maciekpolanica Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Witajcie. Czy jest mozliwosc kupna jakiegos mocniejszego dwumasa do avf quattro?? Mam w tej chwili zrobiony program na ok 170KM i w przyszlym roku planuje wymiane sprzegla bo w chwili obecnej na biegu jalowym zaczyna drgac autem. Pozdrawiam
David Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 jedyne chyba co robia to wzmacnianie sprzegla u Radzikowskiego w Warszawie
agentsmith Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Z tego co wiem to seryjne podzespoły spokojnie wytrzymują taką moc i nie trzeba nic kombinować.
maciekpolanica Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 Wiem ze ten dwumas jest dostosowany do 131KM. Zapewne ma "jakis zapas" ale z tego co sie dowiedzialem w jednostkach o podniesionej mocy leci szybciej dwumas (z wiadomych powodow) dlatego szukam czegos co wytrzyma jeszcze dluzej:) Pozdrawiam
MarianekZg Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Witajcie. Czy jest mozliwosc kupna jakiegos mocniejszego dwumasa do avf quattro?? Mam w tej chwili zrobiony program na ok 170KM i w przyszlym roku planuje wymiane sprzegla bo w chwili obecnej na biegu jalowym zaczyna drgac autem. Pozdrawiam wspominasz o drganiach na jałowym - nie do końca musi to być wina sprzęgła. Nie jestem Sensej w tym temacie ale jak chociaż jedna "pompka" będzie troszkę niesprawna to też mogą być drgania na jałowym - u mnie przynajmniej i u jednego kolegi z łódzkiego takie właśnie są objawy. Ale może niech wypowiedzą się znawcy tematu. Jeśli chodzi o dobre sprzęgło to też słyszałem małe co nieco o Radzikowskim w Wawie (też tam uderzę ze swoim w przyszłym roku)
maciekpolanica Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 Ktos wie jaki koszt tego moda u Radzikowskiego?? Szczerze mowiac na 100% nie jestem pewien czy to dwumas. Nie bralem pod uwage pompek:) Czy przez Vag-a mozna sprawdzic stan pompek?? Pozdr
bartek1605 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 wrzuć do odpowiedniego działu i dostaniesz odpowiedź
maciekpolanica Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 I tu jest pies pogrzebany:) Na chwile obecna mam vaga ktory nie chce wchodzic w advanced setting ...
bartek1605 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 podjedź na spota i ktoś napewno pomoże potrzebujesz logi: BS MS dynamiczne
Jarol Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Wiem ze ten dwumas jest dostosowany do 131KM. Zapewne ma "jakis zapas" ale z tego co sie dowiedzialem w jednostkach o podniesionej mocy leci szybciej dwumas (z wiadomych powodow) dlatego szukam czegos co wytrzyma jeszcze dluzej:) Pozdrawiam W silnikach 2,0 170km i 350Nm koło dwumasowe jest takie same jak w twoim aucie.
Rekomendowane odpowiedzi