Opublikowano 19 Czerwca 201511 l a mi sie wydaje ze 10g starczy, to tylko kreatyna, zwykly sumplement diety, nie zadne saa, nie trzeba tego dawkowac super ostroznie
Opublikowano 19 Czerwca 201511 l Powiem tak. Bralem xplode jakis czas temu wg zalecen na opakowaniu efekt? Zaden. Zwiekszylem dawke 2-3 krotnie dopiero czulem jak to dziala. To nie jest tylko suplement diety. To tez ma prawo na kogos dzialac albo i nie. Wiem z wlasnych doswiadczen. A troche tych puszek zjadlem
Opublikowano 19 Czerwca 201511 l Wg mnie lepiej czysta beta-alanine Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Czerwca 201511 l Wypij Napalm shot przed treningiem to poczujesz [emoji14] akurat dostalem probke od naszego mistrza w kulturystyce
Opublikowano 19 Czerwca 201511 l W Shotach jest mocny bo podwójna porcja... Butelka przed siłownia i nie wiesz co jest grane.... Mrówki na całym ciele
Opublikowano 19 Czerwca 201511 l Panowie, a to nie jest tak że kreatyna czy Bcaa działa...ale najbardziej na naszą banie ?
Opublikowano 19 Czerwca 201511 l Nie raczej nie. Bo jak by dzoalalo najbardziej na banie to kazdy produkt by dawal kopa
Opublikowano 20 Czerwca 201511 l Nie wiem na kogo działa ten Napalm , u mnie nic sie nie działo , kompletnie nic..
Opublikowano 20 Czerwca 201511 l Panowie, a to nie jest tak że kreatyna czy Bcaa działa...ale najbardziej na naszą banie ? Działanie BCAA jest dość ciężko odczuć, mało kogo stać żeby jeść to w sensownej dawce od monowodzianu przynajmniej człek nieco wody nabierze to już się wydaje, że są przyrosty +1 cm wszędzie xD
Opublikowano 20 Czerwca 201511 l Nie wiem na kogo działa ten Napalm , u mnie nic sie nie działo , kompletnie nic..Piłeś ten w butelce? Czarny czy żółty? Ja po ciężkim treningu miałem chęć z siłowni biegiem lecieć Jak koleżce na turnieju dałem to królem strzelców został [emoji14] Usiedzieć na pupie nie mógł Edytowane 20 Czerwca 201511 l przez Joziek79
Opublikowano 20 Czerwca 201511 l No ale w płynie? Czy proszek? W płynie są mocniejsze ponoć... Tam jest porcja podwójna. Ten żółty był ponoć mocniejszy ale ten z szarym korkiem mnie też kopie Gdzieś czytałem że ten żółty był za mocny na Polski rynek nie wiem ile w tym prawdy. W proszku nie brałem ale polecam kiedyś butelkę shot-a za 5 zł spróbować przed treningiem Edytowane 20 Czerwca 201511 l przez Joziek79
Opublikowano 20 Czerwca 201511 l w proszku mam kupilem bialeczko od kumpla to mi dal kilka gratisow w tym ta probke, a dzis akurat plecy + bic wiec zobaczymy No jest w plynie mocniejsze tak wynika wg skladu ale proszek ma dodatki Edit:Powiem tak. Nasz rynek jest ujowy. Suple sa slabsze niz te same np w usa. Powod? Zakazane substacje u nas a u nich nie (Napalm daje rade pompa lekka ale fajna chec do cwiczen jest tylko bania po treningu ciezka ale ogolnie sadze ze lepsze niz vpx shotgun Edytowane 20 Czerwca 201511 l przez kodzak0
Opublikowano 21 Czerwca 201511 l Ja Napalm zawsze mialem z pierwszej reki bo silownia na ktorej cwicze to silownia wlasciciela/dystrybutora na Polske produktow FA Pamietam pierwsze wersje sprzed jakis 4 lat. Zjazdy byly masakryczne i faktycznie szybko zmienili buteleczke [emoji14] Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Czerwca 201511 l wszystk co dobre to zaraz zakazuja ;/ i jak tu kupywac suple? jak wiekszosc fajnych substancji zakazana
Opublikowano 21 Czerwca 201511 l Ja raz zapodałem jakaś flaszeczke mała chyba setke przed trenigiem nie czytając etykiety . Po paru minutach oczy wyszły mi z orbit . Musiałem wyjść na dwór aż . Okazało się że pół flaszki to jedna dawka hahahaha ale był kop ja pierdziu .