sokolnh Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siedział obok grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 no to już po starciu jak się przytulali mięczaki :gwizdanie: widocznie ani jeden ani drugi czysto nie trafił :gwizdanie: widocznie ? przecież tam stałeś obok nie pamiętasz ? stałem obok bo lubię popatrzeć jak dwie panienki się napieprzają :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Szkoda że nie nagrałem tego pojedynku, tarzali się jak pieski na trawie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 ...znów mnie akcja ominęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 będzie reszta zdjęć czy nie, bo narazie nie mogę siebie nigdzie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 będzie reszta zdjęć czy nie, bo na razie nie mogę siebie nigdzie znaleźć jakbys tyle nie pił-to byś był na większości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 będzie reszta zdjęć czy nie, bo narazie nie mogę siebie nigdzie znaleźć Tutaj możesz siebie odnaleźć Zobaczcie, jedną ręką niby się zakazuje, aleeee.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Tutaj możesz siebie odnaleźć Zobaczcie, jedną ręką niby się zakazuje, aleeee.... czy tam w tle czasem nosfer nie wpierdala smalcu z gara ??? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Tutaj możesz siebie odnaleźć Zobaczcie, jedną ręką niby się zakazuje, aleeee.... czy tam w tle czasem nosfer nie wpierdala smalcu z gara ??? :naughty: :naughty: tak to on, prawdopodobnie wtedy pomyślał "chu... z tą kurtką, jest smalczyk " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 To nie Ja pały Ja okupowałem Gara przy wyjściu :kox: PS. Od przyjazdy z Bukowiny opierd* już dwa słoiki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 a wyślesz mi trochę tego smalcu,k**wa dobry był... [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 08:20_________________________________________________ Zobaczcie, jedną ręką niby się zakazuje, aleeee.... Bartek,ale on sobie zakazywał,jak cole polewał-..."nie nie nie Adaś-będziesz po tym rzygał..." :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:32_________________________________________________ Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem no no Ciebie chyba pamiętam. Wydaje mi się że siedziałem w jakimś pokoju gdzie Ty też byłeś. :decayed: Ale gdzie dokładnie, kiedy, i czy to prawda to nie wiem :decayed: Nie pamiętasz bo nie dotrzymałeś tempa w DżamajkaRoomie :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 08:23_________________________________________________ a wyślesz mi trochę tego smalcu,ku*** dobry był... Staryy, aleś my go żarli co?! :kox: Ps. Już nie mam, ale jak nie ma u Ciebie w Angli to Ci wyślę jakiś dobry stuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Staryy, aleś my go żarli co?! po spotkaniu z członkami dżamejka sqad-ponownie odkryłem wartości smakowe tego smalczyku :kox: i jeszcze raz koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 po spotkaniu z członkami dżamejka sqad-ponownie odkryłem wartości smakowe tego smalczyku :kox: a kto był w dżamajka squad i dżamajka room-ie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 po spotkaniu z członkami dżamejka sqad-ponownie odkryłem wartości smakowe tego smalczyku :kox: a kto był w dżamajka squad i dżamajka room-ie ?? Ci sami :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 po spotkaniu z członkami dżamejka sqad-ponownie odkryłem wartości smakowe tego smalczyku :kox: a kto był w dżamajka squad i dżamajka room-ie ?? Ci sami :polew: domyslam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 a kto był w dżamajka squad i dżamajka room-ie ?? Miron, Prezes, Chudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Panowie powrzucajcie w końcu fotki z BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 a kto był w dżamajka squad i dżamajka room-ie ?? Miron, Prezes, Chudi o ja pier**le , to dobrze ze mnie tam nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi