Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2011 - POGADUSZKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kropki wygładzają. Popatrzcie na Nowaka_zg jaki milusi na forum ostatnio :kox:

Jak przyjechaliśmy w pt, idziemy pod gł wejście, patrze siedzisz na ławce z Alvaro, po czym Zieluch mówi a gdzie ten cały Poziek :?: A ja: no jak to nie widziałeś go siedzi obok Alvaro! a on: a to przecież nie był Nowaq_zg?.. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::decayed:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

BTW

kogo złapałem na Zakopiance i jechaliśmy razem do bramek przy Kce :?:

przyznać się :wink4:

wróciliśmy :good:

dzieki za Zlot :kox: :kox: :kox:

:rolleyes:

widzę że brakło sił albo Jacka :gwizdanie:

mnie :> dzieki za niezla jazde :kox:

Opublikowano

Kropki wygładzają. Popatrzcie na Nowaka_zg jaki milusi na forum ostatnio :kox:

Jak przyjechaliśmy w pt, idziemy pod gł wejście, patrze siedzisz na ławce z Alvaro, po czym Zieluch mówi a gdzie ten cały Poziek :?: A ja: no jak to nie widziałeś go siedzi obok Alvaro! a on: a to przecież nie był Nowaq_zg?.. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Społeczność wybrała :gwizdanie: :kox:

warnwarn.gif

(Demokratyczną większością głosów.) Za "energię" włożoną w Piątkową imprezę :gwizdanie:

niech i tak bedzie :wink4:

jesli ktos sie czuje urazony moim zachowaniem to przepraszam :embarrassed:

Opublikowano

a sie sypia kropki po zlocie jak zadnego roku :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a sie sypia kropki po zlocie jak zadnego roku :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew:

Mało brakowało a byłby pierwszy ban :decayed:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 16:58_________________________________________________Chłopaki co z wami zapodawajcie foty do galerii :kox:

Chce zobaczyć ykk'a świecące oczka :kox: :kox: :kox::polew:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 17:00_________________________________________________Nasza gwiazda karaoke :kox: :kox: :kox:

stasiemian.jpg

Foto by ozi_wells :decayed:

Opublikowano

a co on zrobił?[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 17:05_________________________________________________(Kędzior)

Opublikowano

a co on zrobił?[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 17:05_________________________________________________(Kędzior)

Niektórych zdenerwowało że za dużo pokazywał język do płci pięknej :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Powiem tak... Coś w tym jest bo patrzą w tym samym kierunku :mysli: :mysli: :mysli::polew: :polew: :polew: :polew: :polew::kox:

Opublikowano

ale jesteście pipy... kropek za takie coś... następnym razem idźcie do opery a nie za zlota... :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ale jesteście pipy... kropek za takie coś... następnym razem idźcie do opery a nie za zlota... :wallbash: :wallbash:

myślę że ten kropek nie odbije się źle na psychice Kędziora :decayed: wyluzuj :wink4:

Opublikowano

Pepin nie martw się, 2 lata temu też tak mówił o mojej :polew:

Taaaa, a teraz przyznaj sie, czy jeszcze z nia jestes :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a jednak coś może zaskoczyć :)

Opublikowano

Pepin nie martw się, 2 lata temu też tak mówił o mojej :polew:

Taaaa, a teraz przyznaj sie, czy jeszcze z nia jestes :polew: :polew: :polew: :polew:

Pierd^le ją są inne :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pacnij się :)

Opublikowano

Pacnij się :)

:polew:

Opublikowano

dziewczyny nie dymić, luzować :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...