krzysiogreg Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Witam, Szukałem, ale nie znalazłem informacji dot rezanka tempomatu do A4 Tdi... Czy posiada ktoś schemat podłączenia? ...Fajnie by się smigało po trasie...
pre_pl Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 z tego co pamiętam, wszystko rozchodzi się jaki masz pedał gazu
krzysiogreg Opublikowano 26 Października 2007 Autor Opublikowano 26 Października 2007 z tego co pamiętam, wszystko rozchodzi się jaki masz pedał gazu mam TDI, wiec pedał gazu drive by wire
marcin j Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Automat czy linka, o to chodzi.
schiller Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 Automat czy linka, o to chodzi. no przecież odpowiedział: drive by wire
krzysiogreg Opublikowano 27 Października 2007 Autor Opublikowano 27 Października 2007 gaz sterowany elektronicznie (a byly w TDI na linkę?? ) Ok znalazłem juz garść przydatnych informacji http://www.a4-freunde.de/pdf/gra_b5_diesel.pdf
Rekomendowane odpowiedzi