Pawlo 2004 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Zginęły te koła w tej budzie, szkoda, że nie 18" ale najgorzej nie jest. Ogólnie fajny leoś
Krzysztof Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Zmiany in plus Paweł nie masz w planach jakiegoś programu?
KOval81 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Gdyby nie te padliniarskie środkowe konsole, wykonane z jakiegoś chino-podobnego materiału, to już sam bym Cuprę ujeżdżał Całkiem przyjemnie wygląda ten wydech na 2 rureczki, ale posadzić musisz autko koniecznie, bo teraz aż dziwnie wygląda
pablo_ua4 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zmiany in plus Paweł nie masz w planach jakiegoś programu? Mam w planach ale musze się odrobić. Program musi wejść bo bryka osłabła [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 19:34_________________________________________________ie Gdyby nie te padliniarskie środkowe konsole, wykonane z jakiegoś chino-podobnego materiału, to już sam bym Cuprę ujeżdżał Całkiem przyjemnie wygląda ten wydech na 2 rureczki, ale posadzić musisz autko koniecznie, bo teraz aż dziwnie wygląda No może to i troszku źle wygląda ale jak to pomaluje na czarne piano to będzie git i jeszcze jak wejdzie radyjko RCD 510 to będzie kosa a co do obniżenia to na razie poszło sporo kaski na koła bo same gumy kosztowały mnie 2000zł ale na tym nie ma co zbytnio oszczędzać takie jest moje zdanie :> ale już za niedługo do miesiąca i będzie nisko i programik też [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 19:39_________________________________________________Witam ponownie wprowadziłem malutkie mody ale oczywiście jak wszystkie inne cieszą oko no więc przyszła paczuszka z ASO i z allegro A tak to wygląda w autku
Krzysztof Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Pozytywnie Myślałem, że sprzedałeś auto bo u mnie od jakiegoś czasu jeździ b. podobny do Twojego ale teraz widzę, że rejestracja nie ta
pablo_ua4 Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 Niestety jeszcze nie sprzedałem a bardzo bym już chciał sobie jeździć Audi no ale niestety ;([br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 12:54_________________________________________________ Witam ponownie i znowu malutki modzik wskoczył wymiana zwykłych tarcz hamulcowych na troszkę lepsze firmy ATE 24.0322-0150.1 niestety tylko 280 ponieważ nie chciało mi sie kombinować za dużo zabawy ale z tych jest zadowolony i mogę polecić
ohm Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 mój kolega ma identycznego leośka, zrobionego na 152ps, ok. 8s-100 ma, naprawde ladnie idzie,wiec polecam program
pablo_ua4 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Dzwoniłem właśnie ostatnio do Dynosoftu i gość mi powiedział 1500zł troszkę sporo moim zdaniem A co do twojego kolegi to powiem ci że wysilił sobie troszku ten silniczek a jaki moment mu zrobili???[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 11:52_________________________________________________Koniec tematu bryka sprzedana a teraz kupione jest Audi A4 B6 s-line black edition :)
Rekomendowane odpowiedzi