Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Trzeniu a gdzie zdjęcia ? jutro nawet o tym nie myśl :gwizdanie: na zlocie zobaczysz
Dibo Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Ale z Ciebie jest Trzeniwiec Wiesz że Twoja B6 jest moim ulubieńcem na forum i czekam na fotki mojego ulubieńca po ostatnim rezaniu
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Piotrek dzięki za przejażdżkę, pierwszy raz w życiu wygrałem sam ze sobą :kox:
Wąski Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Ale z Ciebie jest Trzeniwiec Wiesz że Twoja B6 jest moim ulubieńcem na forum i czekam na fotki mojego ulubieńca po ostatnim rezaniu :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Ale z Ciebie jest Trzeniwiec Wiesz że Twoja B6 jest moim ulubieńcem na forum i czekam na fotki mojego ulubieńca po ostatnim rezaniu no to specjalnie dla Ciebie jutro zrobię fotki , dzięki
Wąski Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Piotrek dzięki za przejażdżkę, pierwszy raz w życiu wygrałem sam ze sobą :kox: [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 21:57_________________________________________________ Ale z Ciebie jest Trzeniwiec Wiesz że Twoja B6 jest moim ulubieńcem na forum i czekam na fotki mojego ulubieńca po ostatnim rezaniu no to specjalnie dla Ciebie jutro zrobię fotki , dzięki nie kłam już masz
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Piotrek dzięki za przejażdżkę, pierwszy raz w życiu wygrałem sam ze sobą :kox: jakoś dziwnie się czułem dzisiaj jak jechałem Twoim autem i mnie moim objechałeś :decayed: :decayed:
Dibo Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Ale z Ciebie jest Trzeniwiec Wiesz że Twoja B6 jest moim ulubieńcem na forum i czekam na fotki mojego ulubieńca po ostatnim rezaniu no to specjalnie dla Ciebie jutro zrobię fotki , dzięki To czekam
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Piotrek dzięki za przejażdżkę, pierwszy raz w życiu wygrałem sam ze sobą :kox: jakoś dziwnie się czułem dzisiaj jak jechałem Twoim autem i mnie moim objechałeś :decayed: :decayed: no dziwne wyprzedzać własne auto :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Piotrek dzięki za przejażdżkę, pierwszy raz w życiu wygrałem sam ze sobą :kox: jakoś dziwnie się czułem dzisiaj jak jechałem Twoim autem i mnie moim objechałeś :decayed: :decayed: no dziwne wyprzedzać własne auto :polew: od dzisiaj szacun dla Ciebie , dopiero teraz wiem dlaczego wychodzisz z auta spocony po kilku szybszych ostrych zakrętach fwd to shit co?
Wąski Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Piotrek dzięki za przejażdżkę, pierwszy raz w życiu wygrałem sam ze sobą :kox: jakoś dziwnie się czułem dzisiaj jak jechałem Twoim autem i mnie moim objechałeś :decayed: :decayed: no dziwne wyprzedzać własne auto :polew: od dzisiaj szacun dla Ciebie , dopiero teraz wiem dlaczego wychodzisz z auta spocony po kilku szybszych ostrych zakrętach fwd to shit co? przesadzasz
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 wąski , ty o szybkich zakrętach to wiesz tyle ile ja Ci opowiem
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 może nie shit ale różnica jest za***ista trzeba to przyznać [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 22:03_________________________________________________ wąski , ty o szybkich zakrętach to wiesz tyle ile ja Ci opowiem
Wąski Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 wąski , ty o szybkich zakrętach to wiesz tyle ile ja Ci opowiem Masz rację kolego [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 22:05_________________________________________________widziałem dzisiaj co miałeś dopowiedzenia na prostej
Artur_pogórze.g Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Zapodaj fotki a nie droczysz się z Nami :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Zapodaj fotki a nie droczysz się z Nami :gwizdanie: jutro :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 wąski , ty o szybkich zakrętach to wiesz tyle ile ja Ci opowiem Masz rację kolego [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 22:05_________________________________________________widziałem dzisiaj co miałeś dopowiedzenia na prostej Trzeniu w GK robił falstarty
Rekomendowane odpowiedzi