Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Będę tatą :-))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i ja sie pochwale :> termin walentynkowy :kox:

:good: :good: :good: :good: :good:

No to już niedługo.

natomiast u mnie rozwiazanie ma nastapic 2 luty :)

Znaczy się u Twojej małżonki chyba? :mysli: :mysli: :mysli:

:polew: :polew: :polew:

Nie no, żartuję.

Gratulacje i daj znać, jak już zostaniesz szczęśliwym Tatą :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:57_________________________________________________

To i ja się pochwalę 27 grudnia zostałem tatusiem. :> Też ciąłem pępowinę choć z drżącymi dłońmi nie jest to takie łatwe :> To mój drugi synek a tak chciałem mieć córeczkę, ale cóż, najważniejsze że zdrowy a może za jakiś czas będzie trzecie podejście. :decayed: Przy okazji życzę wszystkim zdrowia i cierpliwości w wychowywaniu maluchów i Szczęścia w Nowym Roku... :good:

Gratulacje :good: :good: :good: :good: :good:

Powodzenia w ustrzeleniu "córuni tatunia" :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

dzieki panowie za zyczenia...a przyszlym i obecnym tata wszystkiego naj...w nowym roku....wlasnie z rodzinka wrocilismy do domku,juz zaliczona nie przespana noc,bo byly jakies problemy z kupka i brzuszkiem ale wszystko wrocilo do normy i juz mozna troche odpoczac....... powodzenia wszystkim ktorzy juz niedlugobeda tatusiami i nie stresowac sie.....

Opublikowano

No i się doczekałem dzisiaj nad ranem o 4.45 urodziła mi się w Oławskim szpitalu córeczka , żona non stop pod opieką mega doświadczonej pani położnej[bo nie było więcej porodów o tej porze] wytrwałem całą noc przy żonie obciąłem pępowinę i uradowany do domu .

Opublikowano

No i się doczekałem dzisiaj nad ranem o 4.45 urodziła mi się w Oławskim szpitalu córeczka , żona non stop pod opieką mega doświadczonej pani położnej[bo nie było więcej porodów o tej porze] wytrwałem całą noc przy żonie obciąłem pępowinę i uradowany do domu .

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Brawo, dużo zdrówka dla córeczki i mamusi :decayed:

Opublikowano

To ja tez sie pochwale!!!!na 20 lutego moja zonka ma termin rozwiazania :decayed: :decayed: ma nam sie syn urodzic :dance: :dance: :dance: mam nadzieje ze tez bedzie fanem marki AUDI tak jak i ja :drool:

Opublikowano

gratulacje :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

To ja tez sie pochwale!!!!na 20 lutego moja zonka ma termin rozwiazania :decayed: :decayed: ma nam sie syn urodzic :dance: :dance: :dance: mam nadzieje ze tez bedzie fanem marki AUDI tak jak i ja :drool:

:good: :good: :good: :good:

I kolejny szczęśliwy Tatuś będzie :D

No to odliczasz dni już, co? :naughty:

Opublikowano

:good: :good: :good: :good:

I kolejny szczęśliwy Tatuś będzie :D

No to odliczasz dni już, co? :naughty:

Pewnie,nieumie sie juz doczekac jak daja mi go na rece :>
Opublikowano
  • Autor

Gratulacje gniady79

Opublikowano

Gratulacje gniady79

Gratulacje gniady79

:notworthy::hi::notworthy:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

22.01.2011 22.00 szpital Mysłowice . 2,7 kg :decayed: Julia Eliza :naughty:

Opublikowano

Eliza :naughty:

Piękne imię :good:

Moja była, pierwsza przed reszta byłych miała tak na imię.. porządne dziewczę było, a jakie piękne :kox:

Gratuleszn ;)

Opublikowano

Moja była, pierwsza przed reszta byłych miała tak na imię.. porządne dziewczę było, a jakie piękne :kox:

Gratuleszn ;)

Jesteś w stanie wszystkie byłe zliczyć ??? :shocked: Mało musiało ich być :decayed:

Opublikowano

:good: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 09:02_________________________________________________

Gratuleszn ;)

Jesteś w stanie wszystkie byłe zliczyć ??? :shocked: Mało musiało ich być :decayed:

Wiesz, jak już dorośniesz, zrozumiesz, że nie liczy się ilość, tylko jakość :cool1:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Gratuleszn ;)

Pamiętam dobrze imiona.. nawet tak dobrze, że Natalie i Kaśki omijam z daleka :facepalm::decayed:

Wiesz, jak już dorośniesz, zrozumiesz, że nie liczy się ilość, tylko jakość :cool1:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:D

Opublikowano

no to teraz sie przygotuj.... :tongue4: :tongue4: gratulacje

Opublikowano

:hi:

to i ja się pochwalę 25 03 2011 mam termin więc troche czasu jeszcze mi zostało. :cool1:

Opublikowano

:hi:

to i ja się pochwalę 25 03 2011 mam termin więc troche czasu jeszcze mi zostało. :cool1:

Maxiu albo nie nadrobiłem spamu albo się nie chwaliłeś na Kato :mysli:

Tak czy siak GRATULACJE

Opublikowano

Panowie nie gadamy tutaj o babach tylko o dzieciach :> gratulacje dla kolegi Mariusza oby dużo jadło i kupki robiło bo to utrapienie dla takich małych kluseczek :)Pozdrawiam i przespanych nocy życze :good: