Pepin Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 wezme sobie zestaw asekuracyjny w razie czego Poziek miał kiedyś pontona ... w Sobieszewie ... teraz podobno została mu oponka ...
Suli Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jarko a ten parter to ze względu na szwedkę W sumie ja do zlotu planowałem wyzdrowieć, ale dzięki za troskę :polew: Tylko dlaczego z dala od ekipy z Mazowsza i w tak geriatrycznym towarzystwie Bart-S, Musashi :naughty: Przecież oni chodzą spać po fajerwerkach :wink4:Czyż nie :naughty: :polew: :polew:
Bart-S Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Tylko dlaczego z dala od ekipy z Mazowsza i w tak geriatrycznym towarzystwie Bart-S, Musashi :naughty: Przecież oni chodzą spać po fajerwerkach Czyż nie :naughty: :polew: :polew: Ja na pewno nie będę spał - zawsze znajdzie się jakieś auto do zvagowania
jarko Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 Ja na pewno nie będę spał - zawsze znajdzie się jakieś auto do zvagowania Ot np moje Jarko a ten parter to ze względu na szwedkę W sumie ja do zlotu planowałem wyzdrowieć, ale dzięki za troskę :polew: Tylko dlaczego z dala od ekipy z Mazowsza i w tak geriatrycznym towarzystwie Bart-S, Musashi :naughty: Przecież oni chodzą spać po fajerwerkach Czyż nie :naughty: :polew: :polew: Po tym jak usilnie w Pile chciałeś obudzić cały ośrodek nutą z auta tym razem to Ty bedziesz miał okna najbliżej parkingu BTW W głównym wątku wrzuciłem fotki budynków, żebyście się przypadkiem nie pogubili
MarianekZg Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Mili państwo są już jakieś pomysły kto jedzie jak, kiedy i którędy co by lecieć większą ekipą :?: :?: :naughty:
domjenick Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Tylko dlaczego z dala od ekipy z Mazowsza i w tak geriatrycznym towarzystwie Bart-S, Musashi :naughty: Przecież oni chodzą spać po fajerwerkach Czyż nie :naughty: :polew: :polew: Ja na pewno nie będę spał - zawsze znajdzie się jakieś auto do zvagowania i moje.... :kox:
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Mili państwo są już jakieś pomysły kto jedzie jak, kiedy i którędy co by lecieć większą ekipą :?: :?: :naughty: Musialbys poczytac watki regionalne bo przewaznie na nich sie ludzie ugaduja bo tu bylby chaos.
Suli Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Po tym jak usilnie w Pile chciałeś obudzić cały ośrodek nutą z auta tym razem to Ty bedziesz miał okna najbliżej parkingu Oj tam, oj tam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: BTW W głównym wątku wrzuciłem fotki budynków, żebyście się przypadkiem nie pogubili Wrzuciłbyś raczej rozkład korytarzy i tras wewnątrz cfaniczku :naughty: :naughty: :naughty:
Cuber Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Wrzuciłbyś raczej rozkład korytarzy i tras wewnątrz cfaniczku a boisz się że się pogubisz
Gość PrZeMiAn Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Miron - w sobote po wieczerzy zaśpiewasz 33 razy do mikrofonu
Gość PrZeMiAn Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 a do którego mikrofonu ? A to już niech sobie chłopina wybierze. Tyle mu sie należy chociaz
Pepin Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Mili państwo są już jakieś pomysły kto jedzie jak, kiedy i którędy co by lecieć większą ekipą :?: :?: :naughty: Mariusz ... z Poznania start 5:30, w Uniejowie na Łask do Piotrkowa i dalej już jak oczy poniosą ...
MarianekZg Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Mili państwo są już jakieś pomysły kto jedzie jak, kiedy i którędy co by lecieć większą ekipą :?: :?: :naughty: Mariusz ... z Poznania start 5:30, w Uniejowie na Łask do Piotrkowa i dalej już jak oczy poniosą ... nie wiem czy wyrobimy bo my start ok. 8.00 z Łodzi ale jest opcja, że gdzieś na trasce się zlecimy :wink4: Jak by co to jesteśmy "intacz" :decayed: :good:
bajk Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Mili państwo są już jakieś pomysły kto jedzie jak, kiedy i którędy co by lecieć większą ekipą :?: :?: :naughty: Mariusz ... z Poznania start 5:30, w Uniejowie na Łask do Piotrkowa i dalej już jak oczy poniosą ... zbytnio nie pośpicie
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 im blizej zlotu tym ciszej w temacie. czyzby cisza przed burzą ??? :naughty: :naughty:
wojtekce Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 im blizej zlotu tym ciszej w temacie. czyzby cisza przed burzą ??? :naughty: :naughty: na to wygląda
Rekomendowane odpowiedzi