wieczor15 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam, jak w temacie. co sadzicie o tej poduszce?? nie wywala błedu, ale im zimmniej tym głosniej w srodku, choc nie zawsze czasem sie zdarzy całkowita cisza, a raz jest głosniej raz ciszej.Oprócz tego dalej problemy z odpalaniem im zimniej tym dłuzej trzeba krecic. swiece ok, filtr paliwa ok, zmienione oringi pod tandem pompą, aku ok, mozna swira dostać i nie wiadomo czego jeszcze sie chwycic
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 z poduszki silnika wylal sie zel i kwalifikuje sie do wymiany
wieczor15 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 czy ktos moze mi podpowiedziec jak wymienic ta poduszke?? duzo roboty przy tym??
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 z ciekawosci spytam sie po ktorej ja masz stronie , nie ma tam zadnej wtyki
wieczor15 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 to jest poduszka z czujnikiem, od strony kierowcy, ale jak juz pisałem nie ma zadnych błedów na vagu. druga poduszka nie ma zadnego wycieku.
Daimos Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 poduszka do wymiany, jak już wymieniasz to najlepiej od razu komplet
wieczor15 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 aktualnie nie mam za duzo kasy bo u mnie w pracy kryzys chyba sie nie skonczy . czy moze mi ktos napisac jak wymienic poduszke??
wrclaguna Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 bez podnosnika sie nie obejdzie , musisz podstawic silnik
Musashi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam, jak w temacie. co sadzicie o tej poduszce?? nie wywala błedu, ale im zimmniej tym głosniej w srodku, choc nie zawsze czasem sie zdarzy całkowita cisza, a raz jest głosniej raz ciszej.Oprócz tego dalej problemy z odpalaniem im zimniej tym dłuzej trzeba krecic. swiece ok, filtr paliwa ok, zmienione oringi pod tandem pompą, aku ok, mozna swira dostać i nie wiadomo czego jeszcze sie chwycic a pompe spietrzajaca w zbiorniku paliwa i jej przekaznik sprawdzales? Swiece zarowe masz sprawne?
wieczor15 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 swiece sprawne, a pompe spietrzajaca i przekaznik jak sprawdzic??podejrzewam jeszcze tandem pompe bo hamulec jest twardy, jak ja sprawdzic?? A jak dokladnie podbudowac silnik podnosnikiem, moze mi ktos dokłądnei to opisac, bo to tylko robilem w maluchu:P przy wymianie poduszki.
Musashi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 sprawdzasz wydajnosc pompy, czy tloczy i jakim strumieniem. jest opisane na forum. jezeli masz twardy hamulec mozna powiazac obydwa problemy z tandem pompa. niestey raczej czeka wymiana na inna. inaczej trodno ja zweryfikowac. trzeba miec miernik cisnienia papaliwa.
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 A jak dokladnie podbudowac silnik podnosnikiem, moze mi ktos dokłądnei to opisac, bo to tylko robilem w maluchu:P przy wymianie poduszki. musisz podlozyc cos pod silnik typu kawalek twrdej deski aby nie uszkodzic miski ale pewniej wjechac na podnosnik auto w gore , podnoosnik pod auto windujesz cale auto w dol i siniczek ci delikatnie sie podnosi , odkrecasz wczesniej srube i wyciagasz wtyke z poduszki
wieczor15 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 ok dzieki za podpowiedzi, bede kombinował. a moze ktos podrzucic numer tej poduchy?? bo jakos znaleźć nie moge.
ROBERT Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ok dzieki za podpowiedzi, bede kombinował. a moze ktos podrzucic numer tej poduchy?? bo jakos znaleźć nie moge. 8E0 199 379 BF -lewa elektr. 8E0 199 382 AG - prawa
wieczor15 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 dzieki [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 22:38_________________________________________________handluje ktos na forum takimi czesciami?? ile moze kosztowac taka poducha??
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 pozostaje ASO albo pisz do TOM77 i spytaj zamiennik
wieczor15 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 a ma ktos moze dostep do tanszego oryginału??
Daimos Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 a ma ktos moze dostep do tanszego oryginału?? http://www.getem.pl/
Rekomendowane odpowiedzi