CinekZip Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Panowie mam problem, che zmienić wycieraczki, ale mam taki problem ze pierwszy raz sie zarzylem ze jakoś nie dam rade. Tam trzeba tylko same pióro zmienić??
kadopl Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja kupilem wycieraczki Bosh - cena 130 zeta za komplet i sa ok. A sama wymiana jest bardzo prosta, trzeba odsunac plastikowa oslone a potem tylko zdjac.
CinekZip Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja kupilem wycieraczki Bosh - cena 130 zeta za komplet i sa ok. A sama wymiana jest bardzo prosta, trzeba odsunac plastikowa oslone a potem tylko zdjac. acha, czyli bo jakies kupiłem uniwersalne niby pisze ze beda ale nie pasują
yaroz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Podnosisz ramię wycieraczki i wyciągasz pióro. Ja kupiłem w castoramie wycieraczki aero(firma siscar czy jakoś tak) z mocowaniem "U" rozebrałem je i same gumy zamontowałem do tych oryginalnych. Koszt tych wycieraczek to ok 40zł za 2szt.
kadopl Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja nie chcialem kombinowac z wymiana samych gum majac tylko jeden komplet. Oryginalne zachowalem wiec nastepna wymiana to pewnie same gumy. A kupilem takie : http://allegro.pl/wycieraczki-audi-a4-b6-b7-a6-bosch-aerotwin-a-933s-i1302610317.html tyle ze w sklepie za 130. Pasuja bez zadnych problemow i co najwazniejsze niezle wycieraja.
Rekomendowane odpowiedzi