Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci, że zdaję sobie sprawę z tego. Nie czuje żadnej pompy w trakcie ani po treningu. Z tym, że te 4-6 ruchów są na maksymalnym ciężarze, ale takie są założenia treningu Max-OT. Zrobię go do końca jeszcze kilka tygodni zostało i wtedy będzie więcej powtórzeń i po 3-4 serie w ćwiczeniach. Może się mylę, ale przy większej objętości treningu mój metabolizm się rozpędza co u ektomorfika jest niekorzystne przy budowaniu masy.

jesli nieczujesz pompy, niemasz zakwasow, sprawa prosta trening jest do d*p..y.

minimum 3 serie na cwiczenie.

sprobuj tak.

Gryf lamany/prosty uginanie ramion stojac 3serie po 6-8 pow. i takim wiekszym ciezarem ale aby robic dokladnie. i aby lokcie byly przy tulowiu.

uginanie ramion hantelkami z supinacja 3 serie po 6-8 pow

dodatkowo mozesz dodac uginanie ramion na modlitewniku albo tzw siodemki na dobicie.

ja stosuje po 4-5 serii na cwiczienie

przedramie to potega 2/3 objetosci ramienia

sprobuj tak

wyciskanie francuskie lezac gryfem lamanym 4 serie 10 pow

sciaganie linki wyc gornego 4 s po 10-12 pow

wyciskanie sztangi na plaskiej w waskim uchwycie albo pompki w oparciu 3s po 10

dodatkowo wez trening bica i trica z inna partia.

np

klatka + tric tutaj rozgrzejesz dobrze trica podczas klatki

plecy + bic tutaj zas dobrze dac 2s rozgrzewkowe przed tren bica

ps.

jesli niemasz diety zainwestuj w odzywki ;)

pozatym treningi opisane na stronach typu kfd czasami sa lipne ;)

dobry trening to pompa i zakwasy :)

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zakwasy mam :) pompy nie czuję. Większość ćwiczeń, które opisałeś robiłem w poprzednich treningach i też np klata+ bic, kilka tyg później, plecy +bic. Jednym słowem kombinuję, zmieniam co 2-3 miechy treningi :)

Opublikowano

to moze dodaj cos przed treningiem cos na bazie arginy albo l-cytruliny ( jakos tak sie pisze :P ) i bedzie pompa ;)

Opublikowano

Pany, obecnie smigam na silke od pazdziernika, byla masa a teraz troche zmniejszam ilosci zarcia zeby troszke fatu zgubic, i tak mnie zaciekawlo, co jakbym zaczal brac bcaa i kreatyne ? da rade nabierac miesni i tracic fat , czy nie da rady >? bo ogolnie to zadnych odzwyek, samo jedzenie

71kg/176 cm

Edytowane przez sebul

Opublikowano

bcaa to tak jakby bialko, tylko jest rozbite na poszczeglne aminokwasy. Bcaa tak jak glutamina wskazana ;)

kreatynka jest dobra ale potrafi lekko woda podejsc. kiedys dobrym wejsciem bylo HMB redukuje fat i buduje mase ale po dluzszym stosowaniu, nie wiem tylko czy dalej trzyma poziom ;)

Opublikowano

Pany, obecnie smigam na silke od pazdziernika, byla masa a teraz troche zmniejszam ilosci zarcia zeby troszke fatu zgubic, i tak mnie zaciekawlo, co jakbym zaczal brac bcaa i kreatyne ? da rade nabierac miesni i tracic fat , czy nie da rady >? bo ogolnie to zadnych odzwyek, samo jedzenie

71kg/176 cm

Przy takiej wadze i wzroście to co Ty chcesz rzeźbić?

Ja przy podobnym wzroście to dopiero jak do 90 doszedłem to zacząłem wycinkę.

Opublikowano

Ja mam problem z odstającym brzuchem na dole. skóra jest dosyć cienka i fatu raczej też niewiele ale odstaje na dole.

Doczytałem że za dużo węgli ale to u osób na masie ponoć normalne :) będę zamieniał węgle na tłuszcze stopniowo :)

Edytowane przez Zymek1989

Opublikowano

Ja przy podobnym wzroście to dopiero jak do 90 doszedłem to zacząłem wycinkę.

to ja mam wiecej i dalej nie chce :P

Ja mam problem z odstającym brzuchem na dole. skóra jest dosyć cienka i fatu raczej też niewiele ale odstaje na dole.

tu moze byc genetyka :P

Edytowane przez kodzak0

Opublikowano

Powiem wam tylko ze jeśli ktoś nie jest trójboista to szkoda stawów na sprawdzanie maksow lepiej ten czas i siłę poświęcić na np doskonalenie techniki bo ciężar to sprawa drugo jak nie trzecio rzedna

Jestem tego samego zdania..przerzucanie się maxami dla mnie nie ma sensu, a o kontuzje łatwo.

..ale póki siedzimy w temacie to może pochwalcie się jak stoicie z przysiadami i martwym ciągiem ? :)

Opublikowano

Ja mc robie serie 100kg ze wzgledu na maly problem z plecami niechce przeginac.

przysiady rowniez 100ka.

Ale nikt niemowi o maxach co tydzie. Raz na miesia dwa

Opublikowano

Chce wyciac brzuch , a chcialbym nabrac wiecej w klacie,

|Wiec co, dalej masa ? Kupic fosforan kreatyny i bcaa ?

Opublikowano

areoby, dieta, suple i aminokwasy ;) jesli sa braki w diecie to odzywki :)

Opublikowano

Tak sobie czytam te wszystkie posty i widzę, że tu same koksy z łapami powyżej 44 :0

Ładnie ładnie ;)

A do ludzi, którzy chcą gubić oponę z brzucha jednocześnie rozbudowując muskulaturę. Nie ma czegoś takiego. Chyba, że na SAA. Fizycznie naturalnie jest to niemozliwe.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak sobie czytam te wszystkie posty i widzę, że tu same koksy z łapami powyżej 44 :0

Ładnie ładnie ;)

A co Ty myślisz że karki tylko BMW jeżdżą ? :):P

Opublikowano

Skądże znowu :) Już dobrych pare sezonów temu Jeremy Clarkson w Top Gear potwierdził, że większość "dresów" i "korków" przerzuciła się na Audi :D

Opublikowano

Ładnie ładnie ;)

A do ludzi, którzy chcą gubić oponę z brzucha jednocześnie rozbudowując muskulaturę. Nie ma czegoś takiego. Chyba, że na SAA. Fizycznie naturalnie jest to niemozliwe.

Jest to mozliwe w 100% :)

Musisz miec dobra diete i dobrze dobrany trening wraz z suplementacja :)

Opublikowano

To odpowie mi ktos czy warto by bylo zakupic kreatyne i bcaa ? Daloby to fajne efekty? Czy moze sama kreatyna ?

Opublikowano

A miales juz przygode z suplami? Bo to jest wazne

Opublikowano

Ile czasu ćwiczysz?

Opublikowano

Ja? Heh

Edytowane przez kodzak0