Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Ibiza ASZ by brk-tuning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli już zostałem wywołany do tablicy przez kiju84 to zaprezentuje wam wykres mojego auta:

1,9 Tdi ASZ - 130KM

Big pompki

GT2260

FMIC

wydech 2,5cala DP 3 cale

dolot

wtrysk metanolu

sprzęgło radzik (poprawione przez nas żeby działało!)

Natrysk wody na IC

mechanika + strojenie - BRK-tuning Inowrocław

na takim setupie auto aktualnie jeździ i było hamowane.

rumianko.jpg

jeśli chodzi o 1/4 mili to auto pojechało na jednej z imprez sss 13,61et i oczywiście na wyścigach do dyspozycji mamy NX gdzie moc przekracza 300KM ;)

Opublikowano

270ps z 1.9 :shocked::good: a auto pewnie wazy okolo tony czy mniej?

Opublikowano

jechałem ibiza z 200 konnym setupem, seryjna niewybebeszona i była miazga dla mnie.

To ibizka pewnie zjada S4 po sofcie :naughty:

Opublikowano
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Opublikowano

cyferki ok ale przebieg wykresu masakra :) niecałe 2 tysiące ciągu - domyka pewnie biegi jak wściekłe - z rolki musi fajnie zapinać 60 - 200 ale nie chciał bym się męczyć z tym 1,2,3 na zawodach - stres i pot na plecach :rolleyes: złapie czy nie :-) psikacie od 2 czy od 3 ? chyba że to żeby rozpędzić turbo "mały psik" jest :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ani nie ma stresu ani potu na zawodach ;) na 2 biegu r888 nie ślizga się także jest ok. choć nie ukrywam ze na 3 biegu na zimówce można ładnie spalić gumę.

nx dopiero od 3 biegu.

Opublikowano

toyka moze sie sprawdza w lekkich samochodach nie wiem chociaż liczyłem że przy takim niutonie jakieś tam problemy z trakcją mogą się pojawić

jak tak podliczyć mase samochodu do KM/nM (mowisz ze KM na nx ponad 300 to i nM pod 600 podchodzą) w takim razie 13.6 to czas taki sobie ale to pewnie 0 - 100 kuleje - jakie 60 ft ?

dla porównania tacin swoja a4 FWD 2.2 T 380KM/500 nM ślizga się pierwsze trzy biegi i waży 1350 kg czas 12.8 czyli dużo lepiej dlatego się dziwię że idzie ci tak bezproblemowo a czas nie rzuca na kolana

aha nie odbieraj tego w jakiś negatywny sposób ja już od małego przeliczałem wszystko na motorynki a teraz na km/nm masy do osiąganego czasu :naughty: taka mała dewiacja :hi:

chyba znalazłem ? Krystian to Ty ? :) to już wszystko jasne dlaczego się nie ślizgasz :-) 2,4 - 2,6 60 ft :-) czyli zgroza :-) jak zejdziesz poniżej 2.000 jak niektórzy w twojej klasie to możesz złamać nawet 13.xxx a to już był by piękny wynik - i tego oczywiście życzę :)

Opublikowano
  • Autor

możliwości to są nawet na 12:99 ale trzeba się wjezdzic w samochód, praktycznie z miesiąca na miesiąc samochód dostawał po 2-3 inne programy i nie szło wyczuć startu.

prędkość końcowa już wtedy była spora tylko start ogarnąć i będzie ciekawie,

Opublikowano

niezły ten wykers :decayed::kox:

Opublikowano

nawet nie wiedziałem ze w Inowrocławiu jeździ taki potworek :evil: muszę przyjechać na jazdę próbna tak jak mi mówiłeś :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moment prawie jak w 3.0TDI po sofcie :) Na mokrym musi mielić na 4 biegu pewnie :gwizdanie:

Opublikowano

To samo chciałem napisać NM to ma :kox:

Opublikowano

jestem ciekaw co ile przeguby i polosie sa wymieniane :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wszystko w silniku jest seryjne jeśli chodzi o ukł napędowy ;) żadnych stuków i pukania nie ma, skrzynia tez wytrzyma spokojnie ten Nm.

Opublikowano

Wynik piękny, a jak z trakcją na śniegu? :naughty:

Opublikowano

wszystko w silniku jest seryjne jeśli chodzi o ukł napędowy ;) żadnych stuków i pukania nie ma, skrzynia tez wytrzyma spokojnie ten Nm.

hehe ciekawe jak dlugo , oczywiscie zycze jak najdluzej :hi:

Opublikowano

ta niepozorna mała bestia pewnie niejedną poważną furę już wprawiła w kompleksy :kox:

gratki :wink4:

Opublikowano

Masakrator :decayed:

Opublikowano

niezła zawalidroga :)) gratki wyniku :kox: