Opublikowano 7 Marca 201610 l A ja poleciałem z badaniami w zeszłym tygodniu. USG tarczycy, jamy brzusznej, krew, testo itp. do tego dziś cardiotest
Opublikowano 7 Marca 201610 l Jakie wyniki? Bo juz powinny byc po jednym dniu Wiec pochwal sie wolnym testem Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 Marca 201610 l Jakie wyniki? Bo juz powinny byc po jednym dniu Wiec pochwal sie wolnym testem Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Test robiłem całkowity i w normie ( bez szału), ale za to estradiol mam troszkę podwyższony.. ale w tym tyg, będę miał coś na zbicie
Opublikowano 8 Marca 201610 l Teścia mam 494 a górna granica to 827 Estrdiol 32 a górna granica o 39 Na razie nie będę zbijał zobaczę jak się sytuacja rozwinie i zrobię badane raz jeszcze. Jak się podniesie to zbiję Edytowane 8 Marca 201610 l przez Reggi
Opublikowano 8 Marca 201610 l Ja tez musze zrobic kontrolnie takie badania jak wroce Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Marca 201610 l No powiem Ci że trzeba kontrolować takie rzeczy. Czasami człowiek się dziwi, że jakiś nastrój z d*py, nic się nie chce, redukcja nie idzie, masa nie idzie a to wszystko niestety hormony
Opublikowano 22 Marca 201610 l Doszło bialeczko z gratisami ciekawe co to ta krew Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Marca 201610 l przez bongod
Opublikowano 23 Marca 201610 l u mnie stawy poszły się jebać. Testuje Chondrex 500mg i jak na razie ciut lepiej. Nóg to ja już nie zaczepiałem ze dwa tygodnie.. prawdopodobnie orbitrek mnie tak dojechał
Opublikowano 24 Marca 201610 l K..........a możliwe są rozstępy na kapturach? Tzn od barku do szyi? Bo mam po obu stronach czerwone pręgi po wczorajszych barkach z kapturami. Mam nadzieję że sobie podrazniłem szwami koszulki tylko bo wyglądam debilnie . Jakbym jakieś pagony nosił hehehhe. --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 24 Marca 201610 l przez bongod
Opublikowano 24 Marca 201610 l Kurna marnie to wygląda strasznie nie wiem jak to możliwe hahahaha mieliście kiedyś otarcia od koszulki? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 24 Marca 201610 l przez bongod
Opublikowano 24 Marca 201610 l Też tak myślałem ale te szramy są wzdłuż nie w poprzek --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 24 Marca 201610 l Kurna marnie to wygląda strasznie nie wiem jak to możliwe hahahaha mieliście kiedyś otarcia od koszulki? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ miałem pod pachami