robert191 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 no wiec w koncu zakupilem swoja druga . do wyposazenia nalezy : kolor denimblau pereefect xenony ze spryskiwaczami oraz system samopoziomujacy podrzewanie postojowe webasto skrzynia 6 biegowa AVF licht pakiet soft na 155 km przeprowadzone modyfikacje to : kierownica s-line trojamienna i galka skorzane polskorzane fotele listwy progowe s-line tempomat z komputerem a o to fotki przed i po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 pokaż handla gdzie to kupiłeś no sporo zmian Cię czeka jeszcze + podgrzewanie tyłków - korby z tyłu - kiera (albo mfsw, albo trójramienna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seta Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 No ładna niunia kolorek taki jak mój :> chromowane relingi by sie przydały Napisz jaki to silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 A ja bym sie nie bawil w chromy tylko zrobilbym scieme Takie niebiesko-czarne zestawienie na pewno by fajnie wygladalo.. :th: Zamiast chromow pomysl nad bixenonem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczek Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 No ładna B6 :th: Napisz jaki to silnik Silnik to zapewne AVF bo wydaje mi się, że tylko w tym TeDeIku występuje skrzynia 6 biegowa... Oczywiscie chodzi mi o 1.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ykk, jest bixenon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Flyer racja.. Nie zauwazylem tych czarnych srodkow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 6 biegow to chyba AVF AWX ma 5 biegów zapraszam do komoentowania a teraz ide sie przejechac Autko super GRATULACJE ps. ale maska chyba do spasowania - to nic wielkiego na szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert191 Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 no autko z 10.2002 , 6 biegow , myslalem ze 6 biegowe tez sa awx, wiec mozliwe ze avf , podgrzewanie przednich tylkow jest , auto jest od automobile hossfeld z iserlohn letmathe. ogolnie w miare pewnie bo oferuja gwarancje na wszystkie swoje auta , finazierung, auto zostal przerrowadzony kompletny przeglad dekra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 no autko z 10.2002 , 6 biegow , myslalem ze 6 biegowe tez sa awx, wiec mozliwe ze avf , podgrzewanie przednich tylkow jest , auto jest od automobile hossfeld z iserlohn letmathe. ogolnie w miare pewnie bo oferuja gwarancje na wszystkie swoje auta , finazierung, auto zostal przerrowadzony kompletny przeglad dekra. może zdjęcie tak wyszło ale wydaje mi się że z prawej strony coś ta szpara pomiędzy maską a błotnikiem inaczej wygląda niż lewa ...ale skoro sprawdzony to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Piękne auto , z chromami + sciemnione szybki albo w lustrzance bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert191 Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 może zdjęcie tak wyszło ale wydawaje mi się że z prawej strony coś ta szpara pomiędzy maską a błotnikiem inaczej wygląda niż lewa ...ale skoro sprawdzony to thumbup Nie no adaho masz sprawne oko i racje , auto jest sprawdzone ale wg tego raportu auto mialo blechschaden czyli , tylkouszkozona blache i prawy blotnik nie jest do konca ok dlatego. ykk, jest bixenon. co do tych boxenonow to nie wiem u mnie dlugie sa normalnie jak w xenonach. nie tam gdzie soczewka tylko obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Nie no adaho masz sprawne oko i racje , auto jest sprawdzone ale wg tego raportu auto mialo blechschaden czyli , tylkouszkozona blache i prawy blotnik nie jest do konca ok dlatego. czyli pierdółka.. cieszę się że wkońcu znalazłeś no i do zobaczenia (tym razem może w PL bo strasznie daleko do tego Frankfurtu ) ps. sprawdz jeszcze kiedy rozrząd był robiony .. tel. do ASO (w DE nie robią takich szopek ze sprawdzeniem historii jak w Kaczogrodzie ) cya :th:[br]Dopisany: 24 Październik 2007, 23:33 _________________________________________________ co do tych boxenonow to nie wiem u mnie dlugie sa normalnie jak w xenonach. nie tam gdzie soczewka tylko obok może być tak że światła przłącza Ci taka zapadka na soczewce z mijania na długie a H1 jest jako doświetlenie miałem tak w Focusie. Ref. bixenonowe ale soczewka była jedna ( na reflektor - żeby się zaraz ktoś nie czepnął ) podjedz do ściany strzel długie i będziesz wiedział na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
join7 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ładny mauritiusblau perleefect i bardzo fajny przebieg jak na ten rocznik. Gratuluje. ----- kolor jednak inny chociaz podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 no wiec w koncu zakupilem swoja druga . do wyposazenia nalezy : kolor denimblau pereefect xenon ze spryskiwaczami podrzewanie postojowe webasco przyda sie bo zima idzie 6 biegow przygotowanie na telefon licht pakiet z tego co zauwazylem chociaz pewien nie jestem no i zapewnijacy banana na twarzy tunning by ABT SPORTSLINE na ok 155 koni ahhh normalnie taki przyrost ze hej, jak w 2,5 z blokada puumpy Ogólnie ładne autko, gratki :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 super kolorek szukałem takiego ale jakos mi nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert191 Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 super kolorek szukałem takiego ale jakos mi nie wyszło twoj tez bardzo ladny , w sumie to ja szukalem mauritiusblau perefekt ale wyszlo ze mam denimblau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Fajna furka i prawidłowe kierunki zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert191 Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 no wiec postanowilem zaktualizowac watek bo autko troche sie zmienio przprowadzone modyfikacje to : kierownica s-line trojamienna i galka skorzane polskorzane fotele listwy progowe s-line tempomat z komputerem felgi 17 calowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 za***iste zmiany tylko te felgi jakieś takie nie ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi