Mariusz90r Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 darek995 jeśli Piotrek98igo przy tak niezdrowej diecie ma taką budowę, to aż się boję pomyślieć jaką Ty masz formę Piotrek98igo - ile lat już trenujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Czy ktoś stosował UNIVERSAL Animal PUMPjeśli tak prosiłbym o wypowiedz Jadłem to kiedyś kilka razy. Ogólnie jest to mieszanka kreatyn i kilku innych składników. Mięśnie ładnie puchną i siła też wzrasta ale jest to dobre do treningu typowo siłowego a nie do np siłowo-wytrzymałościowego połączonego z bieganiem, aeorobami itp. Ja byłem zadowolony choć tanie to nie było i w ch....j tabletek trzeba łykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak_patryk Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Czy ktoś stosował UNIVERSAL Animal PUMPjeśli tak prosiłbym o wypowiedz Jadłem to kiedyś kilka razy. Ogólnie jest to mieszanka kreatyn i kilku innych składników. Mięśnie ładnie puchną i siła też wzrasta ale jest to dobre do treningu typowo siłowego a nie do np siłowo-wytrzymałościowego połączonego z bieganiem, aeorobami itp. Ja byłem zadowolony choć tanie to nie było i w ch....j tabletek trzeba łykać. Jak dawkowałeś tylko w dni treningowe przed treningiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ja obecnie jestem na treningu masa + rzeźba wzrost 176kg waga jak narazie 94,5kg, kabel 47cm klata ok 135cm chyba. Itd obecnie cykl na saw + bcaa + mono + suplementacja zma i weglami. Wysłane ze zgniłego iJabłka ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- Śrub masa + siła Wysłane ze zgniłego iJabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz90r Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 darek995, coprawda mój pierwszy wpis był nieco podszyty ironią, tak wymiarami (jeśli prawdziwe) zabiłeś mnie - szacun i chyle czoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Czy ktoś stosował UNIVERSAL Animal PUMPjeśli tak prosiłbym o wypowiedz Jadłem to kiedyś kilka razy. Ogólnie jest to mieszanka kreatyn i kilku innych składników. Mięśnie ładnie puchną i siła też wzrasta ale jest to dobre do treningu typowo siłowego a nie do np siłowo-wytrzymałościowego połączonego z bieganiem, aeorobami itp. Ja byłem zadowolony choć tanie to nie było i w ch....j tabletek trzeba łykać. Jak dawkowałeś tylko w dni treningowe przed treningiem Dokładnie tak i o ile dobrze pamiętam to chyba nawet tak jest zalecane na ulotce. No i do tego białko na noc tradycyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 trening masa+rzezba chyba mowi wszystko o tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 trening masa+rzezba chyba mowi wszystko o tobie może kolega coś w ten deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No kaloryferki na wypasie:D Pewnie ciężko nad nimi pracowali:beer: Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Może komuś się przyda, a i mam nadzieję, że wy również się pochwalicie swoimi osiągnięciami. Waga: 86 Wzrost: 180 Cel treningowy: siła Staż treningowy na siłowni: 24 miesiące bez przerwy Uprawiane inne sporty: badminton Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): sztanga, sztangielki, modlitewnik, ławeczka płaska i skos Dieta: Staram się spożywać więcej węglowodanów i białka Przeciwwskazania medyczne (wady postawy, choroby, kontuzje): brak Zażywane suplementy: Nigdy nie brałem Ostatnio przerabiany plan: brak Poniedziałek: Modlitewnik 1x10 1x8, 1x7, 1x6 - przerwa 3 minutowa choć w tym czasie robię siedząc: wyciskanie francuskie sztangielką (jednorącz) 4x12 uginanie ramion ze sztangielkami stojąc 4x6-7 przerwy 2 minutowe uginanie ramienia ze sztangielką w siadzie, w podporze o kolano 2-3x8 przerwy 2 minutowe Na koniec bieganie na dworze - ok 15 minut Wtorek: Podciąganie sztangi w opadzie (wiosłowanie) 4x12 przerwy 3 minuty Podciąganie sztangielki w opadzie (wiosłowanie) 4x10 przerwy 2 minutowe Wyciskanie sztangielek 4x12 przerwy 2 minutowe Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia 2x6 przerwy 2 minutowe Unoszenia ramion ze sztangielkami w siadzie 3x6 przerwy 2 minutowe Na koniec bieganie na dworze - ok 15 minut Środa: wyciskanie sztangi płasko 1x10, 1x8, 1x7, 1x6 - przerwy 2,5-3minuty Wyciskanie sztangielek w skosie 4x8-12 (17,5kg) przerwy 2 minutowe Rozpiętki poziomo 2-3x8-12 ((17,5kg)przerwy 2 minutowe I coś co nie wiem jak się nazywa (leżąco hantel na wyprostowanych rękach opuszczam za siebie) 2x10 Na koniec bieganie na dworze - ok 15 minut Czwartek: Badminton 2,5h (od września do czerwca) Rower 1h - czerwiec - wrzesień Zastanawiam się nad dodaniem biegu 1h Piątek: Uginanie sztangi stojąc w podchwycie 1x10 1x8, 1x7, 1x6 (45kg)- przerwa 3 minutowa choć w tym czasie robię siedząc: Wyciskanie francuskie sztangielką (jednorącz) 4x12(ok 10kg) Uginanie ramion ze sztangielkami na skosie 4x6-7 (17,5kg) przerwy 2 minutowe Uginanie ramienia ze sztangielką w siadzie, w podporze o kolano 2-3x8 (13,5kg) przerwy 2 minutowe Sobota: Podciąganie na drążku nachwytem 1x9, 1, 8, 1x6, 1x6 przerwy 2 minutowe Podciąganie na drążku podchwytem 1x6, 1x6 przerwy 2 minutowe Wyciskanie sztangi zza głowy (na barki) 3-4x12 (30kg) Nogi trenowałem, ale jakoś nie mogę znaleźć czasu na te ćwiczenia i są strasznie męczące na plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 no a jakieś foto poglądowe sylwetki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie ma czym się chwalić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Może komuś się przyda, a i mam nadzieję, że wy również się pochwalicie swoimi osiągnięciami. Waga: 86 Wzrost: 180 Cel treningowy: siła Staż treningowy na siłowni: 24 miesiące bez przerwy Uprawiane inne sporty: badminton Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): sztanga, sztangielki, modlitewnik, ławeczka płaska i skos Dieta: Staram się spożywać więcej węglowodanów i białka Przeciwwskazania medyczne (wady postawy, choroby, kontuzje): brak Zażywane suplementy: Nigdy nie brałem Ostatnio przerabiany plan: brak Poniedziałek: Modlitewnik 1x10 1x8, 1x7, 1x6 - przerwa 3 minutowa choć w tym czasie robię siedząc: wyciskanie francuskie sztangielką (jednorącz) 4x12 uginanie ramion ze sztangielkami stojąc 4x6-7 przerwy 2 minutowe uginanie ramienia ze sztangielką w siadzie, w podporze o kolano 2-3x8 przerwy 2 minutowe Na koniec bieganie na dworze - ok 15 minut Wtorek: Podciąganie sztangi w opadzie (wiosłowanie) 4x12 przerwy 3 minuty Podciąganie sztangielki w opadzie (wiosłowanie) 4x10 przerwy 2 minutowe Wyciskanie sztangielek 4x12 przerwy 2 minutowe Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia 2x6 przerwy 2 minutowe Unoszenia ramion ze sztangielkami w siadzie 3x6 przerwy 2 minutowe Na koniec bieganie na dworze - ok 15 minut Środa: wyciskanie sztangi płasko 1x10, 1x8, 1x7, 1x6 - przerwy 2,5-3minuty Wyciskanie sztangielek w skosie 4x8-12 (17,5kg) przerwy 2 minutowe Rozpiętki poziomo 2-3x8-12 ((17,5kg)przerwy 2 minutowe I coś co nie wiem jak się nazywa (leżąco hantel na