Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] A3-->A4 b6 avant s-line plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

paskudne to kolo na zime :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:polew: e tam paskudne, mi się podoba :> , dla mnie liczy się letnie i mam nadzieję że na wiosnę wymyślę coś fajnego, ale nrazie mętlik w głowie
Opublikowano

Niezłe zimóweczki :gwizdanie:

Jaki rozmiar gum??

Jakbyś sprzedawał felgi te 9-cio ramienne to daj znać bo takich szukam w 17" ;P

Opublikowano
  • Autor

gumy zimowe 225/50/17[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 17:04_________________________________________________trafiły się listwy wewnętrzne carbon, mała przymiarka, na żywo :kox:

dsc0821w.jpg

dsc0819ir.jpg

Opublikowano

Ale tylko drzwi ?

Opublikowano
  • Autor

mam komplet a przymiar tylko drzwi bo najprościej przymierzyć :wink4:

Opublikowano

Zacnie ta zimówka wygląda :kox:

Opublikowano

Co do listw to mi się bardziej podoba ten sam wzór tylko że srebrny :gwizdanie:

Mam u siebie i mi się bardzo podoba z czarnym wnętrzem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no ale to ori carbon z rs4 :gwizdanie:, jak dla mnie albo alu szczota albo ten carbon :cool1:

Opublikowano

to jest carbon z s4..z rs4 ma inną siatkę..

Opublikowano
  • Autor

fakt mój błąd :notworthy:

Opublikowano

Mi i tak się podoba bardziej mój "karbon" :P

Ja to stawiam na chrom :good: bardzo mi się podobają takie wstawki przy moim kolorze :decayed:

A w środku to czerń i srebro :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzisiaj wkońcu się zmobilizowałem i udało mi się uruchomić regulacje wysokości xenon z kabiny :evil: , czyli nie potrzeba mi autopoziomowania a światła mogę podnosić i opuszczać korzystając z pokrętła w kabinie :naughty:, teraz :mysli: jestem ciekaw czy siliczki w bixenonie są takie same jak w xenonie bo jeśli tak to trzeba rezać bixa :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wiesz co silniczki to trzeba wykorzystać ze zwykłych lamp wtedy regulacja zadziała, będę szukał gołych ładnych bixów tylko musze sprawdzić czy da rade jak w xenonie zrobić tą regulacje[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 17:08_________________________________________________taki oto zestaw trafił w moje ręce :kox:

img001601.jpg

przymiar

img001301.jpg

img001401.jpg

ogólnie mi się gril podoba, ale jedno jest pewne jak się nie wyreza grila w dokładce to to średnio wygląda

:mysli:

Opublikowano

widze ze zawsze musisz mieć jakiegoś partnera jak nie kotek to piesek hehehe każda łapa sie przyda :) grill jest kozak :good:

Opublikowano
  • Autor

jak chcesz psa do pomocy to jest twój :good: już mnie ta menda denerwuje, robi mi burdel w garażu :polew:

Opublikowano

jak chcesz psa do pomocy to jest twój :good: już mnie ta menda denerwuje, robi mi burdel w garażu :polew:

oj dzięki ale nie hehehe

Opublikowano

dzisiaj wkońcu się zmobilizowałem i udało mi się uruchomić regulacje wysokości xenon z kabiny :evil: , czyli nie potrzeba mi autopoziomowania a światła mogę podnosić i opuszczać korzystając z pokrętła w kabinie :naughty:, teraz :mysli: jestem ciekaw czy siliczki w bixenonie są takie same jak w xenonie bo jeśli tak to trzeba rezać bixa :)

duzo roboty z tym?? tez o tym mysle, ile za bixy trzeba dac?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nie, pare minut jak już się wie co z czym połączyć żeby działało, mam obawy że w bixie jest to inaczej rozwiązane i nie da się tego zrobić, bixy, hmmm na allegro pewnie się za gołe 500 znajdzie ale nie wiem w jakim będą stanie, bo to wróżenie ze zdjęć, ja to jak kiedyś trafie to może wezme, ewentualnie może 1 sztuke na próbe kupie czy da rade to sterowanie zrobić, narazie mi się nie chce :tongue4:[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 13:34_________________________________________________nowy gadżet --> gałeczka z rs4 :)

img004401.jpg

jutro montaż :gwizdanie: