Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Przeładowaywanie turbiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam taki problem. Moja audiczka podczas jazdy czy to na zimnym czy to na ciepłym silniku przechodzi w tryb awaryjny to znaczy odcina turbo.

Zauważyłem ze ta sytuacja pojawia się gdy przekroczę 3200 obr/min a czasami wyżej. Jak zgaszę zapłon i ponownie odpalę jest wszystko ok ale do ponownego przeładowania turbo. Pociągnę troszkę dłużej obroty ponad 3000tys. i przechodzi znowu w tryb awaryjny proszę o odpowiedz od czego to może być nie mam niestety vaga i kabelka by wrzucić logi statyczne i dynamiczne na podstawie których można by bylo wywnioskować czy to np nie wina elektrozaworu n75 który steruje gruszka czy czegoś innego. Proszę o wasze posty kto jest w stanie rozwikłać tą sprawę thx z góry .

[mod]Po pierwsze proszę zapoznać się z regulaminem po drugie nie ten dział po trzecie tu nie ma wróżek bez diagnostyki nikt nie zgadnie chyba, że masz dużo pieniędzy po czwarte poczytaj forum nikim coś napiszesz.[/mod]

Opublikowano

zapieczone kierownice w turbinie, daj turbo do czyszczenia bedzie smigac jak nowa :) a tak po za tym nie ten dzial!!

Opublikowano
:wallbash: Ive daj mu bana :wallbash:
Opublikowano

spokojnie ;p może jeszcze nie wie o co chodzi na forum :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...