Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A5 8T 3.0TDI quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No z tyłu faktycznie nie ma miejsca, wczoraj na spocie Paweł miał fotel pasażera cofnięty do tyłu i nie było nic miejsca na nogi.

Ale wiadomo jak ktoś kupuje takie auto to nie po to by kogoś z tyłu wozić :gwizdanie:

Opublikowano

Ja jak wygodnie w A4 siadam to nikt za mna nie jest w stanie siedziec... To jest porazka.

Opublikowano

Faktycznie to auto dla 2 osób ale czasami zdarzy się pasażer z tyłu, jednak emocje (uważam, że czasami auto jest groźne dla otoczenia, szczególnie jak jest mokro ew. ślisko - domyśleć się łatwo dlaczego) z prowadzenia tego auta rekompensują pewne niedogodności, pomimo, że model już nie najnowszy rzuca się w oczy

Opublikowano

idac tym tropem nie wiem czemu nie robia grubszej skory na boczkach... bo to niezla wioska jest :kwasny:

trudno się z tym nie zgodzić... u mnie na boczku wygląda podobnie... a przebieg 120 tys :wallbash:

.....a co ja mam powiedziec u mnie juz było widac przetarcie przy przebiegu 14 tys .Sportback malem od nowosci tez ze sportowymi siedzieniami i nic i nawet grubszy byłem :polew:

Opublikowano

Ja jak wygodnie w A4 siadam to nikt za mna nie jest w stanie siedziec... To jest porazka.

he he to nie siedziales jeszcze w B7 , B8 przy tym to jak bys sie do A6 przesiadl :wink4:

Opublikowano

Jak widzę to siedzenie to cieszę się, że u mnie na Recaro jest tak gruba skóra. Po 190tys żadnego śladu przetarcia. Może to też zależy od konserwacji, sucha skóra o wiele szybciej się niszczy.

Opublikowano
  • Autor

U Ciebie się tak nisko nie siada i nie zachacza dupskiem.To też głównie tego wina.Ale nie ma jak tego rozwiązać za bardzo.. :disgust:

A tymczasem ..witaj wiosno :thumbup::dance::radocha::dance2::punk: :th:

img0869di.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co się dzieje,co tak cicho?! :gwizdanie:

Opublikowano

Bardzo ładna furka :) Nie myślałeś o ledach do tyłu ?? oraz drewno w środku na czarny połysk malnąć ??

Opublikowano

Ostatnio na spocie obczajałem 20" fele RS i robiły wrażenie zwłaszcza szerokość gumy 265/30/R20 :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Bardzo ładna furka :) Nie myślałeś o ledach do tyłu ?? oraz drewno w środku na czarny połysk malnąć ??

To drewno mi pasuje :naughty:

Nie wiem czemu ale mi leży :decayed:

Zostawiam.

Wydech priorytetem.Ledy jakoś mnie nie kręcą nie wiem czemu.

Może zmienię zdanie.

A na razie kompletuje akcesoria do zabaw lakierniczych i nie tylko:)[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 17:42_________________________________________________

Na początku ruszałem z dwójki bo zmienianie biegów,trzymanie kierownicy,Iphona i obserwowanie drogi to trochę za duzo na niesamowity wynik.Później spróbowałem z jedynki..Za późno zmieniałem biegi to nawet widać...

No i koła też swoje robią na zimowych 17 przyspiesza odczuwalnie lepiej...

:hi:

Opublikowano

ladnie sie odpycha , a jeste wstanie nakrecic dokladnie taki sam filmik tylko 0-160 albo 180 lyb z 2 biegu 50-160 lub 180 tak co by sprzegla ruszaniem nie meczyc

Opublikowano
  • Autor

:mysli: pewnie ze sie da tylko musze telefon zamontowac zeby miec wolne łapska..

Bo to ma kolosalne znaczenie..przecież kreciłem na czerwone pole a w dieslu tam juz zero ciągu...

Żeby to robić sprawnie pokombinuje coś z taśmami klęjącymi :decayed:

No i kółka..nie oszukujmy się..w porównaniu do 225/50/17 zimy to w rozpędzaniu duża różnica..

Opublikowano

:mysli: pewnie ze sie da tylko musze telefon zamontowac zeby miec wolne łapska..

Bo to ma kolosalne znaczenie..przecież kreciłem na czerwone pole a w dieslu tam juz zero ciągu...

Żeby to robić sprawnie pokombinuje coś z taśmami klęjącymi :decayed:

No i kółka..nie oszukujmy się..w porównaniu do 225/50/17 zimy to w rozpędzaniu duża różnica..

Zdejmij na chwile te 20" i załóż 17" wtedy nakręcisz filmik :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ta bo ja mam czasu jak lodu :decayed: :decayed:

Opublikowano

moze byc z reki i na tych kolach chodzi mi tylko o szerszy zakres predkosci bo 3.0 TDI nabiera skrzydel dopiero powyzej 100 kmh.

Np. cos takiego

Audi A5 3.0 TDI Coupe + Chip, Acceleration 0-180Km/h

Opublikowano

To audi wymiata !!!! 3.0 tdi w manualu szacun :D moje marzenie w takim silniku i z skrzynią takie a5 mieć ;P hehe pozazdrościć ci tylko mogę narazie :D pozdrawiam

Opublikowano

fajne auto, odpycha się też nie najgorzej :wink4: