Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PS3 vs XBOX360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i odebrałem dziś nowiutkiego xboxa. Banan na gębie bo fajny prezent na święta... Aleee radość nie trwała długo, zamawiałem w połysku przyszedł w macie kur*aaaa. Co robić? odsyłać, nie odsyłać? Chciałem mieć na święta

Opublikowano

Oddaj po świętach :wink4: Masz bodajże 10 dni na zwrot. Nawet jak dziś wyślesz to przeleży na magazynie Poczty czy DHL-a.

Opublikowano

Oddaj po świętach :wink4: Masz bodajże 10 dni na zwrot. Nawet jak dziś wyślesz to przeleży na magazynie Poczty czy DHL-a.

:blink: :blink:

I co pogra sobie, spakuje w pudełko i odda ?

Można oddać, ale nie może naruszyć sprzętu.

Opublikowano

I co pogra sobie, spakuje w pudełko i odda ?

A czemu nie? Miałem podobny problem, tylko przysłali mi PS3 srebrną zamiast czarnej. Po 3 dniach odesłałem w nienaruszonym stanie. Otworzyć i tak musi.

Opublikowano

Nie no jasne, zawsze pozostaje tylko ryzyko. :cool1:

Musi rozpakować wszystkie kable, zasilacze, pady.. Zależy jak są pakowane i czy da się to zrobić i spakować bez śladu. :rolleyes:

Opublikowano

Taaa i nie zarejestruje się i nie będzie miał liczonych trofeów X-boxowych :P

:wink4:

Opublikowano

Mój przypadek był ściśle związany z urodzinami dziecka, a PS3 był głównym prezentem. Nie miałem innego wyjścia. Wyobrażacie sobie zapewne minę 7-latka, gdy nie dostaje obiecanego prezentu. ;(

Opublikowano

Wyobrażacie sobie zapewne minę 7-latka, gdy nie dostaje obiecanego prezentu. ;(

:decayed:

Opublikowano

Gruby w czerwonym sweterku był dobry :decayed:

Opublikowano

dzięki Michał,wiec dołożę i kupie z dyskiem 250GB,przekonała mnie możliwość ściągania dodatków,ale zgrywanie gier na HDD też jest istotne,generalnie X ma być prezentem dla mojego ojca(powaga haha),kiedyś moje dzieciaki przywiozły Xa do dziadków,ojciec zagrał w battlefield i chłopaki musieli zostawić konsole na kilka tygodni,dziadek nie chciał oddać,grał non stop całymi nocami,kupił sobie Bad Company 2 i załatwił ją w tydzień,chciał przestawić konsole,gdy gra była odpalona i uszkodził płyte,więc to zgrywanie na twardy będzie jak znalazł :)

hehe, to masz wyluzowanego nowoczesnego starego/tescia, klasa :)

ojciec hehe

no i dostał wczoraj Xa,tak gdzieś o 21 podłączyliśmy i zaczął grać,dzisiaj syn do mnie mówi -ale dziadek długo grał,pytam się do której,a on,że o 3 szedł spać,a dziadek dalej grał,hahaha...........................i teraz od 11 gra dalej :decayed:

Opublikowano

no to prezent trafiony :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ktoś mówił że zajefajny taki dziadek, gorzej jak z takim później trzeba walczyć o pada :D

Nosfer ale wkleiłeś filmik, nieźle sie uśmiałem. :good:

Opublikowano

no i dostał wczoraj Xa,tak gdzieś o 21 podłączyliśmy i zaczął grać,dzisiaj syn do mnie mówi -ale dziadek długo grał,pytam się do której,a on,że o 3 szedł spać,a dziadek dalej grał,hahaha...........................i teraz od 11 gra dalej :decayed:

to teraz kup ojcu ms pointy zeby sobie kupil Back to Karkand :evil:

Opublikowano

Mam Xa. Jak mam się połączyć z netem przez WIFi? Sieć niby wykrywa ale połączyć się nie chce. Siła sygnału dobra

[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 19:18_________________________________________________Jak znaleźć adres fizyczny konsoli?

Opublikowano

w ustawieniach konsoli/sieci mozesz to sprawdzic, znajdziesz, nie ma tego duzo...

Opublikowano

w ustawieniach konsoli/sieci mozesz to sprawdzic, znajdziesz, nie ma tego duzo...

Nie będzie w ustawieniach konsoli, jak nie podłączysz wszystkiego w sieć.

najlepiej sprawdzić IP w ustawieniach routera...

ale po co ci fizyczny IP adres konsoli? zazwyczaj wpisuje się gateway (np: 192.168.1.1) wtedy router przyznaje danemu urządzeniu IP address :)

lecz procedura zależy od zabezpieczeń routera - czasami trzeba wpisać "mac address"

powodzonka ;)

Opublikowano

mac address właśnie w taki sposób mam ustawione zabezpieczenie na routere. Rozumiem, że muszę wejśc w ustawienia routera i wpisac mac address konsoli? Gdzie go sprawdzic jaki jest? Ale co najciekawsze konsola mi wykrywa siec i i jest napisane, że siec nie zabezpieczona... to chyba błędny komunikat

Opublikowano

Fafal

mac address powinien być na naklejce PS3 (o ile się nie mylę) lub w ustawieniach sieci w opcjach ps3.

a może masz opcje w routerze, ze musisz nacisnąć odpowiedni przycisk np: connect i dopiero wtedy podłączyć plejkę?

jak coś to Ci ustawie to przez tel. :>

Opublikowano

darecy nie ogarniam tego podłączenia... te wszystkie IP i inee MAC-i nie są moją mocną stroną :kox:

Jak coś to w miarę możliwości proszę o pomoc.

Opublikowano

Fafal

mac address powinien być na naklejce PS3 (o ile się nie mylę) lub w ustawieniach sieci w opcjach ps3.

a może masz opcje w routerze, ze musisz nacisnąć odpowiedni przycisk np: connect i dopiero wtedy podłączyć plejkę?

jak coś to Ci ustawie to przez tel. :>

Przecież on ma Xboxa - napisał wcześniej.

FAFAL - weź google i przejrzyj, w PS3 bym Ci wytłumaczył, ale w xboxie to Cię nie poprowadzę za rękęm, ale pewnie masz w MENU jakąś konfigurację sieci, tam też pewnie znajdziesz status sieci.

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 09:41_________________________________________________http://www.onlinecenter.pl/Artykuly/Konfiguracje-Xbox-Live.html