wyprostowanych rękach opuszczam za siebie) 2x10 Na koniec bieganie na dworze - ok 15 minut Czwartek: Badminton 2,5h (od września do czerwca) Rower 1h - czerwiec - wrzesień Zastanawiam się nad dodaniem biegu 1h Piątek: Uginanie sztangi stojąc w podchwycie 1x10 1x8, 1x7, 1x6 (45kg)- przerwa 3 minutowa choć w tym czasie robię siedząc: Wyciskanie francuskie sztangielką (jednorącz) 4x12(ok 10kg) Uginanie ramion ze sztangielkami na skosie 4x6-7 (17,5kg) przerwy 2 minutowe Uginanie ramienia ze sztangielką w siadzie, w podporze o kolano 2-3x8 (13,5kg) przerwy 2 minutowe Sobota: Podciąganie na drążku nachwytem 1x9, 1, 8, 1x6, 1x6 przerwy 2 minutowe Podciąganie na drążku podchwytem 1x6, 1x6 przerwy 2 minutowe Wyciskanie sztangi zza głowy (na barki) 3-4x12 (30kg) Nogi trenowałem, ale jakoś nie mogę znaleźć czasu na te ćwiczenia i są strasznie męczące na plecy. Ale chyba mylnie opisałeś swój post bo niczym się w nim nie chwalisz a jedynie przedstawiasz swój plan treningowy Myślałem, że ciężary też napiszesz Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ciężary uzupełnię po meczu - chyba, że przesadzę z piwkiem Bo już jest humorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ciężary uzupełnię po meczu - chyba, że przesadzę z piwkiem Bo już jest humorek Ok ok Mój plan: 1. Ławka skos góra + ławka płaska + rozpiętki na skosie góra + przenoszenie hantla nad głową Wszystko robione zaraz po sobie w wielkiej serii, przerwa pomiędzy seriami max 90s, 5 serii roboczych. Ciężary: wyciskanie od 30 do 40 kg, rozpiętki od 17,5 do 20 kg, przenoszenie 30 kg. 2. Podciąganie + wiosłowanie hantlami + ściąganie drążka z góry w siadzie szeroki chwyt + przyciąganie drążka w siadzie do brzucha wąski chwyt + ściąganie linek z górnego wyciągu Wszystko robione w jednej wielkiej serii. Przerwa pomiędzy seriami max 90s. 4 serie robocze. Ciężary ciężko mi określić, bo na wyciągach są sztabki. Ale zawsze cisnę na maksa. 3. Wyciskanie hantli nad głowę + unoszenie hantli w bok + unoszenie hantli w opadzie + przyciąganie sztangi w opadzie Tak jak wcześniej jedna wielka seria. 4 serie robocze. Przerwa 90s. Ciężary: wyciskanie 25 kg, unoszenie w bok 15 kg, unoszenie w opadzie 17,5 kg, przyciąganie sztangi 35 kg. 4. Uginanie ramion z hantlami + uginanie ramion siedząc na ławeczce + uginanie ramion ze sztangą + młotek Schwarzenegera Wielka seria. Przerwa 90s. 4 serie robocze. Ciężary: uginanie stojąc 25kg, uginanie siedząc 15kg, uginanie sztangą 45kg, młotek Schwarzenegera 22,5kg. 5. Wyciskanie francuskie hantlami + ściąganie drążka wyciągu górnego + ściąganie linek + prostowanie linek nad głową Wielka seria. Przerwa do 90s. 4 serie. Ciężary: wyciskanie 15kg, reszta na sztabkach więc ciężko określić. 6. Przysiad ze sztangą + suwnica + prostowanie nóg Tak jak wcześniej. Ciężary: przysiad 90kg, suwnica 240kg na spokojnie, prostowanie max sztabek. 7. Wspięcia na palce stojąc + wspięcia na palce siedząc + prostowanie stóp na suwnicy Wielka seria. Ciężary jak największe. Dodatkowo do barków i pleców wrzucam kaptury. Jedno ćwiczenie 5 serii, minimalne przerwy. Ręce robię zazwyczaj 2x w tygodniu. Razem z plecami i klatką. Brzuch wrzucam jak mam tylko siły. Zazwyczaj raz w tygodniu. Nie mam żadnych wyników ale te ćwiczenia są mocno wyczerpujące, więc nawet nie liczyłem na wielkie ciężary. Na siłę przyjdzie jeszcze czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Orientacyjne obciążenia, których używam przy ćwiczeniach. Staram sie robić bardzo