Kowi87 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 pod kolor auta to nie :gwizdanie: ja bym je w ciemny grafit zrobił, albo w sreberko, biel odpada z racji tych czarnych dachów, tylko z tymi światłami trafiłes jak chciałeś czarne to było kupić DEPO i pomalować :gwizdanie:
FAFAL Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 W skali szarości mogło by by być ok. Ale trzeba by dobrać jakić odpowiedni odcień nie za jasny nie za ciemny...
Armi Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tu mam jedną fote już po glebie na tych felach 17-stkach tylko że łyse oponki Ja bym je walną na srebrny metalic albo pod kolor auta co Wy na to ?? http://img18.imageshack.us/i/dscf0356i.jpg/[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 11:38_________________________________________________"Tygrys" z łaski swojej daruj sobie te opinie ... Tygrys ma rację Trochę nieprzemyślany projekt. Po pierwsze jak już się bawisz w malowanie to felga to podstawa, ta wygląda jak kołpak w dodatku jest za mała.
Remik-A4 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 podkrec lepsze foto i popros np. Renia o VT - w tym samym dziale - to bedzie lepiej widac co pasuje choc armistead ma racje, ze troche mala i co najgorsze rzeczywiscie wyglada troche jak kolpak najlepiej wypadalo by je zmienic na jakies ciekawe 18"' / 19"
Kowi87 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 12:13_________________________________________________wzór jest kiepski, ratowało może by go inna opona z jakimś naciagiem, bo obecny balon robi naprawde wrazenie
RS Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 No z tego co Kowi pokazal to dodatki w czarnym macie beda najbardziej pasowaly. "Tygrys" z łaski swojej daruj sobie te opinie ... spoko luz...- pytasz sie o opinie wiec staram ci sie to naswietlic- jezeli cie czyms urazilem to - sorry- nie mialem takiego zamiaru.
Rekomendowane odpowiedzi