Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chcialbys zeby byl prawdziwy :grin:
Mam kumpla co twierdzil ze moc i sila to meta + strzaly... i dzwonil do mnie kilka dni temu ze poszedl na badania do pracy i jak mu zrobili probe watrobowa to lekarka az usiadla i chciala go do szpitala w trybie natychmiastowym klasc. Nigdy nie widziala takich wynikow mowila ze sa na granicy i ze jest to uszkodzenie chemiczne...

Niestety metka z rosji :) na szczescie z tego co wiem kupil 200tab mety i jakis 20 strzalow ale nie wiemczego. Zdarzyl wziac 40 tab i 8 stzalow... mnie to smieszy i za razem przeraza... w jego rozumowaniu on nie pojmuje ze mozna dobrze wygladac na diecie smieje sie jak mu to mowisz ze to nie mozliwe, wiec ma :)

bo prawdą jest że każdy koks powie :yyy 60% to dieta,reszta ćwiczenia

a prawda jest taka że 60% to żarcie i strzały,który kulturysta jest naturalnie na dietkach zbudowany?

Cos mi sie nie chce wierzyć ze po 40 tab ma takie wyniki to tylko 2tyg brania mety wiara bierze po 20tyg i więcej koks i żyją...

Podejrzewam ze nie znajdziesz zawodowca który nigdy nie bral saa kiedyś gdzieś czytałem "Na sucho to nawet trawa nie rośnie" :D

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak bylem w LO to kolezka wzial tez moze z 50 tab mety i wyladowal w szpitalu. Moze chodzi o jakies predyspozycje organizmu itp. Bo tez mi sie nie chce wierzyc ze po 40 cos sie moze stac.

Opublikowano

moze lyknal 50 na raz :decayed:

Opublikowano

Na jednym z for,gość też opisywał swój problem po 70 tabsach mety.Dostał boleści,zrobił próby watrobowe-zawyżone i to ostro.

Opublikowano

dlatego stay natural :decayed:

Opublikowano

Dokładnie.Porządne BCAA,carbo,gainer i zma.

:-D

Opublikowano

Jeszcze dorzucic HMB i L-carnityne i jest kosa :)

Opublikowano

pany i tribulus na poziom testa :kox:

ogien z d*py :grin: a z cipki wióry

Opublikowano

Panowie z racji braku czasu i choroby w tym tygodniu udało mi się tylko zrobić klatkę i bicka :facepalm:

Chcę jutro pójść i teraz pytanie. Lepiej zrobić trening na jedną grupę mięśniową jak dotychczas czy np po 3 serie na wszystkie grupy oprócz wspomnianej wcześniej klatki i bicka?

Opublikowano

Ooo dobre to :D Jak robić? Jedna po drugiej czy jakoś łączyć ze sobą?

Opublikowano

w takiej kolejnosci jak napisalem,ewnetualnie barki+tric w super seriach,jedynie zmniejsz ilosc serii zeby wyrobic sie w 70min

Opublikowano

Siłownia niestety odpuszczona :/ Albo mam zapalenie mięśnia międzyżebrowego albo pozostałość po zapaleniu oskrzeli, bo normalnie oddychać się nie da a przy chodzeniu aż mnie paraliżuje :facepalm:

Zrobię sobie parę serii podciągania w domu, żeby się rozruszać a na siłkę uderzę z pełną mocą we wtorek :decayed:

Opublikowano

już wiesz dlaczego masz duży BF :decayed:

Opublikowano
Siłownia niestety odpuszczona :/ Albo mam zapalenie mięśnia międzyżebrowego albo pozostałość po zapaleniu oskrzeli, bo normalnie oddychać się nie da a przy chodzeniu aż mnie paraliżuje :facepalm:

Zrobię sobie parę serii podciągania w domu, żeby się rozruszać a na siłkę uderzę z pełną mocą we wtorek :decayed:

Dobrze jest czasami zrobic przerwe i pozniej wrocic do treningu zakwasy pozniej sa ogromne ;)

Opublikowano
już wiesz dlaczego masz duży BF :decayed:

Jak jestem w pełni zdrowy to ćwiczę 3/4 razy w tygodniu. A BF duży bo nie wycinam :decayed: Nie ma czasu na cardio a diety niskokalorycznej na razie nie mam co wrzucać, bo niedługo samoistnie schudnę jak wyjadę do niewolniczej pracy na 4-6 miesięcy. Wrócę połowę chudszy bez żadnych specjalnych ćwiczeń :facepalm:

Opublikowano

to sie zabezpiecz dobrze w antykataboliki :decayed:

Opublikowano

Jedyne co wezmę to 3 puchy białka bo o inne to się boję że na granicy zatrzymają :/

Opublikowano

Przed redukcja

image.jpg

Opublikowano

papier ci sie konczy :decayed: