symek88 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam panowie. Gdzie polecacie w warszawie wymiane oleju w tiptronicu? Byłem w jednym warsztacie na ursusie co sie tylko automatami zajmuja to gosc powiedzial 650brutto. To tani czy drogo za taki zabieg? Nie ukrywam ze chcialbym to zrobic taniej no ale jak taka jest cena wszedzie to nie pozostaje mi nic innego...
szymojac Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Przasnyska wjazd od Powązkowskiej 22 663 70 80 polecam Witam panowie. Gdzie polecacie w warszawie wymiane oleju w tiptronicu? Byłem w jednym warsztacie na ursusie co sie tylko automatami zajmuja to gosc powiedzial 650brutto. To tani czy drogo za taki zabieg? Nie ukrywam ze chcialbym to zrobic taniej no ale jak taka jest cena wszedzie to nie pozostaje mi nic innego...
Czarnyb7 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 pewnie na ul zielonogogskiej tam nie wiem czemu ale jest strasznie drogo mi w multi za wymiane powiedzieli 600 a w samko na połczynskiej zrobiłem za 400 ursus jelonki nie duza odległosc a roznica w cenie rekłbym spora
Rafft98 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 pewnie na ul zielonogogskiej tam nie wiem czemu ale jest strasznie drogo mi w multi za wymiane powiedzieli 600 a w samko na połczynskiej zrobiłem za 400 ursus jelonki nie duza odległosc a roznica w cenie rekłbym sporaWitaj. Poszukuje polecanego serwisu od multitronika. Chce wymienic olej. Post juz troche stary, ceny mogly sie troche zmienic. Za 400 zrobili Ci wymiane na oryginalnym oleju?
rodzyn889 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Olej febi 45zł za 1 litr - filtr oleju z uszczelką 200zł, robota z 300zł wg mnie dla Tipa.
Rekomendowane odpowiedzi