Vii Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam mam taki problem. Auto dusi sie, kaszle, jest słabe.. ALE TYLKO CZASAMI. To nie ma znaczenia czy auto zimne czy ciepłe, jak napisałem wyzej dzieje sie to czasami. Co to moze być?
dziadek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 mało informacji dałeś, dużo rzeczy może pasować: filtr paliwa, świece, przewody, zapowietrzony/nieszczelny układ paliwowy itd...najlepiej podłączyć go pod Vaga, może coś wypluje a jak nie to od tych wymienionych rzeczy bym zaczął
Vii Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 filtr nowy, kable WN wymienione jakiś czas temu.. Kolega mówił, zeby szukać winy w przepływomierzu [ale kolega amator wiec nie wiem co o tym myśleć] brać to pod uwage? wiecej info? co moge powiedzieć to bywa ze chce ruszyć ze skrzyzowania, dam gaz a obroty spadaja, dopiero depne na maxa to sie kulnie...
monk110 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Miałem to samo, u mnie przepływomierz padł.
MATIUS Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 sprawdź też cewkę i kabel Masy do niej idący bo ja miałem takie objawy jak miałem luźny przewód masowy do cewki
endriuu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 miałem to samo - przepływka. jak podlaczysz vaga - dowiesz sie wszystkiego.
Rekomendowane odpowiedzi