Opublikowano 7 Maja 201412 l U mnie klatka i triceps Przez bark nie mogłem nałożyć odpowiedniego ciężaru Ale i tak nieźle poszło
Opublikowano 8 Maja 201412 l Niby drogie to nie jest. Na sfd 15 zl/36 kaps. Lepsza cena - SIŁA STERYDÓW MEGABOL BIOSTEROL + TESTOSTEROL Waw (4200146707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 8 Maja 201412 l Panowie miał ktoś do czynienia z takim produktem jak MASSACRA firmy Olimp ????
Opublikowano 8 Maja 201412 l On pyta bo chodzi mu o power na rowerze Odpisalem w tamtym watku zeby nie kupowl nic na bazie kreatyny, tlenku azotu i argininy po tylko sie spompuje. Jedynym wyjsciem na brak sily bedzie kofeina kub tauryna.
Opublikowano 8 Maja 201412 l Taurynka jest za***ista . Musze poczytać co jest w tej mojej betaalaninie z kreatyna bo tez mnie pobudza a ogolnie to betaalanina chyba powoduje brak zmeczenia a nie pobudzenie .
Opublikowano 8 Maja 201412 l Ja wiem ze dzialaja jeszcze te ziola co sie zalewa w kubeczku i pije z takiej lyzki Chyba yerba mate
Opublikowano 8 Maja 201412 l Hahaha dokładnie podobno yerba leczy wszystko zastępuje nawet lewatywe hahahahah
Opublikowano 8 Maja 201412 l On pyta bo chodzi mu o power na rowerze Odpisalem w tamtym watku zeby nie kupowl nic na bazie kreatyny, tlenku azotu i argininy po tylko sie spompuje.Jedynym wyjsciem na brak sily bedzie kofeina kub tauryna. Dokladnie kolego chodzi o rower i zeby poprawic wytrzymalosc miesni szybsza regeneracje... Co z odzywek bylo by odpowiednie. Doradzcie.
Opublikowano 8 Maja 201412 l Przed treningiem tauryna i betaalanina tauryna pobudzi a beta da wytrzymalosc ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- Tylko z beta uważaj bo jak wiecej wezmiesz to wszystko swedzi jak po azotach niektórych
Opublikowano 8 Maja 201412 l Po betaalaninie idzie się wk***ić z tym swędzeniem i pieczeniem ryja Kiedyś jak zajebałem sobie pierwszy raz FA Pump Core to aż mnie oko zapiekło
Opublikowano 8 Maja 201412 l Nom ja stopniowo dawke obnizalem zeby dojsc do swedzenia małodenerwujacego hahaha
Opublikowano 8 Maja 201412 l ..ale u mnie to wtedy mało działało ..zawsze szła jedna miarka :polew::polew:
Opublikowano 8 Maja 201412 l Hahahahahaha to bym się zdrapał z tego świata ---------- Post dopisany at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ---------- Raz w ramach promocji dostalem na siłce ampulke energetuczna. Niewiele myslac ciach i na trening . Po paru minutach zaczelo mnie tak nosic ze musialem wyjsc . Japa czerwona jakby mnie zelazkiem ktoś prasował . Wygzebalem z kosza ampulke a tam jak wół napisane ze dawka na dwa treningi hahahaha
Opublikowano 8 Maja 201412 l Przedtreningówka przedtreningówce nie równa..kiedyś kupiłem za ponad 100 zł MF Assault i nich go c**j jasny pochłonie. Zero efektów..a zmulenie żołądka 100 %. Dałem bratu to samo, dałem kumplowi to samo..w końcu sprezentowałem jednemu i pytam za jakiś czas o efekty, a ten " k**wa nie wiem jak to działa..miało mnie motywować, pompować..a tu za c**j nic i to jeszcze chodzę wkurwiony bo mnie flaki napierdalają "
Opublikowano 8 Maja 201412 l On pyta bo chodzi mu o power na rowerze Odpisalem w tamtym watku zeby nie kupowl nic na bazie kreatyny, tlenku azotu i argininy po tylko sie spompuje.Jedynym wyjsciem na brak sily bedzie kofeina kub tauryna. Dokladnie kolego chodzi o rower i zeby poprawic wytrzymalosc miesni szybsza regeneracje... Co z odzywek bylo by odpowiednie. Doradzcie. Oprócz tauryny i kofeiny dorzuć jeszcze magnez i witaminki I oczywiście węglowodany ale drink izotoniczny a nie hipotoniczny