lapek85 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Mam pytanko, co trzeba zrobić, co trzeba kupić, aby mieć sterowanie takiego fotela?? do czego służą te przyciski ??
lolek3003 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 elektryczne sterowanie odcinka ledzwiowego (pompowanie:P)
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Łapek myślałem że masz fotele pod pełna elektryke, tutaj to masz tylko sterowanie elektryczne lędzwi reszta manual
lapek85 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 ale jak to podłączyć?? + i - czy jakieś sterowanie z moduły komfortu??
mrogal Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ale jak to podłączyć?? + i - czy jakieś sterowanie z moduły komfortu?? +,- faza na bolec aa i bezpieka z 10A na łapaj fotke ciganiesz plusa na bezpieczniku minusa i wsio
lapek85 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 ale jak to podłączyć?? + i - czy jakieś sterowanie z moduły komfortu?? +,- faza na bolec aa i bezpieka z 10A
puertoss Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ale jak to podłączyć?? + i - czy jakieś sterowanie z moduły komfortu?? +,- faza na bolec aa i bezpieka z 10A na łapaj fotke ciganiesz plusa na bezpieczniku minusa i wsio Mrogal zaskakujesz mnie :gwizdanie: to ty "elektrorezacz" jesteś... bede wiedział kogo ścigać wrazie co
mrogal Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 ale jak to podłączyć?? + i - czy jakieś sterowanie z moduły komfortu?? +,- faza na bolec aa i bezpieka z 10A na łapaj fotke ciganiesz plusa na bezpieczniku minusa i wsio Mrogal zaskakujesz mnie :gwizdanie: to ty "elektrorezacz" jesteś... bede wiedział kogo ścigać wrazie co malo wiesz zapytaj solara
Dragon30 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Od pompowanych ledzwi jest zielona kostka pod fotelem czy czerwona ?
Rekomendowane odpowiedzi