Pepin Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Hehe, ale mam kocioł na PW Jarko a gdzie są tam dwa budynki .. jak byłem 2 lata temu to pamiętam tylko jeden ?
Hugo Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Hehe, ale mam kocioł na PW Jarko a gdzie są tam dwa budynki .. jak byłem 2 lata temu to pamiętam tylko jeden ? Dobudowali specjalnie dla nas
jarko Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Hehe, ale mam kocioł na PW Jarko a gdzie są tam dwa budynki .. jak byłem 2 lata temu to pamiętam tylko jeden ? Dwa skrzydła o różnyh nazwach Budynek 1 to ten gdzie jest recepcja. Dobudowali specjalnie dla nas Nie filozuj
moskal Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Juz sie boje 41A :naughty: :naughty: :naughty: Moskal, mam nadzieję że w sobotę rano, podczas wschodu słońca znowu walniemy po kielichu na bank :good: ale wejscie do naszego pokoju tylko i wylacznie w stroju "spartana" :kox: brać sandały ??? :kox: :kox:
poziek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a ja wam powiem i nie śmiejcie się już z Michałka, bo on naprawdę chce zobaczyć fajerwerki...
poziek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Poziek spakowany już ? Tak. Od środy pucuję działo
Gość PrZeMiAn Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Poziek spakowany już ? Tak. Od środy pucuję działo NO tak Twoja kwatera i lokatorzy wymagają czystości Heheheh
Pepin Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Poziek spakowany już ? Tak. Od środy pucuję działo a ciało ?
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ale wejscie do naszego pokoju tylko i wylacznie w stroju "spartana" :kox: brać sandały ??? :kox: :kox: wystarcza klapki z "kubota" :>[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 20:26_________________________________________________ żeby się nie trza będzie się szukać ciekawe czy w nocy bedzie mozna pojsc na basen :decayed:
moskal Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Poziek spakowany już ? Tak. Od środy pucuję działo podrzucić ci megłajersa ?? :naughty: :naughty: :naughty: ja sie chyba zasadze na tą koleżanke Patroxa , tylko zeby nie było zdziwka jak z ta dópa co pisała na warszawskich a jak przyjechała na spota to :sick3: ciekawe czy w nocy bedzie mozna pojsc na basen :decayed: mysle ze damy rade :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ciekawe czy w nocy bedzie mozna pojsc na basen :decayed: a to w ogóle będziemy stamtąd wychodzić ?
domjenick Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ciekawe czy w nocy bedzie mozna pojsc na basen :decayed: a to w ogóle będziemy stamtąd wychodzić ? ja bym zapytał inaczej-a czy my w ogóle będziemy w stanie chodzić,żeby wyjść gdziekolwiek... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ciekawe czy w nocy bedzie mozna pojsc na basen :decayed: a to w ogóle będziemy stamtąd wychodzić ? ja bym zapytał inaczej-a czy my w ogóle będziemy w stanie chodzić,żeby wyjść gdziekolwiek... :gwizdanie: Ty tak, reszta nie jak Ty przyjedziesz to 50% ludzi będzie w pokojach :>
domjenick Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ty tak, reszta nie jak Ty przyjedziesz to 50% ludzi będzie w pokojach :> :kox: obudzimy... :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ciekawe czy w nocy bedzie mozna pojsc na basen :decayed: a to w ogóle będziemy stamtąd wychodzić ? ja bym zapytał inaczej-a czy my w ogóle będziemy w stanie chodzić,żeby wyjść gdziekolwiek... :gwizdanie: będziemy pływać z gracją i wdziękiem pancernej rusałki ....
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ciekawe czy w nocy bedzie mozna pojsc na basen :decayed: a to w ogóle będziemy stamtąd wychodzić ? ja bym zapytał inaczej-a czy my w ogóle będziemy w stanie chodzić,żeby wyjść gdziekolwiek... :gwizdanie: będziemy pływać z gracją i wdziękiem pancernej rusałki .... a ja plywac nieumiem nom chyba ze mam juz to wtedy śmigam jak delfinek
Pepin Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ciekawe czy w nocy bedzie mozna pojsc na basen :decayed: a to w ogóle będziemy stamtąd wychodzić ? ja bym zapytał inaczej-a czy my w ogóle będziemy w stanie chodzić,żeby wyjść gdziekolwiek... :gwizdanie: będziemy pływać z gracją i wdziękiem pancernej rusałki .... a ja plywac nieumiem nom chyba ze mam juz to wtedy śmigam jak delfinek delfinek, to taki typowo męski styl ... kiedyś jeden z nauczycieli wf tłumaczył jak to się rusza ciałem patrząc w kierunku grupy żeńskiej, po czym obrócił się do męskiej część grupy i powiedział .. " a panowie to znają ten ruch, więc zaczynamy i do wody"
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 wezme sobie zestaw asekuracyjny w razie czego
Rekomendowane odpowiedzi