Tukan Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Gdzie obiecane Foty Trzeniu ?? Trzeniu dzwonił do mnie wczoraj wieczorem, prosił abym Wam przekazał, że zalał mu się podczas mycia aparat dzwonił do Ciebie ciekawe od kogo pożyczył tel. Z budki telefonicznejzadzwonil
Wąski Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Gdzie obiecane Foty Trzeniu ?? Trzeniu dzwonił do mnie wczoraj wieczorem, prosił abym Wam przekazał, że zalał mu się podczas mycia aparat dzwonił do Ciebie ciekawe od kogo pożyczył tel. :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 11:20_________________________________________________ Gdzie obiecane Foty Trzeniu ?? Trzeniu dzwonił do mnie wczoraj wieczorem, prosił abym Wam przekazał, że zalał mu się podczas mycia aparat dzwonił do Ciebie ciekawe od kogo pożyczył tel. Z budki telefonicznejzadzwonil tylko której
poziek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Gdzie obiecane Foty Trzeniu ?? Trzeniu dzwonił do mnie wczoraj wieczorem, prosił abym Wam przekazał, że zalał mu się podczas mycia aparat dzwonił do Ciebie ciekawe od kogo pożyczył tel. Marzena ma mnie w kontaktach :gwizdanie: :decayed:
Bieniek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 nokia connecting people :naughty: :naughty:
Iverson Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Trzeniek się chwalił , i to raczej była Nokja :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ciągle wklejają te filmiki z Piły. Czy ktoś ma może chociaż jeden z moich przejazdów? Nikt nie kręcił takich paździerzy Tak słodzicie Trzeniowi ale jakoś w Pozku jechał cały czas za mną do Ibisa hihi, nawet nie próbował się mierzyć z moją skradzioną srebną strzałą jak na ziemi będziecie mieli asfalt a zamiast na dwór zaczniecie wychodzić na pole to wtedy może się skuszę [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 14:50_________________________________________________ Gdzie obiecane Foty Trzeniu ?? Trzeniu dzwonił do mnie wczoraj wieczorem, prosił abym Wam przekazał, że zalał mu się podczas mycia aparat dzwonił do Ciebie ciekawe od kogo pożyczył tel. Marzena ma mnie w kontaktach :gwizdanie: :decayed: no jesteś wpisany , ale tylko po to aby nie odebrać
Bieniek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Z ciekawosci to jak jest wpisany??
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Z ciekawosci to jak jest wpisany?? "ni ch*ja nie odbierać "
Tomeks Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 A więc kto ma najlepsze auto w mieście? Trzeniu ty,Trzeniu ty! Jakie to auto,model i typ? Audi A4,dwaipółtedei! Jaka pojemność,ile ma mocy? dwa tysiące pięćset,sto dwadzieścia koni! Czy ktoś w tym mieście mnie dogoni? Nie Trzeniu,Nie,nikt cię nie dogoni! To jest moje miasto,podaj swoje hasło,rozsuńcie się smochody, oddajcie cześć Trzeńkowi.Nastała nowa kasta,Trzeniu i basta! Nowy król tego miasta!
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 A więc kto ma najlepsze auto w mieście? Trzeniu ty,Trzeniu ty! Jakie to auto,model i typ? Audi A4,dwaipółtedei! Jaka pojemność,ile ma mocy? dwa tysiące pięćset,sto dwadzieścia koni! Czy ktoś w tym mieście mnie dogoni? Nie Trzeniu,Nie,nikt cię nie dogoni! To jest moje miasto,podaj swoje hasło,rozsuńcie się smochody, oddajcie cześć Trzeńkowi.Nastała nowa kasta,Trzeniu i basta! Nowy król tego miasta! Tomeks :blink: chyba zapomniałeś o czopku rano :polew:
Piechol Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 wszystko fajnie, pięknie, ale kunie się nie zgadzają
ykk Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 wszystko fajnie, pięknie, ale kunie się nie zgadzają Bo to sa te.. Bonusy..
Tomeks Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 wszystko fajnie, pięknie, ale kunie się nie zgadzają zgadzają,zgadzają :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Jaka pojemność,ile ma mocy? dwa tysiące pięćset,sto dwadzieścia koni! Już teraz rozumiem , jak niektórzy pisali, że te 2,5 TDI nie jadą. Oni po prostu testowali brykę Trzeńka
Tomeks Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 A więc kto ma najlepsze auto w mieście? Trzeniu ty,Trzeniu ty! Jakie to auto,model i typ? Audi A4,dwaipółtedei! Jaka pojemność,ile ma mocy? dwa tysiące pięćset,sto dwadzieścia koni! Czy ktoś w tym mieście mnie dogoni? Nie Trzeniu,Nie,nikt cię nie dogoni! To jest moje miasto,podaj swoje hasło,rozsuńcie się smochody, oddajcie cześć Trzeńkowi.Nastała nowa kasta,Trzeniu i basta! Nowy król tego miasta! Tomeks :blink: chyba zapomniałeś o czopku rano :polew: ty się tak nie ciesz chodzą słuchy,że jeździsz po kraku i tak śpiewasz :gwizdanie: ...a Pablo robi chórki
slaw72 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 stary chce taka ale w avancie
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 stary chce taka ale w avancie szukajcie a znajdziecie a jak nie to najwyżej będzie więcej rezania
miron78 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 stary chce taka ale w avancie ciekawe czy chciałbyś taką jakbyś ją poznał bliżej :gwizdanie: RNS-E daje radę no i rozmiar felg
KOval81 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 miron, bo to jest auto do kreski - Poziu by nie stanął nawet. Na każdym filmiku startowało jak crazy horse [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 09:00_________________________________________________Apropo - proszę nie robić spamowiska w nie swoim temacie
MARCIN607 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 A więc kto ma najlepsze auto w mieście? Trzeniu ty,Trzeniu ty! Jakie to auto,model i typ? Audi A4,dwaipółtedei! Jaka pojemność,ile ma mocy? dwa tysiące pięćset,sto dwadzieścia koni! Czy ktoś w tym mieście mnie dogoni? Nie Trzeniu,Nie,nikt cię nie dogoni! To jest moje miasto,podaj swoje hasło,rozsuńcie się smochody, oddajcie cześć Trzeńkowi.Nastała nowa kasta,Trzeniu i basta! Nowy król tego miasta! Tomeks :blink: chyba zapomniałeś o czopku rano :polew: ty się tak nie ciesz chodzą słuchy,że jeździsz po kraku i tak śpiewasz :gwizdanie: ...a Pablo robi chórki :polew: :polew: :polew:ale jesteś kozak
Rekomendowane odpowiedzi