dokłądnie każde ćwiczenie czyli bardzo wolno opuszczam ciężar wtedy naprawdę czuje totalne wymęczenie mięśni. NIe robi nigdy całkowitych wyprostów, aby nie rozluźniać mięśni - cały czas pracują przy maxymalnym obciążeniu i stąd chyba efekty które na sobie widzę. Sa bardzo szybko zauważalne. Poniedziałek: Modlitewnik 1x10 1x8, 1x7, 1x6 ok 50kg - przerwa 3 minutowa choć w tym czasie robię siedząc: wyciskanie francuskie sztangielką (jednorącz) 4x12 ok 17kg uginanie ramion ze sztangielkami stojąc 4x6-7 przerwy 2 minutowe ok 17kg uginanie ramienia ze sztangielką w siadzie, w podporze o kolano 2-3x8 przerwy 2 minutowe ok 17kg Na koniec bieganie na dworze - ok 15 minut Wtorek: Podciąganie sztangi w opadzie (wiosłowanie) 4x12 przerwy 3 minuty ok 60kg Podciąganie sztangielki w opadzie (wiosłowanie) 4x10 przerwy 2 minutowe ok 20kg Wyciskanie sztangielek 4x12 przerwy 2 minutowe ok 20kg Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia 2x6 przerwy 2 minutowe ok 20kg Unoszenia ramion ze sztangielkami w siadzie 3x6 przerwy 2 minutowe ok 12kg Na koniec bieganie na dworze - ok 15 minut Środa: wyciskanie sztangi płasko 1x10, 1x8, 1x7, 1x6 - przerwy 2,5-3minuty od 80-95kg Wyciskanie sztangielek w skosie 4x8-12 (17,5kg) przerwy 2 minutowe Rozpiętki poziomo 2-3x8-12 ((17,5kg)przerwy 2 minutowe I coś co nie wiem jak się nazywa (leżąco hantel na wyprostowanych rękach opuszczam za siebie) 2x10 Na koniec bieganie na dworze - ok 15 minut Czwartek: Badminton 2,5h (od września do czerwca) Rower 1h - czerwiec - wrzesień Zastanawiam się nad dodaniem biegu 1h Piątek: Uginanie sztangi stojąc w podchwycie 1x10 1x8, 1x7, 1x6 (45kg-50kg)- przerwa 3 minutowa choć w tym czasie robię siedząc: Wyciskanie francuskie sztangielką (jednorącz) 4x12(ok 12kg) Uginanie ramion ze sztangielkami na skosie 4x6-7 (17,5kg) przerwy 2 minutowe Uginanie ramienia ze sztangielką w siadzie, w podporze o kolano 2-3x8 (13,5kg) przerwy 2 minutowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ehh niektórzy sa nieureformowalni. Pisałem ze masa + siła czytaj do konca, bo masa + rzeba nie wykonane dlatego poprawilem myślałem o jednym a pisałem drugie. Foto może jakieś wkleje ale najlepiej będzie jak sie spotkamy na spocie batalionu w ostrowie. Bo w internecie to każdy kozak a liczą sie fakty po drugie robię to dla siebie od ok 7-6 lat. A Pioterk jeśli nie wiem lubisz tu pojezdzac to wybracz ale nie ten wątek. Bez urazy dla nikogo bo ja sie nie czuje urazony ale ty tak widzę. Wysłane ze zgniłego iJabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Bo gadasz jakies pierdoly o diecie mojej,ze omegi brakuje itd co jest smieszne,bo mam juz jakies doswiadczenie w tym sporcie i wiem co z czym i do czego i nie musze o wszytskim pisac co jest oczywiste dla ludzi kumatych.Nie kazda dieta jest dla kazdego dobra,trzeba poznac na tyle swoj organizm po przez eksperymentowanie z jedzeniem. pokaz brzuch to bedziemy wiedziec na jakim poziomie jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Bo gadasz jakies pierdoly o diecie mojej,ze omegi brakuje itd co jest smieszne,bo mam juz jakies doswiadczenie w tym sporcie i wiem co z czym i do czego i nie musze o wszytskim pisac co jest oczywiste dla ludzi kumatych.Nie kazda dieta jest dla kazdego dobra,trzeba poznac na tyle swoj organizm po przez eksperymentowanie z jedzeniem.pokaz brzuch to bedziemy wiedziec na jakim poziomie jestes prawda, trzeba po prostu poznać swój organizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi