Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi RS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7seYPApcgSo

Opublikowano

Podobno nowe haldexy zachowują sie równie dobrze jak torsen , trzeba potestować .

tja o kazdej gen. tak mowia a okazuje sie take samo g....... piekne auto :cool1: zniszczyli go tylko tym napedem :confused4:

Opublikowano

Ze względów konstrukcyjnych nie mogli inaczej.

Opublikowano

7seYPApcgSo

moje nowe marzenie :gwizdanie:

Opublikowano

fura :kox:

ciekawe tylko dlaczego końcówkę wydechu nie RS-ową zrobili :([br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 21:02_________________________________________________malinowo, ze jest s-tronic :good:

niepokoi mnie tylko dzwięk, po odpaleniu brzmi jak dajsel :thumbdown:

zwróciłem uwage kiedyś na B7 jak klekotało i to nie było wspaniałem 2.0 tdi tylko 2.0 tfsi :shocked:

wszystkie tfsi tak słabo brzmią :mysli:

Opublikowano

wszystkie :naughty:

klekoczą..

5zhOseXxQlM

Opublikowano

zwróciłem uwage kiedyś na B7 jak klekotało i to nie było wspaniałem 2.0 tdi tylko 2.0 tfsi :shocked:

wszystkie tfsi tak słabo brzmią :mysli:

no no... jak slyszalem fure bajka na jalowym to prawie jak diesel na CR :)

Opublikowano

no coż takie czasy, albo v8 które nie jedzie, albo tfsi klekocze ale ciągnie.. :wink4:

Opublikowano

piękna :kox: tylko za dużo chromu ma :decayed: w ogóle w tych nowych Sportbackach chrom na klamkach to jakieś nieporozumienie... :thumbdown:

Opublikowano

ładna, ładna... ale ja bym nie zamienił A3 na RS3 (gdyby mnie było stać na RS :decayed: )

Opublikowano

... ale ja bym nie zamienił A3 na RS3 (gdyby mnie było stać na RS :decayed: )

:blink:

mozesz wyjasnic ? :D

Opublikowano

... ale ja bym nie zamienił A3 na RS3 (gdyby mnie było stać na RS :decayed: )

:blink:

mozesz wyjasnic ? :D

zobacz na godzine o ktorej pisał posta 22:56 pijany juz był albo po dopalaczu :decayed::polew:

Opublikowano

:polew:

Jędruś wytłumacz o co chodziło :decayed:

A co RS3 to prawdziwy ścigacz będzie i chętnie bym takiego przygarnął choć nie przepadam za hatchbackami ale taka sztuka i jeszcze po zrobieniu na jakieś 420KM to będzie rakieta :kox:

Opublikowano

Czytałem dziś recenzję RS3 w Autocar. Autko jest szybsze do setki w serii od BMW M3 E92 o 0.2s :kox: Po programie objedzie prawdopodobnie też RS5. Audi strzeliło sobie w kolano wrzucając wolnossaka do RS5 zamiast dać 5.0 TFSI z RS6 lub cokolwiek z turbo. Tradycją większości RS-ów były silniki uturbione, ale cóż, Audi chce konkurować z BMW. :facepalm:

Opublikowano

faktycznie mój post taki mało zrozumiały był - ciężki dzień + zmęczenie...

chodziło mi po prostu o to, że ja już bym kolejnego A3 nie chciał (bez względu na to czy byłoby to zwykłe A3, S3 czy RS3) :decayed:

Opublikowano

Audi strzeliło sobie w kolano wrzucając wolnossaka do RS5 zamiast dać 5.0 TFSI z RS6 lub cokolwiek z turbo. Tradycją większości RS-ów były silniki uturbione, ale cóż, Audi chce konkurować z BMW.

dokladnie tak , targetem jest M3 i dlatego taka motorownia , tylko szkoda bo przyszle M3 bedzie pewnie juz turbo sadzac po tendencji BMW...... :decayed::wink4: [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 20:34_________________________________________________

A co RS3 to prawdziwy ścigacz będzie i chętnie bym takiego przygarnął choć nie przepadam za hatchbackami ale taka sztuka i jeszcze po zrobieniu na jakieś 420KM to będzie rakieta

i co z tego jak jezeli chodzi o radosc zjazdy i prowadzenie to i tak nie bedzie mailo podejcia do Subaru i EVO chodz by mialo zylion koni.To dalej haldex i dalej bedzie sie prowadzil jak samochod FWD gez znaczenia ktorej genracji jest ten haldex.Na tym polu TTRS nie powala i pluje nosem i dokladnie tak samo bedzie sie zachowywac to RS3 bo mechanicznie to klon TTRS.za***iste to w tym aucie jest na pewno silnik :cool1:

Opublikowano

przyszle M3 bedzie pewnie juz turbo sadzac po tendencji BMW

rzekłbym nawet bi-t :)

"pod maskę nowego modelu trafić ma 3-litrowy, podwójnie turbodoładowany motor oparty na konstrukcji 6-cylindrowej. Nowa jednostka rozwijać ma około 450 koni mechanicznych." Planowane na 2014.

Opublikowano

rzekłbym nawet bi-t :)

"pod maskę nowego modelu trafić ma 3-litrowy, podwójnie turbodoładowany motor oparty na konstrukcji 6-cylindrowej. Nowa jednostka rozwijać ma około 450 koni mechanicznych." Planowane na 2014.

To wtedy również audi pójdzie tym tropem. Trochę żenujące.

Z jakiego źródła to info?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...