Nosfer Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Wszyscy zapomnieli jeszcze o Musashi Musashi był na zlocie.. 5 minut był.. ..za***rdolił mi kurtkę i wrócił do domu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 przez cały zlot na strasznie trzeźwego wyglądałeś to zupełnie tak jak ja :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 przez cały zlot na strasznie trzeźwego wyglądałeś to zupełnie tak jak ja :polew: :polew: Tak ,dokładnie jak Ty siemian :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 jak patrze na fotki to się zastanwiam czy chociaż małe piwko tam wypiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 ..za***rdolił mi kurtkę i wrócił do domu.. :kox: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Czyli jednak Nosfer kurtka się znalazła :> [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 10:58_________________________________________________Bo w mojej się lansował Poziek, no i nie wiem czy z tego się cieszyć czy jednak płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Czyli jednak Nosfer kurtka się znalazła :> Nie, nie znalazła się - Musa siedzi cicho.. Ale i tak go przytnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A więc mamy zagadkę kto jeszcze :gwizdanie: Wszyscy zapomnieli jeszcze o Musashi Gdzie co jak Jaja sobie robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Dzwoniłem do STASINDY - znalazła się jedna Czarna kurtka. Moja Ciemno-Szara się nie odnalazła.. :thumbdown: Gdybym wiedział, który to taki cwaniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 No to pewnie się nie odezwie ta osoba jeśli wie że za***ała zielonemu kurtkę bo byłby wtedy ban No chyba że ktoś z zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 No to pewnie się nie odezwie ta osoba jeśli wie że za***ała zielonemu kurtkę bo byłby wtedy ban No chyba że ktoś z zewnątrz Właścicielka widziała ta kurtkę, bo leżała na sofach przy recepcji. Widziała też, że ktoś się w nią ubrał i poszedł pod strzechę ~ myślała, że to jego.. :naughty: Ale trzeba być brudną pałą. Dobra, nie ma co - koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Gdybym wiedział, który to taki cwaniak możesz jedynie liczyć na to, że straci czujność i przyjedzie w niej za rok :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Gdybym wiedział, który to taki cwaniak możesz jedynie liczyć na to, że straci czujność i przyjedzie w niej za rok :gwizdanie: A wtedy będzie miał "skromne" przywitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Nosfer a jaka to kurtka była ? Bo ja w kilku chodziłem :gwizdanie: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Nosfer a jaka to kurtka była ? Bo ja w kilku chodziłem :gwizdanie: :naughty: :naughty: kurtka parmalat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Nosfer a jaka to kurtka była ? Bo ja w kilku chodziłem :gwizdanie: :naughty: :naughty: kurtka parlmalat Ale to jest jakiś zespół zawodowych graczy w bierki ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Dzwoniłem do STASINDY - znalazła się jedna Czarna kurtka. Moja Ciemno-Szara się nie odnalazła.. :thumbdown: Gdybym wiedział, który to taki cwaniak śniegi stopnieją to się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Dzwoniłem do STASINDY - znalazła się jedna Czarna kurtka. Moja Ciemno-Szara się nie odnalazła.. :thumbdown: Gdybym wiedział, który to taki cwaniak .....a ja widzialem gorala ( gostka na quadzie ) ten co kolo osrodka odsniezal i byl w jakims polarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi