Vas Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Na HD2 da sie wrzucic Androida, natomiast nie jest to oficjalny rom i nie wiem czy wszystko dziala tak jak powinno. Na YT jest duzo filmow, a szczegoly znajdziesz pewnie na forach uzytkownikow Androida. Np tu http://forum.android.com.pl/f263/ Jezeli nie chcesz sie bawic w grzebanie w nowym telefonie, to moze zastanow sie nad jakims tanszym telefonem niz DHD? Np Samsungiem Galaxy S albo Droidem Motoroli. Polecany tu wczesniej Iphone tez jest bardzo fajnym telefonem, ale niech to ebdzie przynajmniej 3GS. Stary 3G juz nie nadaza.
endriuu Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Na HD2 da sie wrzucic Androida, natomiast nie jest to oficjalny rom i nie wiem czy wszystko dziala tak jak powinno. Na YT jest duzo filmow, a szczegoly znajdziesz pewnie na forach uzytkownikow Androida. Np tu http://forum.android.com.pl/f263/ Jezeli nie chcesz sie bawic w grzebanie w nowym telefonie, to moze zastanow sie nad jakims tanszym telefonem niz DHD? Np Samsungiem Galaxy S albo Droidem Motoroli. Polecany tu wczesniej Iphone tez jest bardzo fajnym telefonem, ale niech to ebdzie przynajmniej 3GS. Stary 3G juz nie nadaza. Ajfon to obciach
Krzysztof Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ajfona 4 bym przygarnął Jednak mimo wszystko Vas nie przekonałeś mnie co do wyższości Androida nad WM. Będę musiał sam tak jak mówisz dotknąć obu i zdecydować..
endriuu Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ajfona 4 bym przygarnął Jednak mimo wszystko Vas nie przekonałeś mnie co do wyższości Androida nad WM. Będę musiał sam tak jak mówisz dotknąć obu i zdecydować.. tu nie ma co przekonywac. Android to najlepszy OS na smartfony.
Krzysztof Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ... albo nic zresztą Poczekam jak będzie konkretna oferta sformułowana zobaczymy co będzie dostępne i wtedy wybiorę coś..[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:37_________________________________________________A jakie opinie o HTC Desire oraz Omnia II?
Bulczas Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 HTC Desire bardzo fajny telefon. Dotyk mega czuły. Interfejs przyjazny użytkownikowi. Wykonanie itp na najwyższym poziomie. Wszystkie szajsungi itp się kryją.
endriuu Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 HTC Desire bardzo fajny telefon. Dotyk mega czuły. Interfejs przyjazny użytkownikowi. Wykonanie itp na najwyższym poziomie. Wszystkie szajsungi itp się kryją. To oznacza, że Szajsunga w rękach nie miałeś.
Bulczas Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 HTC Desire bardzo fajny telefon. Dotyk mega czuły. Interfejs przyjazny użytkownikowi. Wykonanie itp na najwyższym poziomie. Wszystkie szajsungi itp się kryją. To oznacza, że Szajsunga w rękach nie miałeś. No z androidem na pokładzie nie miałem. Być może coś poprawili
virus Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ja miałem kilka samsungów i wykonanie htc jest jednak lepsze i nie tylko od samsunga a od nokii też, np modelu e52 czy e51 czy innych a jak wiadomo są to wytrzymałe telefony
jaco124 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ja mam od niedawna nokie e72 i jest swietna
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Panowie HTC Wildfire jakie ma oprogramowanie? Bo jutro biorę
jarko Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Panowie HTC Wildfire jakie ma oprogramowanie? Bo jutro biorę Łandroida... I po co Ci model który z produkcji jest wycofywany i ma już następce :?:
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Wiadomo...Desire lepszy ale i cena...
endriuu Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Panowie HTC Wildfire jakie ma oprogramowanie? Bo jutro biorę słaby procek, wszystko sie tnie.
jozek726 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 czy ktoś tu wspomniał o noki N900 ???? telefon jest MEGA mam od paru tygodni i jest za***isty
Krzysztof Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 czy ktoś tu wspomniał o noki N900 ???? telefon jest MEGA mam od paru tygodni i jest za***isty Fakt system Maemo daje radę szkoda, że Nokia nie poszła w tą stronę z nowymi telefonami.. a N900 stary telefon ; ]
rsiak Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 A co byście wzieli HTC wildfire czy SE x10 mini pro? Wielkość wyświetlacza nie ma dla mnie znaczenia, natomiast zalezy mi na plynnosci, latwosci uzytkowania etc
Rekomendowane odpowiedzi