Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Ale będzie fajnie, szkoda, że ja jadę już w środę :kox: :kox: :kox: :kox: Jak bym był księgowym to bym wyjeżdzał już w Poniedziałek :kox: A tak się cieszę, że w ogóle dostanę urlop na piątek :polew:
poziek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Jak bym był księgowym to bym wyjeżdzał już w Poniedziałek :kox: A tak się cieszę, że w ogóle dostanę urlop na piątek :polew: Potrzebuję mrówkę do działu :gwizdanie: Wyślij mi swoje CV :naughty: :naughty:
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Jak bym był księgowym to bym wyjeżdzał już w Poniedziałek :kox: A tak się cieszę, że w ogóle dostanę urlop na piątek :polew: Potrzebuję mrówkę do działu :gwizdanie: Wyślij mi swoje CV :naughty: :naughty: Nie szukam.. Ej.. Ale znam kogoś kogo by to zainteresowało :gwizdanie: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Jak bym był księgowym to bym wyjeżdzał już w Poniedziałek :kox: A tak się cieszę, że w ogóle dostanę urlop na piątek :polew: Potrzebuję mrówkę do działu :gwizdanie: Wyślij mi swoje CV :naughty: :naughty: Nie szukam.. Ej.. Ale znam kogoś kogo by to zainteresowało :gwizdanie: :polew: :polew: Jak nie ma cycków to nie ma o czym gadać
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Uuuuuu - kiedyś miał, ale teraz jest suchy...
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Uuuuuu - kiedyś miał, ale teraz jest suchy... najgorsze ze ten drugi tez wziął przykład
poziek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Uuuuuu - kiedyś miał, ale teraz jest suchy... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 10:42_________________________________________________ najgorsze ze ten drugi tez wziął przykład Ten nie ma szans na przyjęcie, za dużo czasu siedziałby na FB w pracy :kox: :kox: :kox: :kox:
moskal Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Ale będzie fajnie, szkoda, że ja jadę już w środę :kox: :kox: :kox: :kox: trenuj terenuj co byś szczyt formy miał na piątek wieczór A tak się cieszę, że w ogóle dostanę urlop na piątek :polew: no ja tak zeby całkowicie spokojnie spedzić zlot wziałem jeszcze poniedziałek wolny :naughty: :naughty: najgorsze ze ten drugi tez wziął przykład bedą sie te dwa wióry słaniały po sali
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Uuuuuu - kiedyś miał, ale teraz jest suchy... najgorsze ze ten drugi tez wziął przykład To fakt. Ten drugi to już zrzucił tyle, ile teraz waży ten pierwszy :polew:
domjenick Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale jedziemy razem juz z wawy czy mamy was gdzieś dogonić ?? Dogadujemy się z północą i łapiemy się na wysokości Warszawy lub w innym miejscu gdzie przecinają nam się trasy.. Dalej dołączają inne zagubione owce.. I tak do samej BT :kox: Non-stop na CB i w kolumnie, ostatni zamyka i daje info do przodu, czy wszyscy przeszli to wpadnijcie wszyscy do Balic po mnie :naughty:
poziek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 to wpadnijcie wszyscy do Balic po mnie :naughty: ziom, wpadłbym ale będę moczył mosznę w basenie popijając do tego martini z wódką, sprajtem i limonką
domjenick Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 to wpadnijcie wszyscy do Balic po mnie :naughty: ziom, wpadłbym ale będę moczył mosznę w basenie popijając do tego martini z wódką, sprajtem i limonką a evką zrobiłbyś furorę na Balicach... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Poziek, ja nie wiem co Ty zrobiłeś ale przez ostatnie dwa dni aż TRZY kobiety zrezygnowały z wyjazdu
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 to wpadnijcie wszyscy do Balic po mnie :naughty: ziom, wpadłbym ale będę moczył mosznę w basenie popijając do tego martini z wódką, sprajtem i limonką a evką zrobiłbyś furorę na Balicach... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Renią jeszcze większą
domjenick Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Poziek, ja nie wiem co Ty zrobiłeś ale przez ostatnie dwa dni aż TRZY kobiety zrezygnowały z wyjazdu które?
jarko Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Kasia, Agnieszka i Ewelina :gwizdanie:
poziek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Poziek, ja nie wiem co Ty zrobiłeś ale przez ostatnie dwa dni aż TRZY kobiety zrezygnowały z wyjazdu straszny pech :naughty: :naughty: :kox: :kox: [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 23:07_________________________________________________ a evką zrobiłbyś furorę na Balicach... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wierz mi, gówno prawda, zupełnie laski się nie garną do tego auta, a już tym bardziej jak się przejadą, to są roztrzęsione i zestresowane :naughty:
hornet Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 są roztrzęsione i zestresowane :naughty: Po mojej akcji laska się trzęście z podniecenia i jest rozluźniona..... musisz się jeszcze sporo nauczyć :gwizdanie: :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ...ale przewieziesz moje suche dupsko evką po górskich szykanach? :gwizdanie: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi