gosia Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Ciekawi mnie i zastanawia...do czego służy dzyndzelek...ten dyndelek który się znajduje w mojej czarnulce...na środku podszybia(na kokpicie)...nie mam fotek ...ale każdy chyba wie o co mi chodzi(taki jakby przycisk,ale nijak go wcisnąć!!!)
negro Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Ciekawi mnie i zastanawia...do czego służy dzyndzelek...ten dyndelek który się znajduje w mojej czarnulce...na środku podszybia(na kokpicie)...nie mam fotek ...ale każdy chyba wie o co mi chodzi(taki jakby przycisk,ale nijak go wcisnąć!!!) prawdopodbnie jest to czujnik naslonecznienia wnetrza.. wykorzystywany przez klimatronik
Kosa-00 Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 to chyba tylko takie wykończenie kokpitu
M@rcus Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Dokładnie tak jak napisał negro, czujnik nasłonecznienia wnętrza. Był ostatnio podobny temat i ciekawe teorie niektórzy wymyślili W instrukcji jest wszystko napisane.
Rekomendowane odpowiedzi