icecool Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam! Jak w temacie a może ktoś coś takiego posiada? http://allegro.pl/radio-dedykowane-audi-a4-seat-exeo-od-artax-t2s-i1379415486.html
miodzio Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 no całkiem nie źle to wygląda a właściwie imituje RNS-E albo BNS Jeżeli chodzi o funkcjonalność to bez porównania z wspomnianymi seryjnymi modelami nie zawierającymi dodatkowych urządzeń. Troszeczkę mam wrażenie ze sprzed taki Made in China. Myślę ze jest to jakaś alternatywa choć cena nie zwala z nóg. Osobiście wolał bym Ori RNS za 1400zl :gwizdanie:
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ja z kolei osobiście tak szybko bym tego nie skreślał na ile się znam na pewno nie kupiłbym tego w ciemno - nie ta kasa żeby ryzykować ale na pewno do rozważenia temat, bo wydaje się być ciekawa propozycja zdrowaś k.
andy_sky Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 obecny Ori sprzęt też jest robiony na chińskich podzespołach jak dla mnie
MASATO Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 trzeba by to zobaczyć na żywo jak z jakością wykonania, bo dobrze zrobione zdjęcia mogą zmylić
Gamling Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Oglądałem sporo tego typu wynalazków na CESie w styczniu tego roku. Niestety 99% z nich to jednak tani chiński plastik i interface który "prawie" działa. Jakoś nie wydaje mi się żeby od tego czasu coś się zmieniło.
maxus24 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 moze sie ktos wypowie na temat tego radia ? http://allegro.pl/audi-a4-car-dvd-tv-gps-bluetooth-sd-usb-7-amp-i1396220747.html
wtct Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Na pewno lepszy niż ten w pierwszym wątku. Wygląda bardziej profesjonalnie. Zadałem im trochę pytań, dam znać jak odpowiedzą.
aju Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 juz pisałem o takich "zabawkach" oferują dużo, ale też dużo im brakuje do dobrego wykonania, o dobrej jakości dźwięku nie wspomnę
Rekomendowane odpowiedzi