_Bartek_ Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Idzie do modułu SD-2 dołożyć włącznik DRL?? (B6)
PG Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Panowie minal rok odkad korzystam z modulu sd-2 wiec moge kilka slow powiedziec na jego temat... korzystam ze zwyklego modelu i ani nic mi sie nie grzeje ani nic mi sie nie pali, wlacza sie i swieci tak jak zaraz po montazu czyli tak jak powinien;) pozdrawiam:)
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Idzie do modułu SD-2 dołożyć włącznik DRL?? (B6) potrzebny będzie włącznik drl i czujnik zmierzchu pewnie ,napisz do kolegi KFX on Ci pomoże jeśli chodzi o B6 i rezanie drl
HiRide Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Idzie do modułu SD-2 dołożyć włącznik DRL?? (B6) potrzebny będzie włącznik drl i czujnik zmierzchu pewnie ,napisz do kolegi KFX on Ci pomoże jeśli chodzi o B6 i rezanie drl Nie trzeba czujnika zmierzchu-wystarczy przelacznik DRL i do tego podspiety modul przez przekaznik.
_Bartek_ Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Idzie do modułu SD-2 dołożyć włącznik DRL?? (B6) potrzebny będzie włącznik drl i czujnik zmierzchu pewnie ,napisz do kolegi KFX on Ci pomoże jeśli chodzi o B6 i rezanie drl Nie trzeba czujnika zmierzchu-wystarczy przelacznik DRL i do tego podspiety modul przez przekaznik. Byłoby super, gdybym coś takiego założył... Czasem po prostu MUSZĘ wyłączyć światła
kuchar222 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Byłoby super, gdybym coś takiego założył... Czasem po prostu MUSZĘ wyłączyć światła jeżeli masz np przełącznik z AUTO też możesz tak zrobić, czyli zamiast pod DRL to pod AUTO przez przekaźnik podłączyć
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ale czujnik zmierzchu by się już przydał w takiej konfiguracji by wszystko banglało jak ori
kuchar222 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 dokładnie wtedy ustawiasz na AUTO i światła palą się tylko jak się ściemnia, a tak masz DRL
_Bartek_ Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Za dużo kombinacji... Wystarczy włącznik DRL. Gracias za pomoc
kuchar222 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Za dużo kombinacji... Wystarczy włącznik DRL. Gracias za pomoc jak dla mnie to takie same podłączenie zależy kto co ma ja mam np CLH no i regulację wysokości świateł dlatego pod AUTO zrobiłem
_Bartek_ Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja nie mam czujnika zmierzchu i włącznika AUTO...
kuchar222 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 więc pozostaje rozwiązanie, które proponowałeś
chester121 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 witam mam jeszcze jedno pytanie modulu uzywam juz od kilku miesiecy i narazie sprawuje sie wysmienicie niestety nie mam mozliwosci wylaczenia go dlatego chce dokupic przycisk DRL i podlaczyc modul pod ten przycisk. myslalem ze bedzie to proste podlaczenie kilku kabli, ale czytam wasze posty w ktorych jest wzmianka ze jeszcze jakis przekaznik trzeba podlaczyc. mozecie dokladnie opisac czego potrzebuje i jak to wszystko podpiac zeby dzialalo pozdrawiam
kuchar222 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 problem w tym czy wiesz po co stosuje się przekaźniki i jaka jest ich zasada działania ? bo jeżeli nie to bardziej skomplikowana sprawa żeby to wytłumaczyć
chester121 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 ogolnie jestem majsterkowiczem ale z wyksztalcenia nie jestem elektrykiem (choc wiele elektrycznych rzeczy robie) pytanie jest co musze kupic procz tego przycisku DRL i czy sam dam rade to podlaczyc (podlaczenie modulu SD2 nie sprawilo mi zadnych problemow) mam jeszcze prosbe jesli ktos by mial schemacik jak podpiac ten modul pod wlacznik DRL bardzo bym byl wdzieczny za pomoc pzdr
kuchar222 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 a masz włącznik świateł z funkcją AUTO ?
_Bartek_ Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Marcin, zerknij na 10 stronę tego tematu... Masz tam wszystko opisane. Pzdr
armando Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 orientuje sie ktos czy kolega kogiel robi jeszcze te moduly ? nigdzie juz na allegro tego nie widze
alex181266 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 orientuje sie ktos czy kolega kogiel robi jeszcze te moduly ? nigdzie juz na allegro tego nie widze jak chcesz to mogę odsprzedać Ci taki moduł. Jest nowy, nie zdążyłem go założyć.
Rekomendowane odpowiedzi