Blondyn Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Witam Mam pytanie, dlaczego po odpaleniu samochodu i gdy włacze swiatla mijania to one przygasaja-mrugaja tak pulsacujnie??I to samo jest gdy np dojezdzam od krzyżowki i juz włacze na luz Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam
Gość spedyt Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Zacytuję wypowiedź schiller-a z poprzedniego tematu dzieje się to samo z oświetleniem wnętrza? jeśli tak to pewnie padł ci regulator napięcia. sprawdź lądowanie aku.
Blondyn Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 Witam mam kolejny problem!!Wczoraj po odpaleniu fury niestety lewe swiatlo mijania sie niezaswiecilo!Kupilem wiec nowa zarowke i wymienilem ,ale nadal nic!!Dzis wiec poszedlem sprawdzic czy prad wogole dochodzi i jak sie okazalo do tej zarowki niestety on niedociera:(Jest moze ktorys bezpiecznik odpowiadajacy za lewe swiatlo mijania??Bo kabelkami ruszalem i nic Dzieki za odpowiedzi
Blondyn Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 no wewnatrz swieci wszystko normalnie,jedynie swiatla zewnetrzne[br]Dopisany: 20 Październik 2007, 11:01 _________________________________________________denerwujace to jest bo nawet gdy jest rozgrzany samochod to sie tez objawia z tymi mrugajacymi swiatlami:(A gdy jest wieksze obciazenie,np gdy wlacze klime,elektryczne podgrzewaine szyb to juz masakra [br]Dopisany: 20 Październik 2007, 11:05 _________________________________________________a akumulator jest oki :th:
schiller Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Witam mam kolejny problem!!Wczoraj po odpaleniu fury niestety lewe swiatlo mijania sie niezaswiecilo!Kupilem wiec nowa zarowke i wymienilem ,ale nadal nic!!Dzis wiec poszedlem sprawdzic czy prad wogole dochodzi i jak sie okazalo do tej zarowki niestety on niedociera: jesli z tylu po tej samej stronie nie świeci to bezpiecznik. gdzieś była ich rozpiska. denerwujace to jest bo nawet gdy jest rozgrzany samochod to sie tez objawia z tymi mrugajacymi swiatlami A gdy jest wieksze obciazenie,np gdy wlacze klime,elektryczne podgrzewaine szyb to juz masakra a akumulator jest oki :th: no to praktycznie pewne ze padł regulator. sprawdziłeś ładowanie?
Blondyn Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 A ten regulator to jest drogi interes??Dzieki za odpowiedz Pozdrawiam
schiller Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 raptem 100 zl bodajże. tyle płaciłem za mój. ale sprawdź jakiej firmy masz alternator.
Gość spedyt Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 jesli z tylu po tej samej stronie nie świeci to bezpiecznik. gdzieś była ich rozpiska. Jest w FAQ, tutaj opis bezpieczników
valdi844 Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Witam ja tez mialem to samo co Blondyn ze swiatla mi drzaly po dopaleniu auta,wymienilem regulator napiecia alternatora i jak reka odjal :>
Rekomendowane odpowiedzi