jarko Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Jeden błąd już znalazłem, szukajcie czegoś jeszcze żeby później nie było. Zwracajcie uwagę na WSZYSTKO - wielkość liter, kolor bo tak później będzie na plakietkach.
GRazny Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:36_________________________________________________dziedekblack i Babcia? serio Żanetę tak nazwał? chyba na złość
poziek Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Kasia i Kasia i Kasia i Kasia itp :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Karwa jadę tym razem sam ale się najebe nie wygłupiaj się
poziek Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Nie mozliwe A jesteś pewny, że nie z przymiotnikami piszemy oddzielnie ? :gwizdanie:
ykk Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Nie mozliwe A jesteś pewny, że nie z przymiotnikami piszemy oddzielnie ? :gwizdanie: Chcialem, zebys sie wykazal
poziek Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Chcialem, zebys sie wykazal Ja już dzisiaj się wykazałem co widać u mnie pod nickiem Nawet wiem kto mnie podpierdolił :naughty: Nie będzie to wielkie zdziwienie jeżeli napiszę, że kolejny raz mcm kablował do prezesa :polew:
ROBERT Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Sprawdzać listę czy wszystko się zgadza :!: Jutro idzie do druku U mnie wszystko pasi
ykk Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Chcialem, zebys sie wykazal Ja już dzisiaj się wykazałem co widać u mnie pod nickiem Nawet wiem kto mnie podpierdolił :naughty: Nie będzie to wielkie zdziwienie jeżeli napiszę, że kolejny raz mcm kablował do prezesa :polew: Masz talęd
poziek Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku, że jedyny sposób abym dotrwał do fajerwerków jest obarczenie mnie obowiązkiem ich odpalania :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 To nie takie łatwe , trzeba odpowiednie psychotesty przejść :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku, że jedyny sposób abym dotrwał do fajerwerków jest obarczenie mnie obowiązkiem ich odpalania :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: po pijaku?
PABLO Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Karwa jadę tym razem sam ale się najebe nie wygłupiaj się No widzisz Poziek za dużo 2 lata temu tańcowałeś z różnymi kobitami w tym z moją to teraz nie biorę żadnej by się nie wk***iać :decayed:
MarianekZg Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Sprawdzać listę czy wszystko się zgadza :!: Jutro idzie do druku gitez majonez
Kolkov Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku, że jedyny sposób abym dotrwał do fajerwerków jest obarczenie mnie obowiązkiem ich odpalania :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: popatrz na swoje dłonie i przemyśl sprawę jeszcze raz _________________________________________________ jarko u mnie wszystko w porządku i ogólnie też nie narzekam
musti Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku, że jedyny sposób abym dotrwał do fajerwerków jest obarczenie mnie obowiązkiem ich odpalania :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: popatrz na swoje dłonie i przemyśl sprawę jeszcze raz _________________________________________________ jarko u mnie wszystko w porządku i ogólnie też nie narzekam Ty już lepiej nie narzekaj
Rekomendowane odpowiedzi