Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Seria po wizycie w Tune UP + 216

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że nadarzyła się ciekawa opcja zrobienia programu u Roberta z Tune Up, postanowiłem skorzystać z tej okazji, bo i tak miałem zamiar kiedyś to zrobić.

Były małe kłopoty z ładowaniem turbiny od dołu ale Rob ogarnął to i można było coś wymodzić.

Po nowym roku jak kasa wpadnie wtryski pójdą do wymiany, bo moje to już leją niestety.

Ja jestem bardzo zadowolony póki co z jazdy autem, teraz mogę w miarę spokojnie wyprzedzać auta i czuć, że auto jest bardziej dynamiczne... więc wszystko na +

dd87c88335a4289dm.jpg

Opublikowano

ładna seria i przyrost elegancki :good:

80Nm i 20KM :kox:

Opublikowano

Fajnie fajnie. Ja też w moim AFN'ie robiłem program u Roba tylko nie hamował auta bo skrzynia automat bez tipa. Ale roznica kolosalna w jeździe, wyprzedzaniu i działaniu skrzyni... Myślałem dalej nad wymianą wtryskow i turbawki ale do tego musi dojść CooLer i wtedy heble przydałoby się zrobić 312 a to już łącznie robi się duuuża sumka więc pewnie odpuszcze... Pozdro :wink4:

Opublikowano

I następny bonusik. Gratuluje zdrowego silnika i ładnego przyrostu.

Opublikowano
  • Autor

aaa wycięty jest kat (wstawiona zwykła rura) i sprzegło zmienione na jednomas z 1Z.

przebieg auta 201400 aktualnie i na 95% oryginalny, bo sprawdzany po vinie w serwisie i wszytsko by sie zgadzało... pozatym stan auta w środku i na zewnątrz też to ukazuje ;)

Opublikowano

ja miałem u siebie 119KM przy 250 tys km

te AFNy to bardzo dobre motorki były...jak na lejące wtryski 138KM to bardzo ładnie..

Opublikowano

bardz ładny wynik :good: Robert wie co robi :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wynik jak wynik standardowy mod,o dziwo sporo tych nm przy "lejacych wtryskach"

Opublikowano

14* - musi miec ogrzewany garaz tam gdzie ma hamownie ...

Opublikowano
  • Autor

jak robilem program nie bylo jeszcze tak zimno jak teraz, skad wniosek, że musialo byc w tym dniu zimno ? :)

Opublikowano

ja mam wynik baardzo podobny (nawet ciut lepszy) a za program płaciłem napewno spoooro mniej :hi:

no ale pogratulować sprawnego auta :)

Opublikowano

ja mam wynik baardzo podobny (nawet ciut lepszy) a za program płaciłem napewno spoooro mniej :hi:

:polew: takiego txt dawno nie slyszalem...nie ma to jak kryptoreklama

P.S Program z Twojego auta moglby dac kiepski wynik w aucie michala, jestem wiecej jak tego pewny

Opublikowano
  • Autor

a za program płaciłem napewno spoooro mniej

a skad wiesz ile placilem ? ;)

Opublikowano

takiego txt dawno nie slyszalem...nie ma to jak kryptoreklama

P.S Program z Twojego auta moglby dac kiepski wynik w aucie michala, jestem wiecej jak tego pewny

co sie tak irytujesz :wink4: każdy chwali co ma :gwizdanie:

wiem ze uważasz swoją prace za naj naj, i być może mój program nie był by idealny do tego auta, ale osoba która mi robiła program, napewno zrobiła by też do tego auta :wink4: Z resztą moje auto było hamowane na Twojej hamowni po chipie u innego tunera i wynik wyszedł strasznie dziwny. Skrytykowałes, powiedziałeś że kibel, ale na drugi dzień hamowałem w Strefie i tam powiedzieli że program bardzo ładny i wynik jak najbardziej ok. Dodam ze przebieg krzywych na wykresie był całkowicie różny.

ale wlasnie dlatego jest wolny rynek i każdy wybiera co lubi :hi: no offence

P.S i po raz drugi napiszę, że wynik ładny :>

Opublikowano

Daras sam zaczales z textem masz lepszy wynik za mniejsze pieniadze...nie wiedzac wogule co i jak i gdzie....

Po jasnego diabla?

Nawet nie wiesz ile michal zaplacil...ile bylo pierdzielenia z turbina by ja ozywic?

De facto rozliczylismy sie barterowo i to JA JESZCZE MU KASE dawalem?

Wcale sie nie uwazam za naj naja...jak bys chcial to przedstawic. To ze wynik wyszedl zly u Ciebie ...coz moge poradzic.

Moze geometria byla przycieta jak do mnie zajechales? Czesto na 2gim pomiarze popuszcza i juz kreski inne wychodza...norma

Opublikowano

Moze geometria byla przycieta jak do mnie zajechales? Czesto na 2gim pomiarze popuszcza i juz kreski inne wychodza...norma

to dlaczego wtedy mi nie powiedziałeś że może być geometria przycięta, tylko od razu zjechałeś gościa który robił program? :wink4:

no i hamowales auto 2 bądź 3 razy :gwizdanie:

koniec OT, jak cuś jeszcze, to PW

Opublikowano

Bardzo fajny wynik :decayed:

Jak oceniasz pracę chłopaków z Tune-Up ? ?

Warto ich odwiedzić ? Oni mają hamownie 4x4 ? czy tylko V-tech w naszych okolicach taką ma ?

Opublikowano

Robert nie ma hamowni na dwie osie, a szkoda.... ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

Jak oceniasz pracę chłopaków z Tune-Up ? ?

pomorze robi programy tylko u Roberta i nikt jeszcze nie narzekał :naughty:

Opublikowano

Też robiłem u Roberta w TuneUp :) I jestem bardzo zadowolony :)