bratpit Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 moze po prostu chce sprzedac auto?? ja nie widze w tym nic podejrzanego... No tak w szczególności żę Pan krecik jest z Krakowa a auto z Nysy :mrgreen: A poza tym : Marka: Audi A4 Rocznik: 1996 Silnik: 2,0 130 KM a na allegro 1995 Przebieg [w km] 200000 Pojemność silnika [w cm3] 1800 Skrzynia biegów Manualna Rodzaj paliwa Benzyna + LPG
pet3r Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 moze po prostu chce sprzedac auto?? ja nie widze w tym nic podejrzanego... No tak w szczególności żę Pan krecik jest z Krakowa a auto z Nysy :mrgreen: no tak, nie doczytalem bo zajalem sie zachwycaniem nowym TT poza tym w aukcji jest napisane, ze auto jest z Niemiec... wybaczcie mi moja nieuwage
arek2642 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Z całą pewnością stary właściciel autka zapomniał aukcję wycofać :mrgreen: 1,8 się zaokrągliło do 2,0 bo tak ładniej wygląda nie trzeba się w ułamki bawić :mrgreen: A rocznik to sam przeskoczył :mrgreen: A tak poważnie to może nie miał zdjęć w realu i zapodał te z allegro :???:
Gość Krecik Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Z całą pewnością stary właściciel autka zapomniał aukcję wycofać :mrgreen: 1,8 się zaokrągliło do 2,0 bo tak ładniej wygląda nie trzeba się w ułamki bawić :mrgreen: A rocznik to sam przeskoczył :mrgreen: A tak poważnie to może nie miał zdjęć w realu i zapodał te z allegro :???: SPROSTOWANIE ! Tak nie mam aparatu i nie mam jak fotek dodac .Więc wziołem z allegro . Mam takie samo i kolorek ale inne aulelgi .Rocznik jest '96 , silnik 2.0. Sorka ze nie mam swoich fotek ale wszyscy mają a ja nie chce byc gorszy . Jak dorwe aparacik to odrazu wrzucam foteczki mojego Audika. JESZCZE RAZ WIELKIE SORRY :roll: :roll: :razz: :razz:
Wihajster Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 no to nie zle nas zrobiłes :twisted:
Pikuś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Krecik, nie no przegioles niezle. Chyba trza Ci ostrzezenie dac. Do tego jeszcze bezczelny ankiete zrobil. Zamykam, zeby nie bylo nie potrzebnej dyskusji.
bushi Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Popieram Pikusia jak may ocniać auto które nie jest twoje a niby jest Krecik z poważnych ludzi jaja sobie robisz.!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi