo to w końcu antykatabol i pomaga utrzymać efekty.

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ----------

Trenuj z OMEN'em !

A że tak spytam... jaki staż na siłowni?

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Powinno się co 1,5 - 2 miesiące aby się mięśnie nie przyzwyczaiły do tych samych skurczów...

Opublikowano

Jak zauważę stagnację :)

Opublikowano

Trenuj z OMEN'em !

A że tak spytam... jaki staż na siłowni?

Zacząłem pod koniec lutego w tym roku. No można powiedzieć 8 miesięcy. :whistling:

Opublikowano

To ja bym jeszcze się nie zabierał na nitro... Szkoda wątroby od tej chemii ;)

Opublikowano
:polew::polew::polew:
Opublikowano
:polew::polew::polew:

Co się śmiejesz :punish: Że Ty nie szczędzisz swojej wątroby to nie znaczy, że inni muszą ją niszczyć od tej chemii :decayed:

Żart oczywiście :wink:

Opublikowano

Panowie... Ale chyba nie śmiejecie się ze mnie??

Nowy jestem :P

Opublikowano

Jakie wątroby?:grin:

Piotrek się może śmieje,bo dostał omę od mikołaja.

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------

dwa tygodnie miałem lenia, wczoraj coś poćwiczyłem i dzisiaj mam zakwasy :decayed:

To się napij soku z buraczka,a następnym razem już przed treningiem.Zakwasy to przeżytek:wink:

Opublikowano
Jakie wątroby?:grin:

Piotrek się może śmieje,bo dostał omę od mikołaja.

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------

To się napij soku z buraczka,a następnym razem już przed treningiem.Zakwasy to przeżytek:wink:

Wybacz ale podejrzewam, że Oma już go nie rusza :decayed:

Opublikowano

Witam:hi: Chłopaki możecie mi pomóc:decayed: potrzebuje spalić trochę sadła, oczywiście dieta+aeroby ale możecie zarzucić jakieś spalacze? Może ktoś z was próbował np takiego czegoś:kox:THERMO FAT BURNER MAX MEGA MOCNY SPALACZ TŁUSZCZU (2822596151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Kolego ja polecam Thermal PRO

Wiesz ale za 35 zł nie spodziewaj się cudów. Pewnie tyle samo by L-karnityna spaliła co to cudo z Treca :facepalm:

Ja na Thermalu, po 8 tyg. zjechałem o 5-6 kg. Oczywiście inny trening i aeroby 3 razy w tygodniu. Żałuję, że diety nie miałem, bo byłoby zapewne jeszcze lepiej :wink:

Opublikowano

Możesz sobie pomagać tymi spalaczami o ile zdrowie pozwala, ale dieta + dobry trening i masa leci w dół. :wink:

Opublikowano

Dzięki chłopaki:decayed: Oczywiście jestem wstanie wydać więcej na te spalacze tylko to co zapodałem to pierwsze lepsze na allegro:wink: w następnym tygodniu jestem umówiony do dietetyka:kox: i do dermatologa:facepalm: może on mi pomoże bo powiększyły mi się rozstępy:facepalm:

a co do treningu to mam ograniczone zdolnosci fizyczne:kwasny: z 4 miechy temu złamałem rękę w łokciu więc dużych ciężarów nie mogę podnosić, na razie u fizjoterapeuty dzwigam 2kg i mam dosc... ale w domu planuje 6 weidera moze sie uda:) co myślicie?

Opublikowano

6W to przeżytek, gadałem o tym z paroma osobami i trenerem i nie polecali tego, mięśnie potrzebują czasu na odpoczynek/regenerację, a tam ćwicząc dzień w dzień nie mają kiedy odpocząć. Katujemy mięśnie a skutek marny, bo przecież mięśnie rosną gdy odpoczywają. Ze wszystkimi z którymi gadałem mówili, żeby się za to nie brać.

Opublikowano

Tylko, że brzuch to nie samo budowanie mięśni ale i spalanie tkanki tłuszczowej. Co z tego, że potrafię brać duże obciążenia na brzuch przy brzuszkach jak i tak mam taką warstwę tłuszczu, że mięśni nie widać.