slaviozo Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 jak to świeci teraz, z czornym odbłyśnikiem :gwizdanie: tez jestem ciekaw jak to swieci bo tez z poczatku chcialem sie w takie cos pobawic poki nie kupie zespolonych ;P ale koniecznie kierunek dorób i mysle ze jakis by tu clear podpasowal co daja do dzielonych ala lift bo tego sie nie da tak spasowac zeby to sie komponowało chyba ale próbuj
ps2snake Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 Swieci tak samo a nawet lepiej bo odblyski wyczyszczone Tak ze zabieraj sie do roboty ;> No a na kierunek bedzie folia badz srodki malowane. Clear odpada bo troche wiesniacko by wygladal Ew. moze byc bialy dymiony W tygodniu przyjdzie folia albo beda srodki malowane o ile da sie rozklejic i bedzie
slaviozo Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Swieci tak samo a nawet lepiej bo odblyski wyczyszczone Tak ze zabieraj sie do roboty ;> No a na kierunek bedzie folia badz srodki malowane. Clear odpada bo troche wiesniacko by wygladal Ew. moze byc bialy dymiony W tygodniu przyjdzie folia albo beda srodki malowane o ile da sie rozklejic i bedzie no to mialem na mysli ze taki bialy dymiony hehe wiosnki bym nie doradzal przecie ;P masz jakies foto co w srodku pomalowales ? i zarzuc fote np jak w nocy ta lampa wyglada jak masz wlaczone swiatlo tak z czystej ciekawosci pytam
ps2snake Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 W nocy tak samo jak przedtem swieci nie mam pojecia jak by ta fotke zrobic zeby byla roznica malowalem po boki tam gdzie swiatlo nie odbija sie i dol chyba ze podjedziesz do koro na spota i sam oberasz
adrianus Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie mam pojecia jak Ci moga te swiatla swiecic po tym jak pomazales odblysniki na czarno tez sobie przyciemnilem lampki, ale wymalowalem jedynie ramke, nie ruszajac odblysnika i wyglada tez spoko, kierunku nie rozkleisz, nie ma bata, sam probowalem i sie mordowalem w ch#$ czasu, podgrzewanie, pilowanie, podwazanie i nic, zostawilem serie zanim nie wrzuce poliftow, chcialem na allegro kupic takie juz czarne cleary te kierunki, ale mimo zamowienia i mnostwa telefonow typ nie wysylal ich i dostal negatywa
MARCIN607 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 ten orzeł jak za czasów hitlerowskich wygląda :sick3:
ps2snake Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie mam pojecia jak Ci moga te swiatla swiecic po tym jak pomazales odblysniki na czarno tez sobie przyciemnilem lampki, ale wymalowalem jedynie ramke, nie ruszajac odblysnika i wyglada tez spoko, Swieca tak samo bo cale odblysniki nie sa pomalowane. Pomalowane zostaly te czesci ktore nie maja wplywu na skupianie swiatla. Tak ze jest i sieci dobrze Na poczatku mialem pomalowane same ramki ale swiatla prawie niczym nie roznily sie od ori :gwizdanie: ierunku nie rozkleisz, nie ma bata, sam probowalem i sie mordowalem w ch#$ czasu, podgrzewanie, pilowanie, podwazanie i nic, zostawilem serie zanim nie wrzuce poliftow, chcialem na allegro kupic takie juz czarne cleary te kierunki, ale mimo zamowienia i mnostwa telefonow typ nie wysylal ich i dostal negatywa Tak myslalem ze sie nie uda ale przyjdzie folia w takim razie
slaviozo Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 modz modz sam jestem ciekaw bo tez mialem ta koncepcje w modzeniu Ekonomicznym xD jak dasz rade to podjade do KOronowa zeby zrobic przymiare umnie hehe bo sie zastanawiam nad lampami w czerni tazke zespolonymi smoked w przyszlosci potem chyba ramka grilla obowiazkowo w czern pojdzie co ?
ps2snake Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 Mam koncepcje aby caly gril czarny zrobic ale to juz jak se zmontuje inny :gwizdanie: a ustawic sie mozemy kiedys Nabyte pare tyg temu No i się doczekałem :-D Ogladałem, szukałem i w końcu znalazłem w bdb stanie TA TECHNIX Narazie fotka z alledrogo ale niebawem zrobie swoje 8-)[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 23:42_________________________________________________Pora na małą aktualizację. Miałem mały przestój ale udało mi się wkońcu coś ruszyć Zrobione zostało: -dokończony front -przyciemnione tylne lampy -na sam koniec wpadną owe wlepki na auto Miał być już gwint ale czeka mnie wymiana wahaczy górnych i końcówek drążków tak że przy okazji jak już będę zakładał gwint wymienię zużyte elementy zawieszenia. Mam nadzieje ze nastąpi to w sobote [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:57_________________________________________________Setup na ten sezon zakończony. Z powodu braku pieniędzy nastepne mody będą bardzo drobne. Najważniejsze, że jest gleba Wymienione zostaly gorne wachacze, koncowki drążków, olej i wszystkie filtry. lezy jakies 6cm nizej
slaviozo Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 wez wypier.... te nalepki JDM robisz ? tylko to nie honda hehe i gejowsko wygladaja sciema tylnych lamp trzeba bylo czerwona folia dac a gwinta zazdroszcze ewidentnie brak go umnie ;/ ehh koziolka mam jak nic ;] chociaz na takiej feli z taka gleba w 4 o kazdego pajaca chyba przycierasz co ?
A-rek Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 a jaka jest ta whores felga :?: ten stickers tuning mogłeś sobie podarować
jedrekx Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no właśnie.. nalepki uważam, że mogły poczekać np. na lepszą felgę.. ale ogólnie na tym gwincie jest fajnie. tylko felgi w ogóle nie pasują
ps2snake Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dzis dokonalem zakupu nowego kola. Taki prezent na dzien dziecka Jeszcze trzeba sroby kupic i hmmm chyba dystanse 225/45, 15mm i ET60 beda troche za male ;/ Glownie chodzi o obcieranie od wewnetrznej strony... No i pamiatka z trasy
Polko_V Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ten wiszacy kogut jest zaje...sty ladne fele
ps2snake Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Hehe wszyscy sie ogladaja za kurakiem [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 17:57_________________________________________________Wiec kolo juz na miejscu Przy okazji wymienone tylne heble Opony troche za szerokie, do tylu bedzie musial byc wiekszy dystans i trzeba skrecic gwintu... Dzis tyle łacznie z umyciem i woskowaniem udalo mi sie zrobic...
Rekomendowane odpowiedzi