kar_sci Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 nei programowalem bo auto by zapalilo na kilka sek i zgasnie. a tak to wogole nie zapala. wywala mi takie cos jak na pierwszej stronie na filmiku. błąd Brake oraz swieci ABS EPS AIRBAG i miga reczny
MARKOB4 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 no tak masz racje a słuchaj na pewno sprawdzałeś wszystkie bezpieczniki? tam kolega któryś napisał ze musisz sprawdzić wiązkę od abs zobacz czy masz napięcie główne tam. Poduszki zostaw w spokoju bo to droga zabawa ja to bym nawet odpiął na czas eksperymentu, tego puki nie odpalisz.ale nie wypowiedzą się bardziej świadomi. a i jeszcze jedno pytanie nie miałeś zrobionego jakiegos triku dla złodziei?? szkoda ze mnie nie ma w domu bo bym odpioł od swojej audi komputer silnika i potem każde 5 wtyczek i bym ci powiedził jak sie zachowuje ( 5wtyczek połaczenie miedzy ins.karoseri a ins silnika)
kar_sci Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wydaje mi sie ze gdzies zwarcie powstalo, moze sie kabelek przetarl. pompe abs odpinalem czyjniki takze ale nic to nei zmienia. raczej to chyba nie ma nic do rzeczy ale przed awaria jakis tydzien zakladalem gwincik auto posadzilem, jezdzilem. podnioslem potem na gwincie i zalozylem zimowki jezdzilem dzien i sie tak stalo;/
grzanek85 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Przyprowadź tego paździocha to się go uleczy
kar_sci Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 sprawdzałem czujnik stopu i smiga. Przyprowadź tego paździocha to się go uleczy Przyprowadze dzisiaj ale musisz mi jakoś tą lawetke tanio podesłać
PEREZ1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 mam to samo i jeszcze przyblokowane hamulce do tego w sobote sie wezme jak cos zmajstruje to napisz, chyba ze juz naprawiłes jezelitak to daj znac
kar_sci Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zaprowadziłem auto do grzanka. Jutro ma byc gotowe. Podobno zwarcie na CANie.
Stolkien Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Niech sięGrzanek pochwali po robocie w którym miejscu... :gwizdanie:
grzanek85 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wszędzie:) usterka niby prosta a trochę szukania było a że nic nie zdechło to też sporo szcześcia. Wypalił się styk 15 w kostce stacyjki, i wszystko co żyło na nim dostawało zamiast 12v ok 4-6V. chyba że np klimatronik był na off i drzwi zamknięte to można powiedzieć że trochę ożywało napięcie wzrastało do 9v. W sumie wystarczyła wymian kostki stacyjki pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi