pastaldo Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Nie znam odpowiedzi na pytanie ale przecierz czyszczenie turbo to przy dobrych wiatrach 2h roboty przy piwie wiec bez strachu. Nie długo będe robił to u siebie :gwizdanie:
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 czym to może być spowodowane? ło chłopie, milion powodów np zapieczone kierowniczki, problem z N75, uwalona instalacja podciśnienia... itd Solar rób komplet logów i niech fachowcy ocenią się na tym nie znam, a dzieje się tak od czasu do czasu w młodego AJM, ale tylko na zminym silniku
Armi Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Solar sprawdź sobie N75, podmień z N18. U mnie przy zapieczonych kierowniczkach, N75 nic nie walczył a był sprawny. Jak się zablokował w okolicach 90% tak koniec. U Ciebie widać, że N75 walczy i zbija ciśnienie tyle,że za dużo.
mrogal Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 I jeszcze jeden drazniacy mnie temat.Jesli załoze turbo AWX i bez strojenia to czy bedzie tak ze moze zasyfic sie turbo chyba nawet szybciej niz Ci sie wydaje
marewel Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Solat nie wiem po co te logi,przecież nie od dziś wiadomo ze masz wyrobiony pierścień w turbinie i możesz ja czyścic nawet 2 razy dziennie i tak nic to nie da.
pastaldo Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Solat nie wiem po co te logi,przecież nie od dziś wiadomo ze masz wyrobiony pierścień w turbinie i możesz ja czyścic nawet 2 razy dziennie i tak nic to nie da. To ten pierścień sie wyrabia? Jak wygląda wyrobiony ten pierścień? Bo może ja mam to samo bo czyściłem pół roku temu turbulum, przez jakiś czas był spokój i znów po zimowej miejskiej jeździe sie kwalifikuje do czyszczenia bo sa noflauty
marewel Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 To ten pierścień sie wyrabia? :shocked Jak sie jeździ z zapieczona turbina parę lat to jak widać.
pastaldo Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Dobrze wiedzieć. Jak czyszcze strone gorąca to można chyba na lusterko wypolerować? Bo tam były takie wrzery to jak ostatnio czyściłem to je zostawiłem bo nie wiedziałem czy sie tam jakieś luzy za duże między kierowniczkami a obudoą nie roba jak to zczyszcze? I podejrzewam że na tych wrzerach mi sie odłożyło znowu i sa noflauty. A to Solar jeździsz cały czas z zapieczona turbina?
_Solar_ Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 A to Solar jeździsz cały czas z zapieczona turbina? tak juz od samego wyjechania auta z fabryki auto ma zapieczona turbinę Tamtej zimy auto mi troche nie jezdziło...dochodziło do ok 3tys obr i koniec jazdy...Ale po czyszczeniu wróciło do normy...prawie... bo jak widac dalej mam przeładowanie.Ale auto jak dla mnie smiga normalnie nie czuje jakichś mocnych przeładowan obrotomierz kreci do końca praktycznie na kazdym biegu.
Michał Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 A to Solar jeździsz cały czas z zapieczona turbina? tak juz od samego wyjechania auta z fabryki auto ma zapieczona turbinę uspokoiłeś mnie, myślałem że masz taki fetysz
pastaldo Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 A to Solar jeździsz cały czas z zapieczona turbina? tak juz od samego wyjechania auta z fabryki auto ma zapieczona turbinę uspokoiłeś mnie, myślałem że masz taki fetysz :polew:
_Solar_ Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 na klape znaczek juz yest tera mini do kluczyków
rafalekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 na klape znaczek juz yest tera mini do kluczyków Jestem za Już przyklejone dope na doopie? :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 jeszczy ni czekamy tam jeszcze na jedna dziewuche która ma dokończyc dzieło
_Solar_ Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 nad tym wizerunkiem też trzeba było by pomysleć
rafalekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 nie podobuje mi się Jeśli już to tylko tył
RAWULI Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 kierunek modów dobrze obrany tak trzymać.
Gelooo Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Fajnie Fajnie może kiedyś bede miał okazje zobaczyć z bliska :]
Rekomendowane odpowiedzi